One year ago






För ganska exakt ett år sen (29 April ) cyklade jag till Becca för att plugga till ett galet franskaprov. (som vi faktiskt lyckades ganska bra på) kan inte fatta att det gått ett år. Ja menar förra våren var ju typ igår! Det var så galet varmt så himla tidigt. Jag minns att jag cyklade i Shorts. Galet nice. Imorron är det valborgsmässoafton, Vad ska ni allihopa hitta på? ;)

Själv ska jag nog bara umgås med lite vänner och ha det trevligt. På lördag åker jag till min morbror och stannar där över natten. Ha en trevlig torsdagskväll..ska själv spendera den med Teknikarbete....Att man alltid alltid ska sitta sista kvällen även fast man vetat om arbetet i typ två månader. MINST..herregud


Thursday

Utedag idag då, ska ut i skogen till ett gammalt hus med ett par till klasser i regnet. Har för tillfället inga passande kläder för detta....öh...problem. Var nere på stan igårkväll. Fet shoppingkväll. Stan öppet till nio.Mysigt för det vara massa rabatt överallt. :D


Utedagen förra året, länge sen alltså. Tror tillomed det var dagen innan sommarlovet. Vi hade precis varit och haft Kung-fu i idrottssalen. Lärorikt.


knitting



Har idag kommit igång med mitt stickprojekt. tycker jagv lyckades rätt bra. Men allt är ju relativt. Har nu slutigiltligt slagit fast ett par mål för iåralltså. Saker jag skulle vilja klara av iår.
-Rubiks kub, jag ska så lära mig den. Vore sjukt coolt.
-Lära mig spela shack.
-Sticka, det ska bli något iallafall.

Nu tog mitt lilla nysan slut för ett tag sen, får väl ta å skaffa ett nytt nånstans. Kul iaf!
Nu ska jag ta tag i tekniken och sen kanske sticka en sväng till H&M..får se!


alldeles för stolt..-.-


Sunday

Ångest dag idag. Har en hel del saker som borde göras men som inte görs iallafall. Helgen börjar gå mot sitt slut. Jag har iallafall haft en jättetrevlig helg. I fredags träffades vi lite hos Oskar och igår var ja hos Joossan. Har även hunnit ta en mysig fika med tjejerna och sprungit en två rundor på stan. Idag ska jag asa mig ner till biblioteket och låna en bok om radion. Vilket liv man har. Okej, de öppnar om tio minuter. Jag drar dit..vill..verkligen..inte..


My giirls ♥





headache

Har haft sån huvudvärk hela dan idag och valde att stanna hemma från skolan. Hade ju egentligen Nationella prov i Matte idag. Var faktiskt taggad och redo. Tror dock inte jag hade lyckats genomföra provet på ett vettigt sätt. Antar att det blir någon sorts uppsamlings-prov nästa vecka eller något. Jag är redo. Säger vi. Snart helg iallafall och tur är väl det. Har lite läxor som måste fixas och på lördag ska jag hälsa på Josefin , tror det blir en kalas helg faktiskt.

Och jag har ju inte berättat om Ib brevet! Fick det igår, det stod iallafall att de rekommenderade mig att fortsätta ansökningen till Ib-programmet. Sjukt kul alltså. Visst hade jag väl svårt att tänka mig att de skulle rekommendera mig att gå något annat. Men det är ju ändå kul att se vad de faktiskt tycker. Så nu känns det riktigt bra och det börjar bli dags att tagga gymnasiet nu.

Bara några veckor kvar med 9H då, och det är fan fortfarande sensation med våra klasströjor alltså..vem kunde tro att det skulle bli något av dem..efter flera månaders disskusioner om dem där jäkla tröjorna så är dem snart i tryck! Det gillar vi (y)

Oh my God, you've gotta be kidding me?

Frick världens chock när jag vaknade idag alltså. Tittar ut och det är snö. Visserligen inte mycket. Men det är trots allt 21 April och då vill vi ju inte ha snö. Det blir väl att plocka fram en varmare jacka idag då. För varmt är det inte heller. Typ runt nollan. Men den smälter nog undan kvickt! Så ni får ha en bra dag även med snön utan för fönstret. Vi kan ju iallafall låtsas...att det är bättre vårväder än vad det är!          ♥


....


Do you have the time to listen to me whine?

Har hittat min avslutningsklänning idag. Jag gillar den riktigt mycket. Den är väldigt fin och inte alltför dyr. Hittade på VILA. Tänk att aommarlovet närmar sig. Helt galet härligt. Nu är verkligen lugnet före stormen. Grejer som ska dras igång för sista gången och som sedan ska avslutas för att vara en del av våra slutbetyg. Sista gången på Fagrabäck. Gud vad tiden gått fort! Och varför blir man typ..nästan rörd när man tänker på det? Jag är f-ö-r känslosam.

Och så hände då det här fantastiska idag på morgonen. Vår klass enades om en klasströja. Trodde aldrig det skulle hända och ännu mindre att vi skulle göra det bara sådär på typ en timme. Nu skickas det snart iväg iallafall och vi lär väl få dem inom ett par veckor antar jag. Mycket trevligt iallafall! Nu blev det en tröja som alla gick med på, Vilket är bra. Alla nöjda & glada med andra ord.


En av de fina bilder jag och Sanna lyckades få till häromdagen ;)



They'll call me freedom just like a wavin flag

Sitter och fikar och ska alldeles strax sticka ner till stan med Sanna och Beca. Ska kolla på lite avslutningsklänningar. Två månader (omg,fatta sommarlov sen) Så härligt väder ute nu även om det blåser lite kallt. Har haft en bra helg annars. Igår hade jag och Sanna en udda/knäpp photoshoot. Lyckades fånga några sköna bilder. Konstaterade även att vi snart drivit våra bloggar i ett år. Det är ju fan sjukt på riktigt! Minns såväl när vi bestämmde oss för att köra igång på riktigt.

Har även vänt upp och ner på hela mitt skåp och rum här hemma. Letar efter en liten cplapp med eng Nationella resultaten som jag bara måste lämna tillbaka påskriven till läraren. Jag har fått den påskriven och jag hade den med mig. Men dum som man är ibland så visade jag inte den..och NU är den borta. Borta, Alltså blöö....måste hitta hitta hitta. Men näh, nu ska jag ner till stan och skita i lite problem för en timme eller två. Hehe!

OCH om ni inte redan hört  Wavin flag med KN'AAN så tycker jag ni ska göra det nu!

Puss på er ♥


Oh,I thought i was uniqe...


303382 personer...Dessutom heter 261922 personer Johansson i efternamn..

303382 + 261922 = 565304

565304/9 349 059 = 0.0604664063...

6 procent av Sveriges befolkning har mitt för eller efternman..erkänn unikt..!

Det är lördag,
jag har börjat se en urusel film. Nu sitter jag bara här vi datorn och allmänt leker, lyssnar på musik och chattar. Har med andra ord..lagom..kul!


we've got a pyromaniac around us...

Nu har det gått för långt, för tok på långt. Idag skedde fjärde mordbranden på skolan inom en väldigt kort period sen jullovet. Tror det är tre toaletter samt en städvagn som brunnit. Brandkåren har varit på plats varenda gång. Vi hade ju x antal falska brandlarm i höstas. Men nu har någon sjuk idiot beslutat sig för att börja ta i på riktigt. Någon kan ju skadas, det är nästan obehagligt nu. Vi hade brandkåren och polisen i skolan idag. De pratade med klass för klass om olika saker. Jag har ingen aning om vad som kommer hända från skolan sida..men kommer inget hända därifrån..Så kommer kanske något gå illa väldigt snart..


We're goin abroad together once again...!

Har jag nämnt att mina kusiner, farmor & farfar och familjen min bestämmt att vi åker till Bulgarien ihop i sommar? 31 Juli när jag fyller år sticker vi dit allihopa. Kommer bli så sjukt,galet kul. Förra året var vi allesammans i Tallin i Estland över en helg. Nu blir det lite längre och lite större. Men gud vad skoj, en massa älskade kusiner och släktingar. Awesomeness på hög nivå alltså!


 

bara drygt 9 veckor kvar till lovet!! HELT SINNES ALLTSÅ....


spring's here

Har tillochmed solat med bara ben idag. Helt sjukt var underbart det var idag mitt på dagen. Varm sol, perfekt att sitta ute med en bok eller tidning och bra musik. Man bara måste älska det. Har träffat Becca en sväng för att komma igång lite med matte inför nationella proven. Har annars en relativt lugn vecka framför oss.

Har förövrigt haft en helt sjukt underbart bra helg. Träffade mina galna vänner i Fredags. Hade helt fantastiskt kul. I stort sett hela gårdagen gick åt att ladda upp efter fredagen men på kvällen hade vi lite gäster här. Mycket trevligt!

Nu ska jag återgå till att göra ingenting.

@nna <----Have a look?

recently bought.


Hittade en Jättemysig tröja från Monki hittade jag idag, Tror jag kör på den idag ...Nu måste jag packa ihop en massa grejs och senare gå hela vägen bort till Linn! Får väl se vad kvällen med alla dessa galna vänner slutar ;)


dagens-absoluta-"men-lol"


^^)

Läs hela texten HÄR

Ikväll blir det träff hos Linn! Kommer bli riktigt najs, Ska springa och leta upp lite kläder nu. Så vi hörs!


Because when the sun shine...we'll shine together...

Speexfoto igår! Riktigt kul, Bilder finns fullt av att på Facebook! Var riktigt kul att se allas grymma outfits och idéer.Hade riktigt kul som rödluvan och en korg med kakor. vi borde ha spexfoto-dagar oftare !

Gjorde ju Nationella-muntligt i engelska! Gick finfint, var med Becca och Oskar så vi pratade på bra :)

Fredag och helg imorgon. Det är najs! Ha det bääst häst ♥


Once upon a time...

HEJ!

Tillbaka till skolan idag då. Var la helt okej, det mesta flyter väl på som vanligt igen relativt snabbt. Fick tillbaka våra Nationella prov i Engelska. Thumbs up! Stack med Becca en stund för att kolla efter lite grejer till morgondagens spexfoto. Komemr blir riktigt kul alltså! Jag hänger fast vid min Rödluvan outfit så imon är det bara flumma,hoppa och studsa runt så mycket som möjligt...;) Kalasens,



Vii hörs imorgon! ♥


Those will be the best memories...

Sitter och fixar med gammla bilder som jag försöker flytta från familjens gammla dator till min. Det är helt sjukt hur mycket bilder det är. Framförallt kan jag inte förstå hur jag kan ha fotat så mycket under loppet av en så kort period. Såhär efteråt är det ju riktigt kul att ha många bilder även om det är mycket som är för udda för att visas någonstans. Men nu ska dem arkiveras och sparas.  Borde man försöka skaffa en extrern hårddisk eller är det onödigt? Vore väldigt synd om alla fina bilder skulle försvinna ju :) Får la fundera på det!

Näst sista dagen av lovet idag då. Känns ju extremt lagom kul..får väl andas lite påskluf och hålla andan fram till Sommarlovet, 11 veckor..11 veckor kvar av Fagrabäck! Udda känsla alltså...


Last train to awesometown

Hoppas ni har en riktigt bra påskhelg allihopa! Det har jag, Har riktigt mysigt här hemma med vänner,familj,släkt och grannar. På förmiddagen var jag nere på stan med mamma och Frida. Köpte en ny foundation. För äckligt dyrt. Så nu blir det ingen mer glädje-shopping på fredagar. Ni vet när man är glad över att man klarat en hel vecka i skolan och så går man ner på stan och typ springer runt. Sedan åt jag stek. punkt. Mötte Sanna vid sjön och gick en promenad i detta underbara väder. Helt sjukt. Vi överlevde verkligen istiden 2010 och nu belönas vi med detta! Vi stack sen hem kokade lite kaffe och njöt ännu mer av solen. Nu ikväll har jag varit inne och haft det trevligt med grannarna i form av lite påskmiddag. Kalas ellerhur!

Jag och Sanna konstateradeäven i eftermiddags följande : Vi kan fullkomlingt inte komma överrens om vems musik vi ska lyssna på. Alltså vi har så sjukt olika musiksmak. Jag ogillar hennes och hon ogillar min. Jag föredrar pop,techno,akustiskt,mainstreamat..medans Sanna föredrar lite hårdare,högljuddare punkigt,rockigt eller vad tusan det nu heter! Så vi kom fram till den här fantastiska idén om att vi ska göra en gemensam Spotifylista med musik vi kan komma överrens om. Jag sitter just nu därför och lyssnar igenom hennes låtar. Visst.det finns säkert en massa bra låtar! Men när det inte är sån musik man vanligtvis lyssnar på..Så blir det jobbigt..haha ^^ Vi får la se vart detta slutar.

Tycker även ni ska checka in Sannas blogg. Hon har lyckats göra en jättesnygg design


gladpåsk

Glad påsk allesammans,
Den etrema långfredagen idag. Måste ta tag i lite läxor. Vi har även fått veta att vi ska fotograferas till Spexfotot onsdagen efter lovet. Detta innebär ju att vi allihopa kör på utklädning. Jag har funderat på  en massa olika saker. Min största idé (och frmodligen unikast) var Svampbob. Men eftersom den idén gblev starkt dissad dissad och hånad av mina vänner så var det inte längre ett alternativ. Inte heller en pappersdocka funkade! Så jag blir Rödluvan (så mycket bättre, ellerhur;) När jag och Sanna var och SecondHand shopppade utklädningskläder i Onsdags hittade jag ett bra rött tyg som jag ska sy om till någon sorts röd hätta/huva/kappa.

Igårkväll var min farmor,farmor och kusiner här på kvällen. Åt god mat,godis och allmänt hade det trevligt!  :)

Ni får iallafall har en trevlig påskhelg så hörs vi! ♥

RSS 2.0