Together



Saknar sommaren! Fint väder, ljusa kvällar och lediga dagar. Massa trevligheter och skoj (även om man självklart kan ha det på vintern också) Det är bara något fantastiskt härligt med just sommaren!


Visst har Amanda tagit en fin bild? ;)


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Du skrev för väldigt länge sedan en kommentar i min blogg om att bli utbytesstudent och att gå IB. Sorry för att jag inte svarar förän nu, men det var så mycket just då att jag sedan glömde av att svara..!



Iallafall så tycker jag det gått jättebra att åka som utbytesstudent och sedan fortsätta på IB. Det kan ju då vara en fördel ifall man åker antingen efter nian, eller efter ettan som jag gjorde. Åker man efter tvåan får man ju liksom ett uppehåll i själva IB, vilket inte verkar så bra. En av mina kompisar gör dock det (hon är i USA nu) så omöjligt ska det väl inte heller vara :)



Att det är mycket plugg på IB är faktiskt helt sant, men samtidigt beror det ju på vilka mål man har och så. Det blir lite vad man gör det till helt enkelt. Jag tycker att det är väldigt mycket att göra, men samtidigt känns det värt det. Jag skulle inte villja gå någon annan linje :)



Ha det bra! Kram

2010-01-13 @ 17:10:10
URL: http://www.glammigt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0