Allhelgona

Hey there.

Halloween/allhelgona nu. Ganska mysigt. Lagom kallt också.  Ahja har absolut noll blogglust nu Så vi hörees


http://stilettklackarochbarnvagn.blogg.se/images/2008/pumpa_0_20403580.jpg

Happy Halloween ;)


Fredag 30 Oktober

Hallå allihopa,

Hemma sen ett par timmar tillbaka. Var en fin begravning med kyrka, släktingar och mat. Trevligt att träffa kusiner och mostrar sysslingar och kusinbarn och en himla massa annat :) Även om anledningen till att man träffas kanske inte är fullt lika glädjande. Men livet är sånt. Gamla människor dör och små barn föds. Det rullar på hela tiden, rätt fantastiskt tycker jag.

Just nu sitter jag och gör lite So..(igen) jag jobbar segt och med tanke på att jag sitter i sängen och bloggar, Farmevillar, äter godis och chattar Samtidigt så går det inte så fort framåt. Ikväll har jag iallafall bestämt att jag ska se " Smala Sussie" på ettan. Ser att den börjar 22.00 vilket innebär att jag har..no 3 timmar kvar att jobba effektivt med So:n.. nooooooooooooo

♥ Hur har eran dag varit förövrigt?

Begravning

Idag begravs min mormors pappa och min gammelmorfar. Därför åker vi på begravning i Påryd idag. Det blir väl all det vanliga som hört till begravningar.

Hoppas ni andra får en gladare dag...♥

My Thursday

Hej,

Haft en bra dag allihopa? Själv var man trög nog och sov bort hela förmiddagen. Hade ställt klockan på halv nio för att jag skulle hinna med en massa So innan jag skulle träffa Becca. Smidigt känner jag. Därför får jag göra det ikväll istället.

Jag och B fikade, såg en film och gick en lång skogspromenad. Massa mysigt nu när det är så vacker ute.

Nu Sitter jag och lyssnar på Black Eyed Peas " I gotta feeling" och " Down" med Lil wayne medans jag planterar på Fville.. bäst !

Vi hörs,♥

Promenad med Sannaa ;)

Hej allihopa.

Nyss hemkommen från en uppfriskande promenad med min Sanna, Borde egentligen hunnit med att plugga en del idag. Men som vanligt när något annat känns viktigare skjuts det mer och mer åt sidan. Något jag kännt har hänt oroväckande många gånger på sista tiden. Men ahja I'll work it out.

Annars hände inte mkt just nu. Sitter och kollar på teve och äter lite glass. Alltid lika smaskigt. Eller vad säger ni. Chokladglass är alltid gott och slår myyycket. Lyckades hitta chokladbollar också. trevligt när syskonen här hemma bakat och man kommer hem, mohaha.


Hemma från Disneykväll , Nu mys avec ma cousins,, ja eller något x)

Hej bloggen,

Nyss hemkommen från en jättemysig tjejkväll med Disneyfilmstittande. Vi hann se både Aladain, Aristochats, BasilMouse och Jackass.. Ja fast det sista var ju inte riktigt Disney. Men efter flera timmars tittande, gullande och en frisk promenad behövde vi nog något annat. Sjukt grymt sjukt var det. Hur kan man utsätta sig för sånna förnedringar?

Vi åt massa godis, glass och Mariekex. Det brukar bli så när vi träffas haha.

Nu ska jag gå och möta mina kusiner. Eftersom dom aldrig hittar hit själva är det lika bra jag går och möter dom. Så vi hade tänkt göra pannkakor och bara mysa lite. Kanske kolla lite på teve och se en film. Who knows.

Tack för inatt iaf Alla girlsen som var med. ♥


Barnfilmskväll ;)



               The Disney/barnfilmskväll is getting closer...
Vi får väl se vart vi hamnar
                                             Vi äter väl iaf en massa godiiiis och ser förmodligen en massa mysiga filmer.

Ha en bra måndagskväll. Puss♥

Vantköp ;)

Hej allihopa

Har träffat Carro idag, Vi var nere på stan och kikade runt. Hittade ett par supersöta stickade vantar på Monki. Hittade också en supersöt grå fet halsduk på H&M. Fortsätter dock att fundera då den ligger i översta prislappen för en halsduk. But we'll see..


Supermysigaa och jätte sköna!

Hann ju också springa in till tandläkaren. Det var verkligen springa in. Över på mindre än en sekund liksom.

Ska iväg till Sanna ikväll - tills imorgon.
Puss


Oh my God !

Fick ett sms av min kusin Jennie

Jennie : Hihi jag har sett Alexander Rybak ;d
Jennie : Jag ska peta på honom snart :)
Jennie : hih och en bild (!!)
 
Kan ni fatta?! Min kusin (!!) har träffat och kindpussat världens sötaste person. Kan inte beskriva något. Helt fantastiskt. Helt sjukt. Någon är inte avundsjuk...Smiley surprised 004.gif

I am In Chock. Jag är såhär glad för Jennies skull men det hade ju fasen inte gjort något om jag var me(!!)

W-o-w Nu är Jennie min nya.. gud

Alexnader Rybak ftw ♥

Med min älskade kusin..♥

Hej,

Igårkväll kom våra älskade kusiner hit. Massa mysigt, Carro har även sovit här inatt. Satt uppehalva natten och chattade med strangers på Omegle. Natthumor när den är som bäst. Nu på morgonen har vi varit på Loppis på Hpskolan och i eftermiddag blir det släktkalas för min lilla lillebror som fyllt sex år. I veckan blir det lätt stan massa gånger, umgås med mina kära vänner, kusiner och sen på Tisdag/måndag ( vet inte?) Blir det tjejträff with my gals.

Nej nu ska jag försöka vara lite social ..Vi hörs,



Till stan..

Hallå, Hemkommen från stan. Nu sticker jag till stan med Becca. Blir väl förhoppningsvis lite fika också. Det var ett fasligt rännande och fikande här.


Lördag

Hejhopp

Hur är det med er allihopa,
Första dagen på lovet idag då. Känns riktigt bra att veta att man kan lata sig så här i flera dagar utan att behöva tänka på skolan. Eller jo, tänka på skolan behöver man ju. Lite läxor och arbeten ska ju fixas. Men nu skjuter jag bort det ett tag!

Blev glad nyss när jag läste i tidningen att Little Miss Sunshine går på tv ikväll. Den är så bra har jag för mig. Såg den för ett par år sedannär den var ny.

Nu skajag åka ner på stan en sväng med mamma och syster. Vi hörs därför senare.

Puss♥


kvällstankar...

Sitter och letar fina ordspråk, Det finns så många fina när man letar runt lite. Spelar lite musik på youtube. Numera även kallad tuben. Även om det bara är fredag och lovet precis är igångsparkat så känner jag migg trött. Sitter och tänker lite på allt möjligt. Det finns så mycket tänkvärt. Det är sånt man börjar tänka på när man är riktigt trött, lite smått sugen på något att äta,och dessutom googlar fina ordspråk om vänskap.

Förövirgt, Alltså clementiner är supergott. Kan inte sluta äta det 24/7.Bara så att alla vet liksom.


Höstlooov!

HÖSTLOV!!

Så sjukt härligt. Höstlov i en vecka framför oss. Har fått tillbaka tre possitiva Prov idag , Fantastisch or what? Sitter och lyssnar på Sexy Bitch mega speedad version. Tänk den som endå hade Spotify.

Imorgon mina kära vänner får vi besök. Kuuusinera komemr och hälsar på. Ska bli supermysigt att träffas igen.

Speedade låtar är bäst. Värsta fartet och man blir ännu piggare..Om man nu var pigg från början vill säga.


Lyssna en gång iaf? ;)


Fredag - EN dag kvar till lovet.

Godmorgon everybody

Sitter och äter lite frukost och kollar in lite bloggar. Morgonmys på häg nivå. Mörkt ute är det också, och kallt. Måste ta tag i vant och möss letandet snart. Idag i skolan ska vi tydligen besöka Ungdomsmottagninge. Mycket trevligt eller vad säger ni andra? Vi får se vad som kan hända, Dom kan väl knappast informera oss (ännu mer?) haha.

Ser att Monster till svärmor går ikväll. Har för mig att den är riktigt kul. Får väl se hur det går för min del. Brukar bli nedröstad av IDOL. -_-

Vi hörs sen, Puss♥


22 Oktober.

Bonjour mes amies.

Hur har eran dag varit? (jag tänker inte börja med att skriva om provet, Tänker inte skrivaom det alls). Har varit på kamratstödjarutbildning idag. Riktigt roligt. VI hade lika dant för två år sedan när vi var nya i Famvärlden. Det är himla kul, få lite ny inspiration, energi och så träffa en massa människor såklart.

Har nu i em varit och spelat piano. Massa kul har börjat spela lite nya låtar nu. Alltid kul när man kan komma vidare. Har dock inte hunnit spela så mycket nu när det varit mycket med skolan och så.

Ska cykla iväg nu ... ♥

Talk to you later.


FYSIK!

Fysik är absolut SÅHÄR kul -_-. It's taking my life away from me. Har pluggat med Sanna ikväll. Det är så sjukt lamt. Inte Sanna såklart men fysiken gör mig helt knäpp. Är nervös för provet imorgon är osäker på en himla massa små strunt grejer. Som kanske endå är viktiga. hmmpf Vi får väl se. Ska fortsätta läsa lite.


20 Oktober

Gokväll alla pigga människor!

Ikväll har jag varit hos Sanna med becca och pluggat fysik. Dessvärre är det lätt när man är tre att man snubblar in på helt fel ämne totalt. Sen kan man inte riktigt släppa det förrän man har pratat klart och då är man redan inne på något nytt. Alltid lika dant varenda gång.

Endast tre dagar kvar till höstlovet! Känns helt (!!) sjukt härligt. Detta har redan varit en jobbig vecka och den är ännu inte slut. Nästa vecka ska jag ta det lugnt, göra liteläxor i lugn och ro. Idag påbörjade vi ett arbete på Hk:n som verkade riktigt kul. Man har 20 000 :- som man ska använda till att inreda sin "framtida lägenhet" detta ska sedan bli ett arbete i form av ett häfte som du själv ska utforma helt. Tror det kan bli riktigt kreativt och kul.

Vi hörs imorgon. Puss ♥


Thats it for now..

Hallå, Denna dagen har gått helt KLAGOMÅLSORD. Kemiprovet var såhär svårt, fattade typ inte så mycket o.O Fick tillbax matteprovet och blev sjukt enormt besviken. Hade verkligen övat och det kändes bra. Tydligen kan känslans svika en. har alltså pluggat skiten ur allting i eftermiddag för att kompletera lite.  Har hunnit med flera inlämningsuppgifter så dom är ur världen. Har Hk prov imorgon. ÄR inte förbredd alls. Allting går SÅHÄR dåligt just nu. Är sönderstressad.

Ingen mer bloggning tills jag känner för det, Orkar inte skriva och uppdatera just nu. Take it Or leave it. Mina kära vänner ♥


Veckans mest spelade,


Erik Hassle Feel Good.


David Guetta Sexy Bitch


Jordin Sparks One step at a time


Jennifer Brown Mr running man


Hösten är en vacker årstid...




Var ute en sväng för att andas lite, visst är väl hösten vacker. Nu är det ju helt perfekt. Lagom kallt och alla löven är så fina...


Mission Complete!

Började ju dona med min kalender precis vid skolstarten. Har haft en provisorisk framsida så länge. Men nu mina kära vänner är den rediga klar. Är riktigt nöjd och resultatet blev mycket tjusigt.


Fabulöst, ! Ska sluta försumma Kemin nu också...

Back to Work.!


Taccoskväll ;)

Hej!

Sov hos Becca inatt, riktigt trevligt. Vi lagade taccos. Det gick bra . Ingen som skärde sig eller brände sig eller kom till skada på något annat sett. Vi såg Oceans Eleven. Filmen var bra men jag lyckades återigen tappa bort fokuset och meningen med filmen medans jag skrev en svenska text.  Jag övadelite Kemi, vi lyssnade på lite musik och gick en kvällspromenad med Hobbe. Sedan såg vi en annan film, helt flummig, meningslös och ja ännu mer meningslös, Men kul! haha.

Idag ska jag plugga Kemi, det löser sig nog. Hela denna veckan är full med saker men sedan (!) HÖSTLOV Längtar sönder, Ska bli sjukt härligt.

Vi hörs senare, Ska bara kolla till mina plantor sen ska jag fortsätta med pluggandet, Hur ser eran dag ut?



BILDER FRÅN SANNNA! (tack)
Har blivit dålig på att fotografera mina kära vänner, Sådärför snor jag dom av mina vänner. Inte snällt. Sanna du får ta tillbax nån annan gång ;) ♥


Öppet hus på gymnasieskolor ;)

Hallå,

 Har nu varit på lite Öppet hus på förmiddagen. Besökte Tegnerskolan, Tekikum och Katedralskoaln. Tegnér verkar supermysigt och med bra lärare. Men då linjen jag är intresserad av finns på Katdedral så blir det väl det istället. Var på program inof för Ib-programet. Det lät riktigt superspännande. Just nu lutar det riktigt snett ditåt. Men vi får väl se, har fortfarande ingen aning om intagningspoäng eller liknande.


Vad tror ni ni andra tar vägen om ett år?

I eftermiddag har jag försökt plugga lite. Gick väl ingen vidare, finns jätte mkt kemi jag inte riktigt hänger med i. Skrivit lite svenska text om resan som jag ska slutföra.  Har iallafall hunnit med något även om det är ytterst lite.

Ikväll ska jag cykla till Becca och fixa lite mat ihop med Sanna. Hoppades ju på att få se Blog Awards ikväll på teve. Tydligen sänds det inte förrän nästa vecka.


FARMVILLE

Facebook är fortfarande lite halvflum. Fattar hälften av vad allting är tillför och hurvida det är nödvändigt. Jag är billjant. Gillar ni inte facebook Så ha det för Farmvilles skull. Det är såhär kul.  Lite beroende framkallande. Ändå lyckas jag ingetvidare....




Godnatt

Hallå där. Hemma för en timme sedan. Var en av få som stannade kvar till slutet och hjälpte till med städningen. Hela grejen blev nog rätt lyckad. Showen gick kanonfint, en massa duktiga människor som ställde upp och uppträdde för våra sjuor.

Ska ta och försöka sova nu så jag orkar upp till sista praodagen imorgon. Blir lite tråkigt att komma därifrån när man trivs så bra. Till helgen blir det bland annat Öppet hus på ett par gymnasiskolor.Spännande or what!

Gonatt, ;)   ♥

Torsdag 15 Oktober Prao dag 4

Hallå, Hemkommen från Praon.Har fått hjälpa till med flera nya saker idag, fick ta blodtryck och använda febertermometern på patienter. Jag är stolt ;) Fick sluta vid  kvart i tre tiden. Personalen skulle ha möte om arbetstider och annat sånt där jobbprat. Hon jag gick med idag (som förövrigt var såhär super trevlig) tyckte inte det fanns så mycket mer att göra, inga patienter att prata med eller hjälpa. Så jag fick gå hem ! y-a-y

Cyklade till Tiimari och hälsade på Becca. Har nu fikat lite. Om en stund ska jag till skolan och hjälpa till med sjuornas fest. Det blir nog kalaskul.

 
 

En dag kvar. Få försöka fixa ihop någon tanig lam intervju imorgon. Man kan ju hoppas att man lyckas på något sätt.

Förövrigt, snygga bilder va? Speglarna nere i källaren är coola, Amanda lyckades bli sähäääär rädd för två läkare som kom runt hörnet >< ^^ Puss -och - Kram


I min lilla rosa klänning.

Sitter här itryckt min lilla rosa klänning. Tänkte ha den imorgon till FAM-festen. Man ska ha något rosa. Och den korta klänningen jag hade i somras har jag till jeans och en kofta. Detblir alltså som ett rosa puffigt linne. Kanon !

Borde ta och sova nu så jag orkar upp tidigt imorgon. Det fixar sig alltid.

Vad har ni fö er ? ♥
Puss


Hey, hälften avklarat bara två dagar till.

Känns skönt att veckan börjar dra ihop sig. Endast två dagar kvar av praon på CLV. Trivs riktigt bra och allting funkar toppen, trevlig personal, god mat och ett spännande yrke. Skulle mycket väl kunna tänka mig att jobba inom vården i framtiden tror jag. Det är förmodligen dock inget jag kommer välja att läsa på gymnasiet. Som den lilla skoltönt jag är blir det nog något teoretiskt program. Är sjukt intresserad av IB. Har kollat runt på lite ställen , läst och tänkt. Har dock ingen aning om vart intagningspoängen till ett sådant program ligger. Någon som har någon aning?


respekt? Haha, dom hade gjort riktigt fina namnskyltar till oss. Eloge till dom!

Haha, hade kunnat lägga till ett litet smile där. SÅ tänk er ett stort smile.  Var väldigt fokuserad på att få kläderna fotade! Snygga och sköna.

Kul med engångsgummihandskar ;)

Blev Lyycklig när jag fick sluta 1 h tidigare idag. Dom orkade kanske inte med mig mer. o.o

Har iallafall hunnit med att lära mig en massa idag, Träffat en massa människor och haft kul. Har varit nere på röntgen och sett det igen. Fixat fika, mat, frukost, plockat lite. Gått med lite patienter fram och tillbaka och pratat.

Imorgno ska jag kanske ställa frågorna. Ifall jag vågar...hehe annars tar jag det på fredag.
Åt jättegod ost & skinskomelett till lucnh idag. Smaskigt värre!

Puss♥


PRAO dag 1

Hej

Hemma från praon nu.
Riktigt lång dag. Började vid nio, men cyklade härifrån vid tio över åtta någongång. Var tvungen att hämta ett par saker på skolan. Vi började på sjukhuset med en kortgenomgång oite info sådär, vi fick våra kläder och fick se olika delar av stället. Det är sjukt enormt. Där springer man runt , vet inte riktigt vaart man ska. Desutom iförd ett par något förkorta vita, pösiga byxor med en triljon fickor på och en blå stor tröja som pryds av en plastbricka med mitt namn där det står att jag är prao-elev.


Hehe lyckades faila totalt också ^^ Vi fick ett omklädningsrum nere i källaren långt bort efter en lång tunnel och en massa svängar. (bara så att nivet hittade jag dit, jag är inte heeelt sämst) Vi hade tidigare fått ett papper med en kod intill rummet. Jag låste mitt skåp med pappret innuti, stängde dörren och gick ut. Utan koden. Smidigt -_- Så när jag skulle dit nästa gången fick jag snällt gå till hon som hade hand om mig och be om hjälp. Tur det, honskulle ändå dit med ett par andra elever och visa dom rummet. ;)

Vi fick supergod mat,
som skolan bjöd på. På avdelningen fick jag hjälpa till med lite av det mesta. Det är ju mest vård av äldre människor. Köra dom hitan och ditan, fråga om dom vill ha fika och servera dom det. Prata lite med dom, vara allmänt trevlig. Jag är trött och ska dit redan vid sju imorgon. Jag kan nog lätt slopa min idé om att orka fixa några läxor efter " jobbet"

Vi hörs senare, Puss♥


Söndag 11 Oktober

Hallå bloggen, Slapp söndag idag eller vad säger ni? Själv har jag roat mig med mitt nyfunna facebook, pluggat ytterst lite, flummat runt på olika bloggar och lyssnat på musik. Tidigare ikväll gick jag en promenad i regnet med Sanna och Rebecca. Var riktigt frisk och skönt även om det regnade.


Det går ju inte riktigt att jämföra eller vad säger ni?


Ska se en brittiskt version av Wallander nu. VI hörs, Puss♥




Facebook!

Hej bloggen, världen. Då har även jag skaffat Facebook.(sensationellt) Sent ? kanske men bättre sent än aldrig. Detta inträffade sent igårkväll. Jag fattar ingenting, någon mer änjag som anser att sidan är lite ologisk? Det kommer ta ett helt liv för mig att begripa detta. Men vad säger ni, ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för mig.

Vet ni något man bör veta om sidan, kommentera snällt här nere. Bli gärna min vän där också. Även om jag ännu hellre har vänner IRL.

Puss♥


Lördag 10 oktober.

Hallå, Sitter och gör lite läxor. Skriver en kort reseberättelse på tyska. Ska skriven en längre på svenska också. Har även hunnit med att skriva en bokrecension. Tar tag i läxorna först så kommer proven efter det. DÅ kan man liksom checka av och ha lite kontroll. Prao i veckan ska bli jättekul. Hoppas verkligen det blir lyckat. Tror det kan bli både det och lärorikt.

Här bakas det Brownies. Gjorde sånna ett par gånger förra året. Supergoda, tar dock en halv evighet att göra dom.  Värma nötter och ta bort skalet. Göra smeten, vänta och så på med glasyr och skära och fixa. Lite som morotskaka. Men det kan nog vara värt det för gott är det ju ;)




Fredagskväll ♥

Hejsan, sitter här på kvällen och trillar runt lite bland olika sidor på datan, lyssnar på lite musik. Har också börjat skriva en bokrecension till boken jag läste när jag var iväg.  Vad som än händer skriven av Kristin Hannah. En väldigt fint skriven bok om vänskap genom livets gång.

Inga planer för helgen riktigt. Har ju prao nästa vecka och jag har en massa prov veckan därpå. Men nu har jag hela en och en halv vecka på mig so I'll workit out. Hoppas på att kunna åka ner på stan under morgondagen kanske. Får se ifall jag lyckas hitta någon att släpa med.

Det börjar ju verkligen bli höst nu. Gult överallt och det är kyligt på morgonen. Men även om jag älskar sommar och vår så är hösten lite smått mysig. Eller vad säger ni?

Ska gå och leta upp lite godis nu..och kanske lite kaffe..eller varmchoklad ;)


Puss♥

Back to school!

Då var det bara att ta sig upp igen. Har iochför sig inte sovit längre där nere heller med tanke på att klockan då ligger en timme före. Men att vakna och gå till kylskåpet och häma ett paket riktig svensk fil kändes lite smått kul. Tycker man vänjer sig vid rutiner som att äta frallor varje morgon på en solig altan med utsik över havet rätt så snabbt ;)

Ska bli trevligt att träffa alla och hålla igång med en massa grejer. Biologiprov idag. Vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis riktigt bra.

Vi hörs i em. Puss♥


Ville bara säga att...

Jennie är b-ä-s-t ! :D


Hemma från Greklandet!

Har varit en helt sjukt underbar härlig vecka. Hemma nu som sagt. Flyget var jätteskojsigt. Långtråkigt men coolt, trycket/locket för öronen har inte riktigt släppt ännu. Har badat i enorma vågor. Solat sönder (vilket resulterade i en fet skillnad röd dock, fast nu börjar det övergå till brunt *stolt*

Stället där vi bodde på var super fint och jätte mysigt. Jag lovar att uppdatera mer om resan senare, när jag har bilder och grejer. Men jag har iallafall saknat er här hemma och det ska faktiskt bli kul att komma tillskolan imorgon och träffa my lovley friends!


(bild lånad från google)

Puss allihopa !♥


Nu åker vi.

Om sådär 25 minuter går bilen mot Kalmar flygplats.  Hade matteprovet nu på förmiddaen. Gick faktiskt bra tror jag. Alltid väldigt nervös. Men så fort man får provetoch inser att man faktiskt Kan sådär 80 % då känns det bra. Tack vare all övning och plugg.

Ska bli superskönt att åka iväg nu. Hade mina Uggs idag vilket är ett tecken på att det är riktig höst nu, det blåser ute och på morgonen är det riktigt kallt.


Inhandlade lite resenövändigheter påvägen hem.

Vi hörs om en vecka mina vänner!

PUSS♥


KRETA IDAG!

Hallå allihopa. Torsdag idag, Dagen för avfärd. Är helt lullig och flummig. Ska bli så kul och häftigt. Men kan inte koncentrera mig på resan förrän matteprovet är klart. Bara det inte är alltför svårt. Lite lagom jobbigt och djävulskt går bra. Orkarhelt enkelt inte tänka klart just nu.  :)

Sanna och jag har iallafall bestämt oss för att ha våra uggs idag. Jag vet ( viktigt ). Blir mysigt.

Åker härirån växjö vid halv-ett tiden. Så väskorna är näästan packade. Ett par skor och kjolar, shorts och klänningar. Mohaha sommarkläder är bäst och nu får jag använda dom igen ^^

Sitter och lyssnar på lite musik men jag får nog ta och sätta lite fart.

Önska mig lycka till på matteprovet!
hoppas ni alla får en bra förmiddag så hörs vi!


RSS 2.0