Väskorna är packade..nästan iaf!

Hallå, Väskan är nästan färdigpackad. Yay to me. Försöker lite med matten, vissa knepigare delar måste repeteras. Kommer säkert sitta där med hjärnsläpp imorgon. Vissa smådetaljer tappar man bara helt enkelt och så är det. Är faktiskt riktigt nervös även om det fortfarande bara är kvällen innan.

Någon vän till mig som har bra musik på datan att skicka via msn ?

Vore trevligt att ha något att lyssna på.
Jag kan inte ladda ner (skulle nog inte våga det heller x) Thank uu !

Puss iallafall♥

Matteprovet next

Hej bloggen, haft en trevlig dag allihopa?

Imorgon bär det av till Kreta. Ska bli sjukt kul att åka dit med J & J. Ska dock gå i skolan halva dagen. Måste hinna med lite fysik och matteprovet. Becca har varit här, hon åkte för en stund sen och pluggat. Vi har absolut stenpluggat i 2,5 timma. Riktigt jäkla grymt. Går provet då inte superbra kan man iallafall nöja sig med att man pluggat mycket och gjort sitt allra yttersta.

Vet ni förresten? Har kanske inte skrivit, men vi fick iallafall veta vart vi skall prova för ett par dagar sedan. Jag hamnade på en avdelnin för skadade äldre människor på sjukhuset i stan. Idag fick jag hem ett brev där det står att jag är välkommen. När var hur allting händer. Detta gör ju absolut att man känner sig ännu mer välkommen. Ser fram emot praon riktigt mycket nu. Kommer bli så kul och förhoppningsvis mycket lärorikt också :)Dags att packa nu då. Har kvällen på mig att samla ihop lite smått och gott. Tur att man inte behöver ha med sig allt för mycket!

Vi hörs, Puss♥


29 september 09

Gokväll mina vänner, Tisdag idag och ska alldeles strax gå och lägga mig. Har hunnit med att fråga efter en massa läxor idag. Skönt att ha avklarat. Idrottsprov imorgon. Är egentligen på fredag så jag ärosäker på vad som ska vara med. Men Idrottär enligt mig mycket allmänbildning, helt enkelt din egen inställning till träning. Blir spännande att se vad hon har för frågor.

Bloggen, handlar mycket om skolan nu. Inte konstigt eftersom jag nu andas skola, äter skola, tänker skola. Ja allting handlar omskolan nu. Har inte ork eller tid till något annt. Så när jag kom hem vid fyratiden blev det lite plugg. Men sen den här älskade datan kom in i mitt liv har jag gjort mindre läxor liknande. Eller så är det att jag tagit bort träningen. Något saknas helt enkelt. Ska tänka lite till och sedan försöka komma igång med någonting. Spelar inte så stor roll egentligen. Bara något därman rör på sig. Idé förslag någon? ♥

Hm, det syns nog inte. Men tydlinge blev någon knivskuren i handen på våran skolan i eftermiddags. Hur kan man missa det. Måste säga att det känns synd och tråkigt attg det pågår sånt på en såpass bra skola. Trivs verkligen super. Det är synd för alla sjuor som måste fått ett udda intryck av skolan. Med både brandlarm och det här. Visst kan man förstora upp saker men ändå! Läs  HÄR!

Gonatt :)


Haha Här slutar internet!KLICKA PÅ DENNA LÄNKEN! 


Septemberdag..

Hallå bloggen såhär på kvällskvisten. Har varit en extrem lång idag. Hade engelska redovisning på morgonen, Sjukt nervös. Men det gick bra. Hoppas jag! På franskan hade vi redovisning av franska dikten. På grund av ännu mer nervositet började jag om ett par gånger, missade en del av dikten och stannade mitt i en gång o.o Men who cares. Det gick kanon men uttal och så iallfall, vilket jag kan känna är viktigt i slutändan.

Sen så är jag ju Kamratstödjare, medlem i Fam - skolans antimobbningsgrupp. Vissa av oss åttor och nior hade fått i uppgift att presentera Fam för dom nya sjuorna och en fest vi håller på att ordna för sjuorna. Han som jag skulle gå med ville inte följa med, lite tråkigt eftersom det är en kul grej. Så jag tog med mig min kära vän Sanna som varit med som reserv även i våras. Tack för hjälpen my dear ♥

Eftersom vi åker nu på torsdag är det ju en
del att fixa iordning. Måste fråga efter lite läxor och så. Missar ju som sagt en massa prov. Matten gör jag lite tidigare på torsdag. Ska försöka hinna med Idrottsgrejen på Onsdag. Biologin dagen efter jag kmr hem. Vill helst inte men det måste gå helt enkelt. Sen så har vi Kemiprov samma dag som biologin. Känns ite mycket att ha två NO prov på en dag efter hemkomst. Men när jag påpekade för Matte/kemi läraren att provet inte blir av för min del förrän två veckor senare isåfall pågrund av Praon så konstaterades det att det blir så långt fram vilket är dumt. Så amibitös som man är så får jag försöka ha Kemiprovet under Praoveckan..får fixa något intyg om att börja lite senare eller gå lite tidigare. Men det fixar sig! I hope

Ikvällfick jag värsta rycket att baka äppelpaj. Fixat och klart. Blev så smarrigt, ;)

 

Pussallihopa♥


Nu : Komissarien och havet del 3Nu: Mari Jungstedts 3:e film/bokJag kollar ska ni? ;)


Skogspromenad

Sitter och kollar på Top Model och dricker té. Som Becca skrev på bloggen. Laptop är bra för du slippervälja mellan teve och datan.  Var ute på promenad innan. Så härligt att andas frisk höstluft i skogen.♥♥♥


Höstpromenad på Norr.

Har bestämt träff med Becca utanför deras gamla skola. Tänkte ta och gå en promenad. Himla härligt med frisk luft. Har fått alldeles för lite av det idag. Uggsen är framplockade och halsduken hämtadfrån källaren. Det blir my trevligt. 

Ska skutta iväg nu.

Puss♥


Hösten är här, ..

Hallå Söndag. Nu känns det verkligen att det börjar bli höst. Ute är det en massa gula löv och det blåser lite kallt. Känns rätt mysigt att hösten är här nu. Även om sommaren är bäst ;) Ska iväg och åt lite McDonalds nu innan vi hämtar min syster som varit på ett läger någonstans. Efter det vore det skönt att gå en lång promenad. Väldigt gärna i skogen. Ska se ifall jag kan ragga upp nån som är på.

Har även lite läxor tills i veckan. Och så måte jag öva till ett par prov jag har till efter Kreta.  Annars är det i stort sett bara Matte prov förhoppningsvis Idrott, Lite engelska redovisning och övrigt smått och gott. Känns trevligt.

Enbart ett par dagar kvar nu ju. Måste börja fundera på packning. Funderar starkt på ifall man bör ta med sej jeans..Förhoppningsvis är det varmt. Men Who knows. Kanske kör på tjockare tights istället.. Ih Så härligt

                                                     Söndag Måndag Tisdag Ondag TORSDAG!
                                                                                   ♥                                                                 


Baby dancing to Beyonce

Haha, hittade denna urgulliga videon på en annan tjejs blogg. Ett litet barn som dansar i takt med Beyonce. Riktigt sött !


haha, så söt.


Hemma!

Hallå bloggen, Hemkommen från Sanna för ett par timmar sen. Är i stort sett helt utslagen. Vi somnade någon gång i morse och sov till tolvtiden. Det var nog välbehövdsömn. Åt lite mat och även om jag var sjukt mätt. ( Ni skulle sett hur vi - j-a-g åt i natt o.o ) Så valde jag att plocka fram en stor fet bit kladdkaka. Jag är totalt mätt. Behöver inte äta förrän imorgon igen. Gårkvällen / natten var iaf mycket mycket rolig och trevlig. Spelade lite data, pratade, spelade ett spel och flummade runt ute. Alltid roligt att umgås med härliga vänner vissst?


Tkr absolut vi ska lana nån gång igen. Lite senare, lite vassare. Och när vi är lite piggare.Nästa sommar någon? ;)

Puss♥


ha!


Wow Jocke ...

Hej alla ni som är vakna vid den här tiden på dygnet. Själv är jag inte trött. Inte alls. Har iallafall piggnat till. Spelar Sims, gräver i bottnen på godispåsen, flummar runt och säger allmänt udda saker. xD


Ungefär så här gör vi. Inne i allt. ;)


22:49

Vissa på msn (philip känn dig träffad) tror inte vi kommer klara att lana. (detta räknas inte som paus) Bloggpauser räknas som extremt nödvändiga. Vi har iallafall sjukt mysigt, Tre av sex är ute och promenerar. Vi andra sitter med datorerna i högsta hugg. Sims till 95 %

Amanda sitter och designar Linns blivande bloggdesign. Hon är sjukt duktigt. Linn och Sara har ägnat stor del av kvällen åt att flumma runt och mobba sönder bilder Sanna ritade när hon var liten. Haha.

TTYL (datakväll ikv ju)

My cutiepies <3


Sims is ooon!

Som sagt, Sims is on! ;)


Nu startar vi sims! 20:50

Hej!

Sannas, brors kompis har fixat internet på Datan här hos Sanna. Perfekt bloggen all night long! Och Sims så klart. Här är det full fart. Hård musik dunkar ur amandas dator och B 0ch S spelar Sims för fullt.

Ska nog själv ta och starta det nu. Godis time

Puss <3

Allt är förbrett! (19.00)

Hallå bloggen. På plats hos Sanna nu.  Datorerna är upplockade, framsatta och startade. Så fort Sara är här sticker vi till Kvantum Norremark (min före detta praoplats, ICA) och köper godis och massa gott. Sedan blir det Sims spel.  Sannas annars stora rum är nu fullt av väskor datorer och människor.  Taggad! Det kommer bli himla mysigt och jätte kul. Vi r redo för Sims3. Så vänta ni bara nu ska här lanas. Hur ska detta gå?

Puss & Kram


Till Sanna, Nu kör vi ! ♥

Om en halvtimme sticker jag/vi till Sanna. Hoppas bara det löser sig med bordet. Mina saker är inte riktigt packade. Så jag borde skynda mig. Har tillochmed en tjusig dataväska. Premiär idag.♥

får nog rappa på lite nu. Sovsäck (alldeles för jobbigt att ta med täcke och påslakan), kudde, myskläder, pengar, ja osv osv. Sladdar till datan är ju bra att komma ihåg också. Och skivan till spelet!

SKYNDA NU! Puss  ♥


Fredag 25 september : LAN

Hallå allesammans. Hemma från skolan, ätit lite mellis. Nu börjar förbredlserna för lanet ikväll. Datan är redo, laddad, speletär installerat ( sen ett par veckor tillbaka). Ska packa ihop lite grejer i en väska. Blir väl lite sömn framåt natten etersom jag tror att vi kommer att behöva sova. Men så fort man kommer över den där sömntröskeln, ni vet då man är så sjukt trött så man skulle göra vad som helst för att få sova, Då känns det ju som att man kan vara uppe hur länge som helst!

Kommer skriva Word inlägg under natten som publiceras imorgn. Mest för skoj skull. Ser hur man påverkas av socker i form av massa godis och massa annat skräp. Hur flummigt allting blir. Vi får väl se. Inatt ifall vi orkar spela så länge.

Pussss♥


Förövrigt gick brandlarmet på skolan idag IGEN. Gissar att det är så där sjätte gången denna terminen. Puckon som trycker på knappen utan att det brinner. Så sjukt onödigt. En av lärarna på skolan bad oss idag om information och sa att alltihop har hittills kostat skolan cirka
30-35 000 kr. Sjukt onödigt, bortkastade pengar. Tänk vad mycket bra pengarna hade kunnat gå till istället?Sims lan!

Hallå , Har hunnit med att spela piano nu i eftermiddag också. Gick kanon bra. Satt också cirka tio minuter med Kemiläxan. Svårt vid första anblicken. Sen poff kommer allting tillbax från förra veckan. Smidigt va? Annars händer inte så mycket alls faktiskt.

Imorgon blir det Sims3Lan med my girls. Kommer bli grymt roligt. Alla sitter där med sina små söta datorer, äter godis och myser. (OK Becca, kom inte på något annat ord) och såklart spela Siiiims. ♥


Vi klarade det !

Hallå, hemma nu. Har tagit en dusch nu och ska strax ta och fika lite. Sprang skoljoggen nu på slutet då..Alltså gud jag fattar inte att jag kom i mål Det var så helt sjukt jobbigt! Sprang iallafall i mål på 36.02 eller något. Så jag är riktigt nöjd. Nu måste jag absolut vila. Är helt slut i hela kroppen. Ska ju iväg och spela piano om ett par timmar. Orkar inte cykla. Jaja det går nog bra.

Backarna i Vais är extrema, hur många som helst. Och så då lärarna, hurtiga lärarna. Kommer man helt skjukt trött, kippar efter luft. Får en blå liten prick på handen och ett bra jobbat. Innan man springer vidare och inser att man har halva vägen kvar. xD MEn vi klarade det!!!! Aldrig mer skoljogg!! (snälla säg att dom inte har det på gymnasiet!)

Puss <3


Kreta om en vecka!

Imorgon är det endast en vecka / sju dagar till planet åker till Kreta. Åker med familjen och en annan familj. Jennie och Jossan. Kommer bli så grymt kul. Härligt att komma iväg från skolan. Dock inte lika kul att komma tillbaka till allt missat. Alla prov (vilket är flera styckensisådär 4 ). Men det får gå. Sola, Bada, fotografera, slappa och promenera längs stränder. Det kommer bli helt sjukt underbart och härligt.
   
      
Yay 8 dagar nu. Snart dags att packa väskorna. Första gången jag åker flygplan på fem år. Kommer bli grymt spännande och framför allt galet kul!

Kan inte vänta! 


Queen B:s B-day

Grattis älskade Beccis. Din femtonde födelsedag. Den andra med moi! Har varit med dig mycket idag. Hopaps du har haft en kanonski dag och en mucho trevlig kväll/eftermiddag!  Anna Becca - The One and Only

FÖR COOL FÖR BLOGG.SE!!!!

OCKSÅ FÖR COOL FÖR BLOGG.SE!!!

FÖR COOL FÖR BLOGG.SE!!!!!!!!!!

Happy Birthday best friend

bon anniversaire

buon compleanno

feliz cumpleaños


Hoppas du vet iallafall att du är en grym vän, (inte för mycket ömhet här)Du vet iallafall vad jag tkr om dig och det räcker nog I think. ♥ cooling n#1


Pluggg med fysik och franska,

Kanske inte världens roligaste. Har gjort rätt många fysik upg i boken. Bara hon inte har läxförhör så är jag nöjd. Ska lära mig dikten och glosorna nu. Dikten är lite problem. Det kommer liksom inte flytande riktigt. Rad för rad, måste tänka. Kommer aldrig gå imorgon. Läraren var sjuk idag eller borta iallafall, så har vi tur kanske hon är det imorgon också. Who knows ?

I eftermiddags slutade vi redan halv ett!  Alla slutade tydligen tidigt eftersom lärarna hade vunnit en tävling. Priset bestod tydligen av en utbildning. Kul pris -_- x)

Efter skolan stack Jag, Becca, Sanna, Sara och Amanda ner till stan. Fikade och kollade i butiker. Massa mysigt.

Imorgon är det skoljoggen, Vilket innebär att springa 5 km I elljusspåret utanför skolan. Förra året gick det askalas ..naaaaaaaat. Det ÖS regnade. Kläderna var helt genomblöta innan vi ens hunnit värma upp i regnet, utomhus. vi kämpade oss igenom den jobbiga backiga banan på 42 dåliga tråkiga minuter. Fortfarande ösregn. I mål för man en halvblöt banan bit och vatten.Upptäcker att nyckeln till cykeln är borta. Blir tillsagd av en lärare att vara på biologilektionen om typ en halvtimme. Får skjuts av Amanda, stressar hemma och skyndar tillbax. Väl på biologin är typ ingen annan där ändå.

I år ska banne mig bli en bättre skoljogg. Kom igeeen. Vädergudarna jag ber er. Ge oss härligt joggingväder !! Om inte annat får vi iallafall sluta tidigt!


Coola Amanda och jag innan någon Idrott förra veckan. vad Tycks om min "snygga" joggingbyxor? ;)


Igår!

Fick ett spontanryck igår och stack till Becca för att umgås. Vi fikade på supergoda Brownies med nötter i.Kallar dom New York Fudge Brownies (jag gjorde lika dana och då kallades dom så i boken) Riktigt goda, GIck en runda med Hobbe, Beccas hund i mörkret. Hemma hos B kollade vi på en rysligt bra film. "final call" hette den. Den handlade om en tjej som blev kidnappad, inlåst på en vind. Kidnapparna slår sönder en telefon som hon lyckas fixa ihop. Hon lyckas ringa upp en man som är hennes enda hopp. Han måste ju hjälpa henne. Som sagt riktigt bra film och absolut sevärd.

Det enda dumma med att man inte bor nära sina vänner är att man måste få skjuts hem sent på kvällen. Får inte cykla hem själv så sent och föräldrrna mina vill inte sitta uppe hela natten för att skjutsa mig. Detta innebär att jag får åka hem vid elva tiden som iof är lagom. Men allting blir så rångligt.


(läskig bild på mig i nedre hörnet O.o )Bilder tagna från Sannas blogg!

Puss♥


Skolfotona är här !!

Det gick fort. Lite drygt en vecka. Har aldrig varit med om något liknande. Förra året väntade vi nog mellan 6 och 8 veckor. Att man aldrig kan bli nöjd. I år ser jag ut som ett läskigt emo med ett öra utanför håret. Jaja det duger till famljen farmor farfar och mormor. Haha eller hur brukar det bli.

Åker till Västerport nu och går i lite affärer. Vi ses

Puss♥

Spontana planer...

Har suttit och sett ett Webteve avsnitt. Svenska Hollywood fruar. Vad är det för skitprogram. Fjantigt flummigt töntigt. Vuxna sönderopererade fjortisar.

Planer på att sticka till Norr och mysa kommer på tal. Så jag sticker dit på en gång ,

Vi hörs imorgon, Puss♥


Måndagkväll..

Hallå bloggen, hemkommen från Becca för ett tag sen. Gick en halvlång promenad med hennes Hobbe lyssnade på musik och allmänt slappade. Pratade lite om vårat planderade Sims Lan till helgen. inte riktigt betämt vart elelr när vi ska ha det. Så alla inblandade som ser detta kan ju kolla upp och täka över det ;)

Sista långledigt dagen imorgon. Går väl åt till att stressa och fixa läxorna som man borde gjort under helgen. Förmodligen tvn och datan, en hel del också.


Åker till Becca.

Sticker till Becca nu. Måste cykla nu. Vi hörs, Puss♥♣

Pancakes

Blev riktigt goda faktiskt. Och fina, inte så söndriga och brända som vanligtvis när jag försöker.. ♥
  
Inte heelt hela, nästan, Fina va? = D


PannkaksPaul ser lite blek ut  :/


Dagens vill ha : Camilla Läckbergs fyrvaktaren!

Nu finns Camilla Läckbergs vad jag tror är 7:e bok att köpa. Är sjukt nyfiken på att få läsa fortsättningen. Läste sista boken förra sommaren, slutet var spännande och nu ska sjuan läsas. Snart iallafall..hoppas jag !

Så här beskrivs boken här

FYRVAKTAREN

Den efterlängtade sjunde delen i Camilla Läckbergs Fjällbackaserie!

Det är en ljus försommarnatt. En kvinna kastar sig in i sin bil, händerna på ratten är blodiga. Med sin lille son i baksätet flyr hon mot den enda trygga plats hon vet: ön Gråskär utanför Fjällbacka.

Ett par dygn senare mördas en man i sin lägenhet. Han var kommunens nyanställde ekonomichef, som efter många år återvänt till sin barndoms Fjällbacka. En skötsam och omtyckt person. Men när polisen i Tanumshede börjar kartlägga hans liv kommer de en rad hemligheter på spåren.

Det visar sig att mannen besökte Gråskär innan han dog. I folkmun kallas ön Gastholmen och har alltid omgärdats av mörka rykten. Det sägs att de döda aldrig lämnar den, och att de har något att berätta för de levande.


=D

Någon mer som läst dom tidigare böckerna kanske tillochmed denna nya?


Studeiedag

Måndag idag, månda och studiedag. Så härligt. Ledigt ledigt. Har lite läxor som ska göras också. Me allting kommer hinnas med. Hoppas jag. Har fixat lite matte, övat lite franska (det är nog ändåsvårast) speciellt dikten läraren tycker vi ska kunna berätta med hjälp utav bilder.

Till lunch ska jag och min syster förmodligen steka små pannkakor. Dom flesta kallar dom plättar men strunt samma. Jättegott är det iallafall.

I eftermiddag kanske jag åker ner på stan en sväng. Ifall jag orkar..Man blir extremt lat av att sitta och sega framför datorn flera dagar i sträck medans matteboken ligger uppslagen och ropar på en!

Bara 10 dagar kvar idag !! Kommer bli så grymt kul. ♥ 


När man har spelat World of Warcraft alldeles för länge...?De flesta av er har säkert redan sett videon. Den har funnits på flertal bloggar och youtube länge. Men hjälp. Är det där spelet så beroendeframkallande eller vad? Han är ju helt sjukt galen, men visst är det väl underhållande att se på? ;) Hans läten, ättet han rör sig.  Och vart tog fjärrkontrollen vägen? O.o haha


Dagens låt Alexander Rybak - Roll the windMysig låt med Alexander Rybak. Något med hans sätt att sjunga gör att alla hans låtar är behagliga tt lyssna på eller vad säger ni? Och visst är videon vacker? Inspelad på ett fint ställe iallafall : )


Händelselös Söndag med fint väder.

Hej människor! Söndag idag.Veckans tråkigaste och lugnaste dag. Dagen har gått sakta. Chattat en massa på msn, fikat, tittat på teve och läst massa bloggar. Rätt händelseöst faktiskt. Ikväll eller ja det blir ju enbart om några timmar. Så kommer Becca hit och kollar på teve. Händelserikt och mysigt. Just they way I like it.

Privileged och Top model tonight =D

Det är iallafall galet fint och sköntäder. Förmodligenårets/sommarens sista sköna dagar. Själv var jag på min höjd ute på Studsmattan med min lillebror. Får nog ta och masa mig ut på en promenad eller något. Ja eller så ser jag på vädret genom fönstret. Och stannar här inne vid datan. Dilemma #Fredagskvällen med tjejerna,

Hallå alla kvällsugglor. Nu har alla gått. Såg freaky Friday för x:e gången. Kul film. Tänkte berätta lite om gårkvällen. Alltså fredagskvällen med lite bilder och text, vad sägs?

Började kalaset hos Amanda. Gjorde oss iordning, lyssnade på lite musik och hade allmänt mys. Tog en massa snygga foton ute hos Amanda med hennes asfräna kamera! Blir nog en hel del snygga bilder där kan jag tänka mig. Så fort dom är hitskickade kan ni få något prov


My shoes. Efter att ha gått (vad som känns som flera i mil) I sånna här skor är man mör i båda vaderna och att sitta ner är dö härligt!♥

Amanda skämde bort oss totalt med massa goda drickor ;) Himla fint och smaskigt samtidigt som man lyssnar på så hög musik så man tror att trumhinnorna ska spricka. Men det är sjukt taggande/uppiggande =D

Coolingarna themself. Här togs det ego/fjortisbilder konstans under en timmes tid!

(S)anna, ftw! <3


Amanda och Sara är söta och snygg som vanligt ;)

;)

Becca, Amanda, Sara och Sanna <3

Haha lite ego där på ett hörn. Men vem bryr sig! haha Foton blir lite småcoola när man cyklar eller vad säger ni?Kanske är därför det inte går så bra när jag cyklar. Iam way to busy!

Åt på La gondola, ett tjusigt ställe. Hihi Myysigt iallafall♥

Barnmeny med hamburgare och pommes. Mer moget än så blir det allt inte!  ;)

Snyggingar;)

Sedan stack vi och köpte godis och cyklade i kylan hem till Sanna. Vi såg The ring. Som " någong " (Jennie känn dig träffad) tvingade mig och sen för flera år sen. Ser fortfarande alla äckliga bilder från filmen i huvet. Nu konfronterade jag den. Och nej den var inte mysig men inte alls lika hemsk som SIST!

Sedan cyklade jag och Amanda hem vid halv tolv tiden någongång. Jättemörkt och jättekallt var det allt.

Men det var det vär. För trevligt, msigt och kul var det ♥

Näeh, nu har lördagen blivit till Söndag och jag ska ta ocgh sova lite så jag hinner göra lite läxor och kanske hiita på något imorgon.

Puss   


Kändisjungeln..

Hallå, nu är familjen Johannisson här.Mysigt och mycket trevligt.Kollar lite på kändisjungeln. Vilket kasst program. Kvaliten känns helt plastigt. Hur kabn man utsätta sig för sånna saker? Bara äckligt. Sjukt jäkla äckligt. Tråkiga kändisar också. Vadå typ en kändis man känner igen?

Ska försöka släppa datan nu och vara lite social.

Puss♥


Överblivet godis från fredagskvällen ..mm..

hej bloggen. Vaknade för ett par timmar sen. Är fortfarande riktigt trött. Efter hela veckan och gårkvällen. Det var iallafall jättemysigt. Just nu sitter jag och äter godiset som blev kvar efter igår. Lyfte en viktgrej igår på idrotten, typ tre gånger. Kan fortfarande inte spänna armen ordentligt O.o  Vet inte alls vad som händer i eftermiddag. Stan kanske.Ikväll kommer ett par vänner Hanna och Emma med familj hit. Mysigt och treevligt. Nästa helg vankas det Sims3 lan. Men vifårväl se.

Ett inlägg med bilder kommer. Orkar inte just nu. Teven kallar..även om det är fint väder ute.

                                                                                Puss♥


Myskväll with my lovley (not uggs) friends! ^^

Hej alla människor. Ikväll blir det mys med tjejerna. Synd att ine Linn kunde vara med. Vi får ta det någon mer gång! :)  Är iallafall påklädd. Blev ungefär samma som på skolfotot fast med nylonstrumpbyxor (svarta) istället förtjocka svarta tights. Ska hem till Amanda nu först. Och göra , ja jag vet inte riktigt. Men det bli kul. En massa foton kommer det att bli iallafall.Ska leta fram mina svarta söta heels. Hade dom på konfirmationen i våras (beccas) och på bio med Jossan och någon annan gång.!

Vi höres, sent ikväll eller tomorrow.
Ha en mysig fredagskväll.
Pusss♥


18 September

Godmorgon, sovit gott? Klockan är halv åtta och jag har tid att sitta vid datorn. Helt sjukt. Brukar äta frukost nu för att i stress borsta tänderna och packa gympapåsen. Läser lite på kemin och chattar lite på msn. Fredag förövrigt ju. Har studeidagar på måndag och tisdag. Kan inte bli bättre. Ska bli sjukt grymt härligt. Att göra ingentig, och lite läxor så klart ;)

Ikväll ska jag och mina vänner träffas och ha lite trevligt, äta, kolla på film och myysa!


Skolfotot!

Allvarligt hur ofta blir man nöjd med sitt skolfot. Eller gruppbilden för den delen? Antingen ser man sne ut, tjock ut. Eller så har man fult hår eller så ser man allmänt mysko ut. Som vanligt. Precis som det ska vara alltså. Och självklart är det lika dant i år. Bra men liksom varken eller..


Lärarna har hängt upp fotona på deras arbetsrums dörr. Gick knappat att komma fram på vissa delar av skolan. Haha folk är galna. Själv är man ju precislika dan...x)

Blir spännande att få hem katalogen! Kul att bläddra i.


My lovley new shoes!

Dom är helt (enligt mig) Galet fina, supersöta och underbara. Kommer absolut säkert bli höstens/vinterns/tidiga vårens favoritskor.Bruna, lagom höga,mjuka och sköna. Tror storleken är rätt. Skulle jag ångra mig så ärdet bara att byta storlek.
Haha lite suddig. Men snygga as always ;)

Gör sig inte rätta på bild! Mycket finare IRL

ÅH så söta!


Nu får det gäran bli lite kyligare ute, nu är jag redo, nästan iallafall!

Puss♥


Uggs here we come!

Ska sticka ner till stan precis nu och köpa fina fina uggs! Förmodligen mina nya favoritskor!

Vi hörs ikv efter pianot Puss& Kram


Torsdags eftermiddag

Hallå, hemkommen från skolan, Varit mycket idag. Lämnade in fysiklabbarna, hade franska förhör och var nervös för en engelskaredovisning som inte skulle ske -_-. Får ha om en vecka istället. Hinner iallafall finslipa allting nu när vi har helg + två studiedagar.  Blir väl att fixa en hel del andra läxor då också ovh öva till ettpar prov.

Fick förövrigt också se skolfotot i skolan idag. Kan visa senare. ! Spännande att få hem katalogen. Tog iof typ ett par månader förra året så vi får väl se.

Ska åka och spela piano nu, så vi hörs!♥


Goodnight world...

Har även fixat färidgt Engelskan nu..nästan iallafall. Räknar med att hinna öva någon gång under dagen eftersom vi har Engelska sist. Har jag "tur" så behöver jag inte redovisa överhuvudtaget. Men det skulle också kännas lite jobbigt eftersom jag kämpat för att få det klart. Nu ska jag iallafall sova.

gonatt ♥

...justja....praolappen ska in imorgon. Har bara valt fyra ställen.. Tar något annat eller förklarar varför jag valt fyra..suck....


Fysiklabbrapportplugg!

Hej bloggen, Nu har Sanna precis åkt. Vi har faktiskt pluggat. Var ju nere lite på stan först. Har hittat ett par UGG:s nu på EuroSko som är lite mörkare men riktigt fina. Kostar dock 599:- Så det får bli ett lite dyrare köp. Men förmodligen är det något jag kommer att använda så förhoppningsvis är det värt det! Kom hem åt lite och satte igång med pluggandet. Har nu skrivit klart alla tre fysiklabbrapporter. Tog flera timmar. Men det blev snygg och bra. Förhoppningsvis duger det perfekt! Är iallafall nöjd.

Min engelska redovisning kan fortfarande bli sjukt mycket bättre. Är  fakta jag är lite osäker om och vissa delar borde jag ta bort för att det ska bli bra. Men nu ska jag nog ta och ta av mig linserna innan ögonen ramlar av av skav. Sedan sa jag göra té kolla lite på The bachelorette (PRIO) och fixa lite i texter.

Puss minavänner! ♥


Till stan, även om inte tiden riktigt finns!

Hej bloggen, hemkommen från skolan nu. Jag klarade Coopers test! Sjukt nöjd. Sprang på 14.28. Åh vad härligt att ha den avklarat liksom. Har egentligen massor av läxor men har iallafall bestämt med Sanna att åka ner på stana. Uggsssss Längtan är stor nu. Så mysigt jue. Sen får vi nog ta och plugga lite också.Fysik Engelska och Franska flyg till mig och in i mitt huve O.o Synd att det inte funkar så. Vi lever ju som mugglare trots allt...

Jaja vi hörs seeenare.Puss♥

Btw så ritade vi kroppar idag på bilden. Kan inte fatta att jag "lyckades" rita något. Och det blev helt OK. Typf första gången ever!
 
Coolingarna themself Innan skolfotot!  ♥


16 september

Halå allihop. Strax skolan igen då. Onsdag kort härlig dag med smidiga lektioner. I eftermiddag blir det massa plugg. Tråkiiigt. Ska iallafall försöka ta mig ner till stan ockå. Snarast. Måste ta tag i Ugg jakten ordentligt nu.

Vi hörs, Puss♥


Everybodys changing ♥

Ska absolut ta och sova nu. Ska jag springa imorgon. JA vet jag tar den här snabba 2.4 km rundan på stort allvar! kommer vara laddad iallafall. Ska bli kul att sehur fort man springer är man verkligen måste springa fort. Min kondition är usel. Det är den verkligen. Men det får gå på ren vilja. Som vanligt alltså. Ska ta och läsa min nylånade bok som verkar mysig och lyssna på radio. ♥


Jättemysig Lily Allen låt ♥

Nattinatt.


Kvällssol vid trummen

Cyklade och mötte mamma efter jobbet. Tog lite fina bilder vid trummen, har inte cyklat över den nya bron förrän idag. Vem kunde väl ana att växjö var så fint?

=D

Sa jag förresten att svenska provet gick kanon. Brandlarm mitt i alltihop.Sånt man bara önskar kommer hända när man gör något riktigt tråkigt ;)


PRAO vecka 42 !

Fick en lista förra veckan på en hel hög med PRAO-platser skolan ordnat. Lappen ska lämnas in på torsdag. HAr funderat ett tag på att praoa någonstans inom vården. Har varit lite intressard att kanske gå någon gymnasieutbildning inom vård och eller att ta hand om människor. Nu vet jag inte längre. Finns så sjukt mycket jag skulle kunna tänka mig att gå.

Iallafall så har jag valt ett par ställen på sjukhuset och en inom Växjö kommun, Där man får vara med en undersköterska/vårdare.

Någon annan som vet vart ni ska praoa då?


15 September

Moorning världen! Sitter och lyssnar på lite musik och övar litesmått till svenskaprovet. Det är inte så svårt men såklart finns det alltid saker som är svåra att komma ihåg. Lång jobbig dag idag så vi hörs ikv.

Puss ♥
15 dagar kvar nu !


Kommisarien och havet - Hade hoppats på bättre!

Hade lite förhoppningar på gårkvällens nya serie. Kommisarien och havet. Böckerna som är så sjukt bra förtjänar en bättre filmatisering än såhär. Med tyska skådespelare dubbat till svenska. Har faktiskt aldrig sett något liknande inom svensk filmindustri. Så fult. Man såg riktigt hur pålagt ljudet var och hur deras sätt att röra munnarna inte alls stämde ihop med vad dom sa. Funkar kanske i tyskland där allt som är dubbat går hem. Men här i Sverige blir det nog nej tack.  Läs böckerna istället om ni vill ha något riktigt bra! 


Läs hela artikeln här.

Ska öva lite svenska nu innan det är dags att sova. Gonatt världen. ♥


Toppen på geniskalan!

YAY. Jag kan nu kallas mig smart? Eller. Jag är iallafall någorlunda begåvad ♣ Alltid användbart att vara bra på Idiot test.


Och nej jag skrev inte ner ordningen....typ ;)


Office 2007!

Nu handlar alla mina inlägg om skolan i stort sett. Kan inte hjälpas. Just nu lever jag skola, andas skola äter skola, gör skola. Har hunnit med en hel del läxor ikväll. Känns skönt att iallafall har påbörjat en del. Kan ALLA 20 franskaglosor. I vanliga fall är franskaglosor något du stenöver på en halvtimme kvällen inna. Så jag är imponerad!


När vi köpte min data passade vi även på att skaffa Office 2007. Trodde det skulle vara väldigt likt det förra vi hade (2003). Men detta är helt galet bra och kul ju. Finns en massa finurliga användbara grejer. Som gör att powerpointar och texter kan bli mycket snyggare och roligare.Allting är åter som det alltid brukar.

Har verkligen kommit in i skolan nu. Läxor, prov läxförhör och med sista året på högstadiet så blir det sjukt mycket plugg. Har redovisningar, glosor och texter som ska lämnas in. Tänk att sommarlovet bara är en månad bakåt i tiden. Känns som en evighet sen. Vi är som små robotar vi går i skolan för att kunna fortsättagå i skolan för att sedan kunna få ett jobb så vi slipper gå i skolan. Deprimerande i Know. Men nu går jag och dränker mig i franskatexter, engelska redovisningar och fysiklabbrapporter!

Det går bra! ANDAS ♥


Fick låna en bok av Rebecca när jag vi var där ihop på håltimmen. Vattenmeloner av  Marian Keys.Visst är det väl hon som har skrivit flera kända bra böcker?

Våran franskalärare anser nog att vi har way to much fritid så hon bad oss att lära oss denna utantil (eller ja du har bilder som du kan kolla på och läsa till texte) Om typ en vecka. Jag ska alltså lära mig en dikt om en gubbe som fikar utan att prata...hm...


Innan skolan!

Godmorgon allihop. Sitter själv här och överför grejer till min engelskaredovisning som jag ska förbreda idag på engelska lektionen nu på morgonen. Måste bara fixa till texten på vissa ställen så det blir ännu bättre. Ska iallafall springa och hoppa in i duschen lite snabbt nu. Såvi hörs väl efter skolan i guess. Lång dag idag. Men det kommer förhoppningsvis gå bra ^^

Ha en bra dag♥


Den du inte ser - blir till film!

Ikväll klockan nio (osäker på vilken kanal) börjar dom sända Mari Jungstedts böcker som filmer. Har läst allihopa som kommit ut vilket nu är sjuk stycken. Jättebra deckare som utspelar sig på Gotland.  Filmerna är dock svensk-tyska. Av vad jag har hört/tror så kommer det att vara tyska skådespelare. Fast jag anars att det är inseplat på Gotland annars blir det ju helmysko.

Böckerna är sjukt bra så jag hoppas att filmerna blir lika spännande. Kan ju se! Ska försöka spela in den som går ikväll. Orkar inte sitta uppe så sent. Måste sova nu!

15 minuter ;)


Först är den du inte ser! Tyckte den var skriven på ett så bra sätt att den var riktigt spännande att läsa!


Försök till att plugga....

Hej igen. Sitter här och försöker men det är så fruktansvärt tråkigt att plugga själv när det är så mycket. Men alla andra var iväg på annat håll. Har iaf hunnit en bit på engelska texten. Även om jag blir sjukt missnöjd. Det är svårt att hitta fakta och översätta den med ett bra språk till engelska. När man skriver så mycket blir det lätt grammatik fel. Men texten om Rosa..vi får väl se hur det slutar. Har försökt med matten också. Nästan klar fixar väl det på håltimmen innan annars. Ska öva på svenskaprovet nu. Ordklasser. Finns det ens något tråkigare -_- ? Tror inte det.


Lyckad återträff i Sandsbro

Var ritktigt kul faktiskt. Äve om vi bara var sju personer. Vart tog alla vägen? Hehe. Vi började iallafall med temagudstjänst i kyrkan där dom nya konfirmanderna var med. Vi fikade en massa och åkte med minibuss till kyrkanshus i Sandsbro. Vi grillade korv, lekte lite, tävlade lite. Var mysigt iallafall.Synd att alltihop tar slut. Vi diskuterade iallafall hur vida en 30 åring ska spela Tv-spel eller inte Vad tycker ni? Hur länge ska man spela?

 
Tänk att det redan börjr bli höst. Känns precis som om konfirmationen och sommaren var igår..


Grillade korv och åtmuffins...:)
Vi hörs, Har en massa läxor att göra klart nu!


Igår : Kalmar nu : Kyrkan

Hallå bloggen, Hemkommen från Kalmar igårkväll efter en trevlig dag där. Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning. Återträff med konfirmtionen idag. Men kollar jag ut och ser ösregnet så känns det alltför lockande att stanna hemma och göra läxor. För ja dom finns och högen växer (den visar inte heller symptom på att sluta göra det !) Skulle cyklat dit med My. Men hon har blivit sjuk. Kan tänkas att det är många sjuka och att det inte blir så många. Vilket vore synd för vad är då poängen med en återträff? Haha

Hur som helst! Det blir nog kul. I regnet.....V sees! puss

 
Var en sväng på IKEA. Med IKEA kommer pennor eller vad säger ni? Haha

Kundvagnsrace på IKEA är också inte helt fel ;)♥
 
Var på UGGS jakt! Hittade 3 st fina! Ett par var hårda, ett par var alldeles för vita innuti. Och ett par var liite mörka.! Jakten på dom perfekta uggsen fortsätter! ♦


Visst har min mormor en söt hund :)♥


Inatt 02.53

Hallå bloggen, någon därute som vaknat ännu? Knappast va ;) Har redan varit uppe i drygt en timme, ätit lite fruksoptoch så. Blir att åka till mormor i Kalmar idag.IKEA lite, gå lite på stan. Det blir mysigt.

Inatt landade juäven våran svenske astronaut Christer.Gick repris nu i morse så det finns inspelat att kolla på senare. Är det inte helt fantastiskt att man kan åka upp med människor i rymden. Skjutas upp i vad som ser ut som en liten behållare, befinna sig däruppe och sen kunna komma ner igen. Alltså på samma ställe som man åkte upp. (nu blev det ju inte så i detta fallet pga av väder.) Undrar vilken härlig annorlunda känsla man har när man svävar runt däruppe och kollar ner på Jorden.M-ä-k-t-i-g-t ! eller vad tror ni?


Bild lånad härifrån
Häftigt, Nu tar det kanske ett tag innan någon ny svensk åker iväg. Men visst är det helt fantastiskt :)

Vi hörs senare.

Puss♥


Gonatt

Hemma från Sanna nu. Hade en riktigt mysig kväll. Åt massa godis och tittade på IDOL + en film som hette "vad tjejer vill ha " är rätt säker på att det var så den hette. Ska ta och lägga mig alldeles strax men som den data-nörd man är måste man checka allt innan man går och lägger sig. Blir att gå upp ganska tidigt imorgon. Åker härifrån redan vid halvniotiden, Och på Söndag är det kyrkgrejen. Trevligt, men hade behövt tiden till att sova och att göra läxor!

Gonatt allihopa


Min existerande konstnärliga sida!

Hallå bloggen. Har fixat om lite i rummet nu. Fick ett skrivbord av min farfars faster som dog för sådär en månad sen. Tråkigt med död men man måste se framåt ellerhur?


Litet och nätt. Resulterade dock i att jag måste flytta Orgeln.Men jag måste ha nån stans att ha datan lite mer permanent än i fåtöljen som förövrigt också är borta!

Woho kreativt eller vad? Har en alldles för hög pall. Så jag gick ut och kapade benen fem cmpå varje ben. Och jag skadade mig inte. wow. Titta jag är lite konstnärlig/hantverklig trots allt.!

TITTA! Den är inte ens sne. Alltså blev den mindre vinglig av detta. Ohh Ich bin Sehr proud!

Sticker till Sanna nu. Vi höres Puuusss<3


Today!

Hemma från skolan nu. Ikväll blir det nog att träffa Sann och Becca och kolla på lite film Skulle jogga på ifdrotten iof bara 2,5 km. Men vi var dutiga och tog oss igenom allt nästan joggandes! På Onsdag ska vi nämligen göra något som kallas Cooperstest, då ska man springa samma sträckaså fort som möjligt :O och man ska hamna nån stans mellan 8 och 20 minuter! Hjälp miig, hinner ju knappast skaffa nån vidare kondis till dess. Men det måste funka!

 


Puss<3


11 September

Gomiddag bloggen ;) Haft en trevlig morgon? Hos oss hade vi skolfoto. Blev säkert supersnyggt (som alltid eller vad tror ni ;) Börjar iallafall bli bättre, har varit förkyld och hostig hela veckan. Måste försöka sova lite i helgen. Ska iaf till Kalmar och hälsa på mormor och på Söndag är det återträff med konfirmationen. En händelserik helg.

Just nu är jag hemma på håltimme och slappar lite framför teven och läser bloggar på datorn. Ska ner till skolan sen och möta upp Sara och äta ihop. Bara två lektioner kvar sen!

Vi hörs senare i em. Puss&Kram


Efter stormen!

Har lugnat mig lite nu. Har nämligen kommit fram till vad jag ska skriva om. Ska nämligen skriva om Rosa Parks! Ni vet den svarta damen som på 50-talet vägrade att resa sig upp och ge sin sittplats på bussen åt en vit man, Jag tänkte ta upp vad som hände efter det och hur synen på svarta människor örändrats och hur samhället ser ut idag med en svart president.

Hade ju som sagt So-provet idag. Allting gick bra föruom att jag aldrig hann klart. Way to många frågor och alldelesför lite tid. Finns ju alltid hur mycket som helst tankar och egna vinklingar och speciellt fakta att skriva om till ett så stort och brutalt krig som WW1.

Har även hunnit fixa fysikläxan nu. Eller ja det jag kunde. Lite knepiga uppgifter. Ikäll är det iallafall The Bachelorette! 2 avsnitt kvar ;)

                                                                              Pusss


Ämneshjälp?

Hej, kom hem för x antal timmar sen.

Har sedan dess nervösat runt. Letar som en Idiot efter ett ämne att prata om på Engelska. 3-5 minuter prata om vad som helst. Så fritt så att det blir svårt attkomma på något. Snälla någon som vet, Någon som kan lämna något förslag ? Vet inte vad jag ska göraom jag inte kommer på något bra.

Puss&Kram


Att lyckas, visst är det en härlig känsla?

Ni vet när man bestämt sig och verkligen går in för att lyckas och klara av något. I eftermiddags bestämde jag mig för att ta tag i So:n och plugga tills jag kunde det. Nu känns det bra och det känns som att jag kan det. Då känns det bra att gå till proet och veta att även om provet inte går som man hoppats så har man iallafall gjort sitt allra bästa och mer kan man ju inte göra, eller hur?

Blir spännande imorgon att se vad det blir för frågoroch jag är redo att möta dom! ;)


Skolfotografering idag.

Som sagt, hade skolfotografering idag med biblioteksgruppen. En grupp i skolan som fixar lite i biblioteket till jul och påsk och halloween, fixar och köper böcker osv. Som alltid är man aldrig med när fotografen tar sen sitter man där och blir helt förvirrad över allt redan är över. Jag menar allvrligt hur ofta blir man nöjd med sitt foto? Jaja hoppas den här gången att man ser någorlunda vettig ut !

Sitter med So:n nu. Tror det börjar sätta sig hårt. Även ifall man alltid glömmer smågrejer som man kommer ihåg efteråt när man fuskar och kollar i boken.!


Historia är ett intressant ämne, Men det blir så mycket att lära sig när man inte är så insatt från början. Men det blir mkt roligare när man kommer in i det och lär sig och kan dra egna slutsatser.


Riktigt rolig Paow parodi!

Hittade ett inlägg på Paow:s blogg där hon visar ett klipp på tjejen nedan. Som fktiskt lyckats göra en riktigt rolig parodi på Paow. Grymså check it out!


Parodi!


Paows egna.

Härlig parodi. Kul när ingen av perterna tar det för långt, hoppas inga bloggare tar illa vid sig. För visst är det underhållning?


Hemkommen från skolan.

Ska bara titta lite på teve och dricka lite kaffe ( I know men det är gott och man får en liten kick) Sen ska jag ta tag i So:n ännu bättre. Jag lovar!

Puss&Kram


TISDAG 8:DE SEPTEMBER

Gomorron bloggvärlden.Kan inte fatta att jag tillochmed hinner sitta vi datan på morgonen och fortfarande har tid över.Tisdag idag, Känns inte extremt peppande. Många som är sjuka själv känner jag mig också lite småhängig. Får hoppas att jag inte trilla dit helt iaf. Lång dag idag, med massa lektioner. Efter det blir det SOSOSOSOSOSOSOSOSOSO (tills jag kan det iallafall.) Är iallafall på god väg redan ;)

Ska lämna min älskade kompis datan och leta upp halstabletter nu,

TTYL
xoxo


Anna


Nattinatti sov så sött

Ska ta och gå och lägga mig och lyssna på lite radio nu. (tänk om jag ändå vore lika klok och vi som jag låter, haha). Är trött och imorgon väntar en lång skoldag med mycket Soplugg. WW1 provet på onsdag får inte failas.

     
Med det säger jag nattinatti, Vi hörs imorron.

Gonattpussar ♥


Kvällshumor!

Måste nog bli lite mer seriös snarast. Annars tror jag allvarligt att den smarta delen av min kropp kommer lämna mig för gott! Men ah det här är så kul! Haha. Absolut dagens roliga.

Två hjärnprojekt!

Okej nu har jag lugnat mig lite. Ni vet det är inte varje dag det händer något såhär händelserikt och stort i mitt lilla liv.

Fick iallafall två saker att tänka på idag efter skolan!

ETTVi fick iallafall lite information angående PRAON om ett par veckor. Var på ICA en hel vecka i våras. Gratis arbetskraft en hel vecka är väl inte fel. Fick bara göra en massa tunga jobba skitgrejer. Är en helt annan sak om du får ut något av det. Antingen i form av kunskap eller allra helst pengar. Att jobba tungt 8-16 en hel vecka när man inte är van är tungt.!

Sååå jag satsar absolut på en roligare PRAO i höst. Man kunde få välja både på sjukhusnånting och inom äldreomsorg tror jag. Man kanske ska testa och prova på nu om man får chansen. Att se om det är något kul kanske. Allt istället för en vecka till på ICA.

TVÅ På engelskan ska vi prata i3-5 minuter om något! En teveserie en film ett land ett intresse. Ja precis typ vad som helst inom dom osnuskiga gränserna (enligt vikarien) haha! Har än så länge inga funderingar.... Förslag tas värmande emot!

Vi hörs
Puss&Kram


Here we go!

Min allra käraste vän Rebecaus har nu, (håll i er) Skaffat blogg! Är inte det helt fantastiskt. Det tog Tre månader. Tre tuffa månader. Men nu är hon en av oss. Så superkul ju. Ännu en mysig Bloggbuddy.

Jag kan lova er att detta inte kommer bli någon rosa ( eller jo kanske, blandat med svart) blogg, med en blond tjej med noll kontroll. Detta kommer sannerligen bli en riktigt intressat blogg. Precislika härlig som min andra käraste Sanna aka Thorntwig.

KIKA GENAST IN OCH LÄS!
GIRLOFTHEYEAR.BLOGG.SE
Puss&Kram


Becca och Sanna 


Big News!

Okej..Jag har en riktigt stor meganyhet som kommer ta hela bloggvärlden med storm. Iallafall typ nästan!! Vänta 2 minuter. Ni kommer bli galna jag loar. Detta är helt fantastiskt.!

Know you love me
XOXO


Två brandlarm på en timme...

Hej bloggen!

Hoppas ni har haft en fin måndagseftermiddag. Det hade jag iallfall. Kom tillbaka till skolan och möttes av två (!) brandlarm på en halvtimme. Himla onödigt med tanke på att det inte brann. Efter andra gången var polisen där och gjorde något. Tycker iallafall att det var fruktansvärt illa och respektlöst gjort av dom som gjorde det. Tänk ifall det brann någon annanstans och folkj där inte kunde få hjälp. Onödigt.

Nåja, Har iallafall suttit och pluggat So nu. Eller ja drygt 50 minuter iallafall. Läst lite texter kollat lite frågor. Repeterat en hel del helt enkelt.Ska bli spännande att se vad det är för frågor på Onsdag. Det kommer nog gå bra iallafall. Bara kvar att repetera, finslipa lite årtal, namn och antal.  Blir skönt att ha det urvägen iallafall!

Puss&Kram


7:e september :)

Hallå, Inställd franska så nu är jag och B hemma på riktigt lång lunch. Har fortfarande över en timme kvar.Har hunnit äta plättar också. Söta små pannkakor. Har egentligen bara två lektioner kvar men slutar inte förrän tjugo i fyra. Måndagar = två långa håltimmar, vilket är rätt lamt för det mesta.

Har iallafall haft en bra helg hoppas ni har haft det också.
Ska ta och kolla på tv nu.

Puss&Kram


Goodbye for now :)

Skulle bara säga Hejdå. Sticker till f&f alldeles strax. Ska stanna där tills imorgon. Lämnar datan hemma så vi hörs förhoppningsvisimorgon. Ikväll går iallafall Nina frisk och Forest Gump på tv? Två bra filmer ;)

Ta hand om er !
Puss&Kram


Update 15.19

Hemkommen från skolan nu. Orkade jogga en bra bit.. Iaf 2,5km i precis lagom tempo. Ska sticka ner till stan om en halvtimme och möta två personer ;) Ska spela lite Sims innan!

                                                             Puss&Kram


Fredag 4:e februari

Hej allihop. Är hemmapå jättelång härlig håltimme. Ska ta och fixa något att äta om en liten stund. Har haft gymnasieinfo idag. Vi får väl se vad det slutar...om det slutar vill säga. I eftermiddag blir det nog lite stan och ikväll kan vi ialafall hoppas att det går någon bra film på tv. Såg ni The Day after tomorrow igårkväll? Den filmen är ju så bra så rörande och vem vet, Så sann? (till viss del iallafall)

Vi hörs senare


Helgen väntar :)

Hallå everybody. Har varit en riktigt lång dag idag. Massa regn. Kom tillbax till skolan helt genomblöt. Sådär riktigt äckligt. Hade läxförhör på både engelska franska och tyska. Imorgon är en ny dag, fredag och vi jublar lite för det tycker jag. Ska spendera helgen hos f&f. Hoppas det blir lite stan på det också. Mysigt iallafall :)

Sett Brottsplats USA någongång? Det är iallafall ett teveprogram om mord och bortt i USA under senare delen av 1900-talet. Fick ett sms av Sanna precis exakt när det var jätteobehagligt! Mitt i alltihop hör manliksom Homer Simpson skrika WOHO! Haha min sms-signal är bäst! ;)


Vi hörs iallafall
Puss&Kram


Härliga låtar " )


Maia Hirasawa - The Wrong Way.


Kat Deluna - Unstoppable Grymt härligt! Introt är superhärligt..


Pussycat Dolls - Bad girl, Texten passar riktigt bra in på låten. Tycker förövrigt "En shopaholics bekännelser" är en film ni ska se.

Puss&Kram


Uggs?

Är det någon som vet vart man kan hitta ett par söta Uggs. Till i vinter alltså. Annars är det bara att vänta på att dom kommer i butik senare i höst kanske. Fortfarande tidigt. Men hösten kommer alltid så fort.Helt plötsligt är det mörkt när man kommer hem från skolan och jättekallt när man cyklar iväg på morgonen.!Iallafall behöver dom inte vara äkta...just för att det är alldeles för dyrt då priserna ligger från 1300------>


Visst ser dom mysiga ut? Härliga höst/vinterskor...då återstår det bara att hitta ett par snygga till rätt pris haha ;)

Puss&Kram


1:a september

La ni även märke till månadsskiftet? Synd att sommaren har gått så fort. Men höst är mysigt. Massa mysiga kläder och fina skor. Man får heller inte dåligt samvete för att man sitter inne vid datorn hela tiden (eller jo, lite eftersom det finns en massa annat att göra. Som läxor tex...) Själv är väl min favoritårstid Vår/sommar. Alltid lika härligt när man kan gå ut och det blir varmare och varmare. Men ändå är väl hösten kanske lite härlig. Iallafall nu när det fortfarande är fint väder...

                                                       1 månad kvar till Kreta! ♥

Läxxxxor

Har plötsligt en himla massa läxor. Sådär fyra stycken tills på torsdag. Bara att sätta igång. Även om det inte är fantastiskt kul. Har väl gjort inte mycket alls...Börjde skriva lite fysik läste lite historia. Där tog det stopp och dte var väl drygt en timme sedan. Har även franska,tyska och engelska glosor. Jag förlitarmig helt enkelt på att jag orkar imorgon. Är helt slut efter idag. (hade förövrigt en tråkig Hk lektion om konsumentgrejer idag) Slutade sent och nu är allt förövrigt inte pepp. Hoppas på bättre tider imorgon helt enkelt.

                                                                   Puss&Kram ♥


RSS 2.0