Gårkvällen med tjejerna :)

Hej svejs,

Sitter i mitt nytapetserade rum såhär på kvällen och myser lite, alla möber är inflyttade och det är för en gångs skull städat, rent och prydligt. Vill inte tänka på hur det kommer se ut här om ett par dagar..känner mig själv allt för väl tyvärr..Den lila väggen blev så snygg! Svårmatchad men värt det. Har placerat om möblerna, Vet inte om jag ska ha dem så somdem står nu. Feng Shui ni vet.. Feng Shui..

Gårkvällen med vännerna var G-r-e-a-t. Har dock ingen slutgiltlig kommentar om filmen ännu. Alltså den var bra. Den var bra. Men jag tycker vissa delar av filmen, ja, Vet int ehur jag ska besrkvia dessa delar. De var lite tråkiga kanske. Lite omotiverade, händelselösa, annorlunda, Första filmen var så bra. Lagom seriöst blandat med humor. Denna filmen var enligt mig själv rättså tråkigt (humoristisktsätt) Det var dock kul, Ni som sett filmen ? I slutet När Edward säger " tekniskt sätt så bryter vi inte mot några regler, Din pappa förbjöd mig att komma in genom dörren, jag kom faktiskt genomförnstret" Smått kul sådär ^^  Snygga killar, fina bilar, vacker natur ( deeet lät konstigt)  Ah det är en välgjord film. Men den var lång, Jag orkar inte se långa filmer mer än en gång typ...Suck vilka "problem" jag har...


Coolingarna ftw!

Coolingarnas pizzor ftw!

Hm, och sen då när vi hade sett filmen hände det myskogia. Jag och Amanda hade ställt våra cyklar utanför pizzerian för att Amanda hade nästan, eller a typ helt punka. Sanna och Becca hade fått skjuts så vi fick ändå gå till bion. Efter filmen fick vi skjuts av Sannas mamma tillbax till cyklen..Min Cykel var borta, förutom låset..Alltså Där fick jag för alla gånger jag inte låst ordentligt, tappat bort nyckeln glömt låset i korgen osv. Jag hade säkert missat att låsa låset ordentligt eller något, Pappa hämtade oss och senare körde han ner för att kolla efter cykeln bara ett varv. Och vet ni! Den stod lutad mot ett träd vid stationen. Fantastiskt! Min fina cykel is Back. Konstigt bara för jag brukar nästan aldrig få cykla hem själv, Men nu var Amanda med och det var i princip raksträcka hela vägen hem, Detta får mig att tro på meningen/ödet ännu mera, Det var nog fasen inte meningen att vi skulle cykla hem igårkväll...

NU är det sent så jag måste sova, ! Godnatt allihopa, Sov så sött, <3


Helg

Lördag idag och imorgon (!) Är det första advent, tiden går obehagligt snabbt. Vetdock inte hurvida det är bra eller dåligt. Endast ett par månader kvar i samma klass med de allra bästa <3

Var på stan idag med Sanna och Becca,Hittade inget men är i stort behov av ett par jeans. Ikväll ska det ätas Pizza och så ska vi se New Moon, Ska bli så sjukt kul. Hoppas verkligen att filmen är bra...! ! ! Denna gången blir det jag, Sanna, Becca och Amanda. Kommer bli så gaalet mysigt och trevligt. Massa godis, Trevligt sällskap, mat och en förhoppningsvis bra film med Edward Cullen och Jacob Black, =D




Vi hörs

Puss ♥

 


New Moon tickets

Hallå,

Lång dag idag, Inget speciellt i skolan hände. Eller jo luciaövningarna drog igång. Kommer bli riktigt trevligt, Dock (tråkigt värre!) ville musikläraren typ inte ha några tomar med.. Synd..då godtar han säkert inte n svampbob outfit heller..

Spelade piano i eftermiddags, Mötte sedan upp Sanna och Becca för att hämtabiobiljetterna, blev dock lite missförstånd hehe, Cyklade fram och tillbaka mellan bion och Stadium,Måste missat dem tootaalt flera gånger, hehe x)

Efter det cyklade jag till f&f för att fira pappa och farfar som råkar fylla år på samma dag. Alltså idag. Vi åt jättegod smörgåstårta och gooda kakor. alltid en massa gott där ;)


New Moon 2 days to go...;)


25 november

Hej ni,

Har försökt skriva inlägg ett bra tag nu, Men då stpr det error över hela skärmen, Så here we go again. Sitter i soffan och läser bloggar, lyssnar på musik. Har bra någon tråkig läxa tills imorgon som typ är gjord. Bryr mig faktiskt inte.. Eller jo det gör jag, Men man får ju prioritera sin tid.. Känns sjukt onödigt att plugga in en massa onödiga och oanvändbara glosor Men vad gör man inte? (A)

tog ju sprutan igår, Sen ettpar timmar tillbaka känner jag mig smått sjuk, hängig och trött liksom. Mår väl bättre snart igen,

Imorgon drar luciatåg-övandet igång, Klart man ska delta ;) Första och enda tåget på Fagrabäck som  man får delta i så det ärväl bara och passa på. Mysigt trevligt och kul att sjunga ihop med andra.

Vi hörs, Pusss <3

Tisdag

Hej

Tisdag eftermiddag, Precis en månad kvar till julafton. Den kommande månaden drar väl allt det valiga årliga igång igen, Trevligt, mysigt glatt och stressigt. Har lite prov och så nu innan betygssättningen. Men det ska nog gå bra.

Idag på tyskan dansade vi Salsa tillsammans med de andra C-språkarna. Lite härligt sådär med riktig spansk röra på höfterna musik.

På HK:n lämnades arbetena in (finally!) Vi bakade delikata bullar och bröd. Sedan sprang vi iväg och tog Svinissprutan. Trodde den skulle göra jätteont men den kändes knappat, Har inte särsklit onti armen nu heller. Lite ifall man trycker runt stickstället eller om jag höjer armen för högt. Skönt att ha den tagen iallafall.

På So:n såg vi klart Flyga Drake en helt fantastisk film. Både hemsk och vacker på samma gång. Alldeles förfärlig stunddels.

flygadrake.jpg
Väcker en massa tankar och känslor till liv, Kan verkligen rekommenderas.


Måste göra klart mitt Hk...arbete..

Har suttit i stort sätt konstans sen klockan fyra..Räknade inte med att det skulle ta sådan tid, Där fick man för att man sköt fram det. Nu börjar jag iallafall se ljuset på tunneln.. Sitter och fikar lite i soffan och motiverar mina möbelval. Känns lagom kul, speciellt när man är så trött så man skulle göra vad som helst för att bli klar. Arbetet ska in imorgon och det är helt emot mina principer att lämna in det senare. Vill hon ha ett arbete så ska hon få ett arbete. Imorgon!

Ska leta vidare  nu.. efter galgar..eller krokar!!

Vi hörs..

Vart är skolan på väg..?!

Kom hem från skolan för en timme sen, Detta har sannerligen varit en händelserik termin. Både på gott och ont. Skolan har blivit stökig. Det har varit reportage i tidningen och på nyheterna. Elever säger till smålandsposten att dem känner sig kränkta för att de får byxorna nerdragna och att lärarna inte gör något. Detta blev en väldigt stor grej och lärarna gör väl vad dem kan. Det verkar dock inte hjälpa, Vad vet jag,

Sen skolstarten i slutet på augusti har brandlarmet gått sådär 10-12 gånger, Alla elever rusar ut, brandkåren kommer och deras tid upptas för att vara på vår skola och försäkra sig om att det inte brinner och att ingen är i fara. Idag runt lunchtid är vi ute i Idrottssalen så går larmet Igen. Vi går ut, sakta.  Väl ute ryktas det om att det brinner på en toa. En toa ? Vilket geni kom på den idén? Fruktansvärt smart iallafall,Toan är nu avstängd och polisen ska göra någon förundersökning. Vart är skolan Påväg? Man blir ju rädd , Knivstickningar, hotningar, kränkningar, brinande toaletter? En sak med falska brandlarm det kostar onödiga pengar och tid för brandkåren, Men en Brand?! Där människor kan Dö? Tänk ifall någon tuppat av på grund av röken, Hur hade det kännts? ren tur att ingen på skolan har blivit mer allvarligt skadad ännu...

Den person/personerna som har gjort detta behöver ju fan hjälp,. Sjukt är det !

Söndag 15 November

Hej allihopa,

Denna dagen har varit fruktansvärt händelselös. Har gjort i stort sett ingenting. Sutti vid datan i stort sett sen jag vaknade. Bestämde mig för att göra läxor. Ni som tror att jag gjorde det kan gå och ta er en glass. Det gjorde jag nömligen inte. Började skriva lite men la av alldeles för snabbt. Ib kanske inte är rätt val trots allt? ;)

Har utökat min Spotifylista iallafall, fick lite hjälp av Sanna. Hittade en riktigt bra låt om Obama. Sjukt härlig. Så nu finns det en helt gott och blandat i min lista.

Min syster håller på att få omtapetserat i sitt rum. Blir nu riktigt fint, Men det leder till att jag få vara utan dörr får vi passade på att måla om själva dörrkarmen. Det är verkligen ett priviliegie att ha en dörr. Blir så öppet, lol. Har iaf också fått erbjudande om nya tapeter eller ah det är nästan en order tydligen är det lättast att köra när man redan har allting uppe.. Kan dock inte bestämma hurvida jag ska ha en mörk eller ljus tapet. Älskar ljusa färger. Menvore det inte snyggt med en rätt mörk lila tapet som fondvägg med de vita möblerna jag har nu.. En ljus vägg kan man ju lätt göra mörk med tyger och tavlor osv men en mörk vägg är väl svårare att göra ljus.. Någon ide någon? (A)

Vi hörs Mina fina vänner som läser ♥

Lördag I November.

Haft en trevlig dag So far?

Själv har jag verkligen gjort ingenting alls.. Ska ta tag i läxorna imorgon. Är för trött för det idag. Har trots allt lägenhetsarbetet och franskaprovet kvar.. plus en massa andra saker som jag kategoriserar som skräpläxor.

Har även hittat en ny fantastisk svensk sångerska ni kan ta och lyssna på. Melissa Horn heter hon ch är jätteduktig.


Melissa Horn - Säg ingenting till mig

Har även städat..Börjat iaf. Just nu vet jag inte varför jag skriver. Det är små trevligt. Lite kul sådär. Väntar på att mina grapes på Farmville ska bli klara. Farmville Är beroende framkallande men jag kan faktiskt sluta. Men det är så fruktansvärt kul! Så ni som inte redan kör Farmville, Gör det, Vi kan bli grannar? (A)

Förövrigt, kan ni tänka er att det är enbart två eller treveckor kvar tll första advent. Och bara några veckor kvar till jul. Tiden gårså rysligt snabbt. Känns som om sommaren bara var en liten bit bort..en väldigt lite bit bort.


Hej igen,

Hej bloggen och allihopa ♥

Veckan och dagarna som gått sen sist har varit låga, Känns som att det är en hel månad,


Senaste veckorna har det varit mycket plugg och grejer. Redovisningar och provoch övriga inlämningar. I tisdags besökte vi olika gymnasielinjer och skolor. Mycket spännande, valde att besöka Ib och Samhäll, Det finns väldigt mycket som talar för Ib frågan är om det är så mycket plugg som jag har fått för mig och isåfall om det är värt det? Annars verkar ju hela grejen kanon! Samhälle är jag inte riktigt intresserad av just nu, Just nu är det gymnasiet som många pratar om, det är liksom överallt och man kommer inte undan ifrån det. Men samtidigt så är det så svårt. Har kollat upp lite grejer på internet och jag vet inte.. blir bara helt snurrig.. Vi ska ju iaf träffa studieochyrkesvägledaren i December någong gång. Vet inte hur det brukar vara men det känns sent när man redan besökt skolorna liksom. Men Det splear ingen roll!

för ett par  dagar sen tog jag även tag i mitt rum. Har städat ordentligt. (mini applåd nu ju.) Har även fortsatt spela Farmville, min favoritfarm klarar sig riktigt bra.  Slog vad med Becca om att jag skulle klara mig från Farmville från Måndag till Onsdag, Deet klarade jag ;)

Sov över Med B nån natt och såg två bra filmer.. Employee of the month och härmed förklarar jag er Chuck och Larry. =D

Igår var jag nere en runda på stan, Är i stort behov av ett par jeans, Hittade inga alls,

I helgen skajag försöka träffa mina kära vänner, Har även konfirmationsåterträff.. ja Igen, hmpf..Men det blir nog bra, Har också lite plugg.. Vilket inte är riktigt lika trevligt :(

Har även börjat fundera över Svininfluensavaccinet, Ska man ska man inte ? jag har iaf skrivit på att jag Ska,men alltså.. Jag vet inte, Man har ju läst så mycket och man vet ju inte på Vad man ska tro och vad som inte är sant, Men jag kan inte tänka mig att dem skulle börja massvaccinera så många människor utan att vet att det faktiskt inte är farligt? Iallafall så Vill jag tro det :)


 Just nu måste jag nog städa ännu mer, Ah, blir så trött på stället. Det är något med Auran i rummet som gör att saker flyger till nya ställen, Jag lovar! Nåt är inte redigt iaf...

Vi Hörs Snart igen Mina vänner,

Take Care ♥


Tillbaka till ..

Goodmorgoon världen!

Hade allvarliga problem med att somna inatt. Flög upp flera gånger i oroan om hurvida jag visste vart min nycklar låg eller hurvida datorn var avstängd. Så nu är jag trött. Kanske inte riktigt så utvilad som man känner att man borde va, eller vadsäger ni andra?

Nae men det blir nog trevligt att komma tillbaka.


En månad tillbax :)


Spotify

Ha, Finally Spotify finns numera på min dator. Fantastisch.. Må vara flera månader efter men helt Wunderbar. Ska spela sönder musik nu,

Tack Hanna som hjälpte mig att fixa det♥.. Trodde man var tvungen att ha en invite. Tänk om man ändå visste bättre.


RSS 2.0