◊♥↑

Sitter och ser på en stengammal Wallander film. Efter Öppet hus igår cyklade jag hem till Becca på kvällen isådär 15- C. Senare på kvällen var det så kallt så jag stannade där över natten. Har varit där med Sanna ikväll också. Pluggade lite fysik...och åt lite fruktsallad med glass och chokladbollar. Måste dock medge att Wallander är äckligt spännande. (för att hoppa tillbaka till filmen) Var länge sen jag såg någon. Har sett Beck och Johan Falk ett tag. Var så länge sen att jag nästan glömt bort. Har vågat se ytterst lite av själva filmen.

Enbart fem dagar kvar till nästa helg nu. Fem Dagar. …  

Öppet Hus på Skoolan

Har spenderat min Lördagsförmiddag på skolan. Öppet hus där och fullt med folk. Alla elever plus då en massa föräldrar, syskon och blivande elever. Måste säga att det är lite småttmysigt när det är så mycket som händer, mycket att titta på, fika, musik och uppträden. Det var en elev i sjuan som var helt galet jag svär galet grym. Han trollade och seriöst det var fantastiskt.  Själv var jag guide med bland annat Sanna, Bernhard och Emma. Vi fick bära gula reflexvästar där vi kladdat dit "guide" och "ask me" plus en massa söta hjärtan (A) Vi hälsade folk välkomna, delade ut programbland, freakde loss till någon 80 tals skiva i huvudentren. Haha galet kul.



Emma Anna och Bernhard hade dansuppvisning i hallen. hoho! Snygga vi är. Nu vill alla säkert börja på fagrabäck. Haha

Btw.Sanna fick världens idé när vi såg Tysklandsutbytetsbordet. Tyskland-Sverige reunion. Vore det inte ascoolt. Sticka tillbaka till Tyskland i slutet på Maj två år efter att vi sist såg varandra. Träffas en dag eller två och bara umgås! Effektiv som den där Sannan är så drog hon tag i rektorn och han var inte negativ! Haha, självklart behövs det lite mer än så. Men vilken grej och shit vad kul det vore :D


Latest News

Vet ni vad som börjar imorgon? Tillbaka till Vintergatan - Vid vintergatans slut. Ahh, Minns hur jag alltid såg på det när jag var yngre. Har tillochmed för mig att det var läskigt. Eller iallafall kändes det verkligt. Peo, Mira, Glenn och Henrik. Femman i maskinrummet. Åh, såg det med min lillebror för ett tag sen. Var även på besök i "rymdskeppet" med klassen när vi var små. Blir nästan excited nu. Måste helt enkelt se hur äventyret slutar med start imorgon! 

 


Fredagsmys

Har precis satt mig redo i min säng som funkar utmärkt som soffplats vid fredagsmys. Frida och jag cyklade till affären och köpte lite godis och en tidning och nu sitter jag här redo för film. Tänkte se Mumien - återkomsten. Den verkar redan lam. Vilka krav man har efter redan ett par minuter! Men den tar sig nog. Förhoppningsvis.


T o r s d a g

Sitter och övar lite på en So redovisning om religioner i Asien. Rätt kul att läsa om något man valt själv. Fick tillbax matteprov idag. Lagom kul. Förberedde inför Öppet Hus på Lördag. Ska vara Guide med lite annat folk. Bland annat Emma och Bernhard. Kommer bli för flummigt :S Haha åt även upp Sannas tuggummi idag o.O Vi åt glass på Fam-mötet. Jag visste inte att hon lagt sitt tuggummi på sin tallrik som jag senare åt ifrån. Jag hade det i munnen. Tyckte det smakade konstigt mycket mint/tuggumi för att vara i glass. tog ut det och frågade ifall det var hennes tuggummi. Det var det inte...förrän jag svalt det och hon fattade vad jag menade och vad jag syftade på. Haha! Ingen bacillskräck här inte..^^

FREDAG IMORGON..LÄMNADE FÖRÖVRIGT ANSÖKAN TILL SYVEN IDAG.
Eller ah, till hans brevlåda^^


I have made my choice

Valet är gjort! Helt galet härlig känsla. Det är gjort, det stora valet är över. Bara två månader kvar till de preliminära beskeden kommer.Spännande. Jag är taggad och redo. Eller något ;) Blev iaf  1.IB-samhälle 2. Sam-Språk. Så jag är kanonnöjd och glad!


Här är det. MIN hand! Snyggt. Nej men den utrprintade valblanketten ligger bara och väntar så snällt på Syven!

Vi höörs! ♥


Valet närmar sig...

Funderar seriöst på att ansöka redan ikväll. Alltså väldigt snart. Efter dagens besök på Katedral så blir det Ib tycker jag. Tror det kommer och bli bra. Trots alla kommentarer om att det är en massa plugg och jättejobbigt. Jag får helt enkelt bilda mig en egen uppfattning om jag nu kommer in. För även om det är en massa plugg så kan det ju vara en jättebra och kul linje med många valmöjligheter senare. Vem vet. Nu alldeles snart.. ♥

revolutionerande



Sidan fick mig att städa mitt rum! Det om något är stort. Massa kul tips..och man blir faktiskt lite taggad till att göra saker. Tror jag känner för att måla naglarna nu..eller rita../kladda..(A) Vi hörs.

Tips: Spana In sidan! www.uttrakad.se


h a l l å

Sitter och dunkar musik :D Internet laggade sönder igårkväll för att senare sluta att fungera. Men nu är vi back on track again. Hade matteprov idag. Ingen höjdare precis. Gjorde mitt bästa iallafall och duger inte det så vetitusan. :) Fick även tillbax en svenska krönika jag skrivit som övning inför nationella om ett par veckor. Känns otroligt skönt att säga att det gick skitbra! Började med Slöj och teknik idag. Två ämnen vi inte haft sen åttan eller sjuan. Vi ska sy tygväskor. Inte världens roligaste då jag inte ser någon poäng i att sy något som inte kommer användas.^^ Lär mig mycket hellre att sy in kläder, utsmycka dem och känna kreativiteten flöda typ.

På fredag ska vi åka skridskor och fika och mysa med varmchoklad. Det kommer bli kalasmys. Imorgon ska jag och Bernhard besöka Ib på Katedral över dagen. Det blir spännande att se. Hoppas det känns bra. Gör det inte det. Ah då vet jag det men vad fasen gör jag isf..nu när det är såhär nära på valet. :S

auf Wiedersehen ♥


24 Januari

Sitter oh glor på Johan Falk, snackar med Sanna i pausen :) Tillbax till skolan imorgon. Vi har dock bak flyttat vår sista lektion dvs Matte..SÅ vi slutar en hel timme tidigare. Gör hela måndagen så mycket roligare. Var mysigt hemma hos kusinerna i eftermiddags, fikade lite och så... Händer inte mycket i veckan. Mest plugg och vanliga rutingrejer.  Detta leder till att bloggen blir tråkig. Men på Sportlovet har jag, Frida och mamma börjat att planera att åka till Malmö någon dag. Har aldrig varit där ordentligt så det vore kul att strosa runt och så shoppa lite. :) Måste (!) tillbax till teven nu (A)


Math Studies

Söndag tooday. Slapp söndag som jag brukar säga. Men idag händer det lite faktiskt. Sitter just nu och pluggar matte inför vårt kommande matteprov på tisdag. I eftermiddag ska vi åka till kusinerna och mysa och åka skridskor där. Brukar väl hända sådär en gång om året ( att vi åker skridskor tillsammans alltså) Så det blir ju kul.



todliloo ♥


One precious treasure

Nysshemkommen från ett trevlig kalas en bit bort. Var och åt och trevlades med ett par vänner. Somnade i stort sätt framåt slutet men har nu piggnat till igen! Är fulltmätt på godis,glass och frysta bär. Funderar starkt på att sätta mig vid teven och se kvällens avsnitt av rs. Är nyfiken på fortsättningen. Så vi hörs,


Inveg en klocka jag hittade här hemma i Pappas garderob (dock en aning stor) Antingen klarar jag av det ..eller så gör jag något åt det..Men då måste den ju vara min först. Får köpslå imorgon eller något..;)

Nighty Night ♥


Last Night

Hade en helmysig kväll, natt och morgon hos Amanda igår. Vi såg både Torkel i Knipa (grym dansk animerad film) och Wild Child. Åt massa godis, gjorde Taccos, Snackade en massa. Amanda hade fixat iordning jättemysigt i vardagsrummet där vi sov. En massa madrasser och kuddar och täcken. Gosgos! :) ♥





Haha, helt klart en galen gårkväll.


Iam r e a d y are you?



erkänn ursöt godisburk?
Sa jag föresten att jag och Sanna gjorde rosa pannkakor idag! smakade gott..Såg dock lite värre ut ;) haha, nästa gång blir det gröna !




T a c c o k v ä l l

Ska alldeles strax springa iväg till affären för att köpa massa gooodiiis. Ikväll blir det Tacco fest/kväll hos Amanda. Ska se på filmer, snacka, mysa, pysa och ah äta taccos såklart! Så vi höörs ♥


Dear Diary Jan. 22, 2010

Senaste dygnet har jag kommit fram till att :

-Jag är kvällsradio beroende. Känner mig som en 90 årig tant sittandes på hemmet dricker te ur en liten kopp och stickar.. Men radio och Karlavagnen på kvällen is da shit!

-Min kusin Jennies låtar ( som jag fått av henne altlså)  Är grymma ! Jag skulle säga skitmusik. Men BRA skitmusik. Totalt okända artister, antar att det är techno. Härligt dunk iaf!

- Helg nu (Y) Matte prov på Tisdag (N)

-
Mitt skåp och mitt rum är sjukt stökigt. Inget jag kommit fram till..av smarthet. Men jag drar slutsatsen att jag måste göra något åt det.

- Imorgon är det TIO dagar kvar tills valet ska vara klart.

- Att det är smidigt att bära runt headsetet..mycket praktiskt.

- Att ordet ydrostatiska paradoxen inte är totalt nödvändigt. Varför inte bara säga : samma vattenhöjd olika former?..typ..

-  Nationella proven är udda! Jaag trodde Nationella var en sammanfattning av högstadiet. Både sjuan åttan och nian. Tydligen hade jag rätt fel..o.O Varför lära oss en massa nytt NU typ två veckor innan första delen. Lära oss  Hur vi ska klara  2/3 av proven typ..Någon mer än jag som finner det udda? Eller har informationen till oss varit bristfällig?...

Torsdag

Alltså seriöst, Jag känner för att sova vilken minut som helst. Är slut. Varit en lång dag i skolan. Fick även äran (!) Att cykla bort i Norr i snövädret till Becca..Haha ;) är en massa förberedelser till äckel-nationella...Ska nog gå och renskriva en text nu..eller kanske räkna..eller bara somna...Men imorgon är det Tacco kväll med tjejerna, taggar för det ! Pussar ♥

l o v e d a y

Ska alldeles strax springa iväg till da busshållplats. Åker till samarkand med kusiiin vitmin. Ska väl kolla lite skoroch kläder. Måste göra lite läxor ikväll också..Eller imorgon..Kärleksdagen idag var rätt trevlig. Lite halvt ondödig. Men slapp dagar uppskattas lite då och då! Vi såg blandannat Ciao Bella, vet inte hur många gånger jag sett den. Galet seg..Vad får vi ut av att se en sån film?I skoolan liksom? haha, Ahja Måste springa nu!

Vi hörs, ♥

Ännu mera Öppet hus..

Hejsvejs,

Kom hem från Kungsmad för en stund sen. Var där och checkade skolan och mediaprogrammet med Sanna. Inte riktigt min grej men det var mysigt och vi fick göra coola knappar med bilder på. R-e-s-p-e-k-t eller vad? Vi blev fotade och bilderna blev utskrivna sen hamnade vi på kanppar som numera pryder min tröja. Hade även våran sista Hk lektion idag. Avslutade med glass och frusna bär. Bästa avslutningen på länge..! Pluggade biologi med becca efter skolan också. En text om genmodifierade barn..Låter lite smått tjusigt. Rekomenderar er iallafall inte att skriva en text omämnet när ni är trötta..(kom ihåg: jag varnade er ;) Vi fick ävven se en (lam) film om isvakar idag. Fattar också att man ropar på hjälp när man trillar i..fattar även att man ringer 112 om man hittar någon som ramlat i..

Snygg va?! Coola ..Fick tillochmed fika i bibblan..!

Imorgon är det KÄRLEKSDAG på skolan! Deni..Ska bli kul. Inget vanligt schema...massa flum och trevligheter...Hoppas jag.

Vii hörs, Kärlek till er.


This might be the start..!

Jag är typ i extas! Fick nyss ett spännande samtal. Var en tjej från Ef som ringde som nyss var hemkommen från sitt utbytesår i USA.  Hon berättade lite och jag frågade lite. Denna drömmen..har flyttats frammåt! Galet kul. Tänk om jag faktiskt kommer iväg ? Hela utbytesstudent i Usa grejen har för mig blivit en stor grej. Läser flera bloggar, läser kataloger..Drömmen som tar mycket plats. En dröm jag mycket väl skulle kunna uppfylla med lite vilja..och pengar såklart Känns som att min dröm just kontakde mig..häftigt!

Tankar inför valet..

I skrivande stund är det exakt 15 dgar, 5 timmar 30 minuter och 28 sekunder kvar till Gymnasievalet stänger. Om 15 Dagar och 6 timmar har vi valt vad vi ska göra i tre år framöver. Såvida vi inte bestämmer oss för att byta linje, Men det är ju en annan historia isåfall. I början av nian kändes det väldigt splittrat. Hur många linjer som helst, mångaskolor och väldigt mycket information från Alla håll. På bussen, på radion, på skolan, på stan, i brevlådan. Men visst kan väl flera ev ni andra nior därute hålla med om att man kortat ner sina valalternativ rätt snart? Inga problem att välja bort de ställen man inte ska gå på iallafall. Sen är ju frågan vilken av de man valt ut i huvdet som är bäst och roligast. För min del har det stått mellan Samhälle och Ib i stort sett sedan flera månader tillbaka. Iallafall sen jag var på Öppet hus i Oktober. Hade man fått välja hde man kanske tagit det bästa av båda linjerna, men eftersom det inte går, Så är det bara anpassa sig och välja efter vad man tror är roligast och bäst. Jag känner att jag mer och mer lutar åt Ib då jag tror jag kommer passa bra där. Självklart svårt att säga såhär innan. Jag kanske tuppar av på grund av allt plugg. Kanske inte träffar några kul människor, kanske inte trivs på linjen och studiesättet överhuvudtaget. Eller så kanske jag klarar av tempot, heltrivs på linjen och älskar studiesättet. Jag tror jag kommer ångra mig om jag inte väljer Ib. Även om jag hoppar av och byter så har jag iallafall testat. Annars skulle jag kanske sett tillbaka på valet där jag aldrig vågade välja det som kanske skulle blivit bäst..Mycket funderingar nu när det blrjar närma sig.

Jag har försökt göra upp listor med positiva och negativa grejer med båda linjerna och helt enkelt kommit fram till att det finns positivt och negativt med alltihop. Men prioriteringar måste göras och man får väl värdesätta det man prioriterar  högre. Min lista lutar också mot Ib..Och det känns väl just nu rätt bra, Ib it is. Sen får väl tiden utvisa vart det slutar, eller vad säger ni?

Någon som kanske redan valt ? någon mer som valt Ib i Växjö? Detta blir bra, känner det på mig ;)


Minns när vi fortfarande gick i sexan på Hp-skolan. Vi skulle börja på fagrabäck, minns känslan, nervositeten. Med ens känns det så långt borta och så litet. Dessa åren har gått så sjukligt fort. Lite drygt fem månader kvar tills vi kan gå hem från Fagrabäck och känna att vi är färdiga med grundskolan färdiga med högstadiet. Shit vilken känsla alltså, Stå där med slutbetygen och lyssna på något tråk tal cykla hem i värmen, äta jordgubbar ha ett långt härligt sommarlov och sen påbörja nästa del av resan. Gymnasiet, ditt eget val, Vad just du vill göra. Varför föddes jag som sentimental och nostalgisk? 9H five months left...

:) ♥


17 Januari

Ah, Söndag idag. Måndag imorgon. Lördag igår. Helgen snart slut. Måste räkna matte. Vill göra något. Vet inte vad. Igår var vi hos Hanna & Emma med familj på kvällen. Var himla kul. Värst var väl ändå när vi vart här hemma å hämtat salt efter att vin hamnat på mattan. En bil skrek på oss. Skrajsen eller vad! En bok under armen..ett paket salt i handen och nej. Jag tänker inte nämna vad jag hade på huvet..haha ;) Länge sen jag sprang och kraxade så fort..Så jag antar att dem i bilen uppenådde vad dem ville..haha.

Såg ett avsnit av Band Of Brothers idag på morgonen också. Alltså denna serien är helt, vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Sevärd iallafall. Väldigt sevärd. Den är liksom bra på ett hemskt och obehagligt sätt.

Måste också städa idag. Eller måste och måste. Men det börjar bli dags nu antar jag, städa garderoben. Får ångest över alla måsten. Sen  så är det måndag imorgon..Och vi måste gå till skolan...


Torsdag 14 Januari

hejsvejs,

Börjar bli lagom sent nu och seriöst, jag somnar snart typ. Har suttit och chattat länge nu, och jag är en aning trött. På både det ena och det andra. Var en lång dag i skolan idag. VI fick öva på engelska hörförståelse från förra året nationella..W-o-w. Det var inte lätt! de pratade snabbt, alldeles för snabbt, fina, långa ord och smått otydligt. Men dte får funka helt enkelt. Finns väl inget annat. I eftermiddags efter lite sturl med missade bussar träffades vi tjejer på stan och vandrade runt sjön. Mycket trevligt att gå, och prata..och skrika lite..efter vissa personers förbijoggande..tihih!

Imorgon är det kort skoldag tjooho. OCH NEJ...rugby..utomhus..på idrotten..No..måste ha varma kläder, feta skor och typ termobyxor med mig..Ska jag seriöst springa och buffla ner någon annan. Hell no. Springer åt andrahåller iklädd termobyxor. Låter bra va..Vadå negativ? -_-


Here comes the Sun

tideliho!

Har varit på stan i eftermiddag med Becca och Sanna träffade även på Sara och Amanda en stund. Var på askelyckan och fikade, Jättemysigt tycker jag ;) Hittade inget, men det är bara kul att vandra runt..runt..Och titta! Haha. Sanna pratade iallafall om att hon hittat fina grejer från H&M katalogen ( har inte fått ngn katalog iår, vet inte varför) Så jag gick inpå H&M:s hemisda och kollade. Ih blir helt exalterad. Jag vet att allt ser finare ut på deras perfekta modeller..kläderna är säkert insydda och grejade. Men åh finns ju en massa fint!






Alla bilder tagna från H&M

Är lite fundersam som sagt mot kläder, Men smycken och sånt är ju alltid mysigt att köpa!

Ska strax gå och se American Pie. Så vi hörs! Pussisar ♥


Together



Saknar sommaren! Fint väder, ljusa kvällar och lediga dagar. Massa trevligheter och skoj (även om man självklart kan ha det på vintern också) Det är bara något fantastiskt härligt med just sommaren!


Visst har Amanda tagit en fin bild? ;)


12 Janurai 2010

Tjobalahoopp!

Allt rullar på här borta, Skolan är igång,datan är igång och fika vanorna håller i (Y). Känner bara att pressen i skolan inför Nationella proven är en aning onödig och överflödig. Man kan förbreda sig lite visst. Men i det stora hela är det svårt. Man får helt enkelt gå dit och göra sitt bästa. Känner bara att det känns jättedumt att hispa upp sig redan. Vet själv att jag kommer vara helt uppstimmad när det är någon vecka kvar. Men nu är det ju en hel månad :D

IGÅR
öppnade valgrejsimojsen! Snart är det dags och på fredag får vi information om hur vi ska göra. Kan knappt fatta att det börjar bli dags. Både kul, spännande och läskigt!

Måste iallafall ta å röja upp härhemma..Jäkla katastrof här inne. Måste nog ta tag i garderoben inom en snar framtid också..Aaaaaaaah varför gjorde jag inte det förra veckan när jag var ledig :( Satan vad segt..

MEN Vi hörs senare Puss&Kram ♥

Last day of freedom

Har haft en bra lov, trevligt och kul har det absolut varit tycker jag. Men nu är det dags att börja skolan igen. Något jag själv tycker är rätt så kul faktiskt. Det är iallafall rätt bra i ett par veckor. När det börjar närma sig nästa lov lär man väl vara rätt halv sliten. Skolan sätter ju sina spår! Men eftersom vissa av oss inte klarar att sitta sysslolösa ska det bli kul att komma iväg om inte för skolan utan för att träffa människor.

Idag fick jag ett ryck. Inte ett av de vanliga rycken utan ett göra av med energi ryck. Letade fram lite träningskläder och gick/joggade en runda på ett par kilometer. Det är något som händer väldigt sällan kan jag tala om. Har även hunnit med att åka lite pulka på solvändan. Fint soligt väder. Sen tänkte jag cykla ner till stan och kolla lite såhär sista dagen man obehindrat kan åka ner till stan. Precis innan en rondell nere vi stan vurpade jag med hela cykeln..Illa! Mina tights gick sönder och jag skrapade knäet. Men det är inte värre än att resa sig gråta lite och gå av vägen. Varför har jag för vana att ramla med cykeln..lamt..men ahja!

END OF CHRISTMAS HOLIDAY 2009-2010


Haha,

Hej alla ni nattglada människor (även om jag kommit fram till att jag gillar morgonen mer) Sitter och chattar lite, spelar musik och ser på teve samtidigt. Snubblade in på en Facebook sida " ge Ica Jerry fast anställnig " Nästan kul , man kan tillochmed köpa Ica-Jerry tröjor, Haha! fail men ändå inte.



Noterat

För ett tag sen när jag lyssnade på radio så disskuterades extra ord, onödiga ord av något slag. Men jag har inte tänkt på det innan. Varför säga man typ  "Backa bakåt" eller "passera förbi" För om man backar så är det klart att man backar bakåt. Och passerar man så då passerar man ju förbi..har inte tänkt på det innan..

Sitter just nu och bläddrar i dagens tidning. Har läst "luftslottet som sprängdes" Börja närma mig upplösningen, även om jag sett filmen så är det en helt annan sak att läsa boken. Minns knappt filmen. Såg dem i fel ordning dvs först trean sen ettan sen tvåan. Har alltså inget riktigt minne av hur den sista filmen hänger ihop med de två första delarna i serien ;)

Igår träffade jag Jossan, helkul. Inhandanlade två tröjor på stan. Kul med REA ju. Speciellt om det inte är något annat folk på stan, haha. Såg flickan som lekte med elden, Alltså jag har väl någon sorts Stieg Larsson period just nu. (ingen diagnos ställd ännu) Men böckerna är så välskriva, så korrekta att man ens kan komma på en sån historia och dessutom skriva ner den bra, Jag är imponerad . Eftersom jag har noll bilder på Jossan som hon skulle godkänna hamnade här så får ni nöja er med att kolla in hennes blogg!

Gårkvällen spenderades hos farmor och farfar med kusinerna. Åt lite mat, såg lite Let's Dance, spela spel och fikade i stora drag.

Dagens planer : Inga. Fortsätta läsa, Ladda upp för skolan, se någon film kanske. Öppen för förslag och alternativ iallafall.

Hoppas ni andra får en kul eftermiddag och kväll så hörs vi :) ♥

7 Januari

gomorron :)

Har varit vaken i drygt en timme. Notera att klockan just nu är halv nio snart. Har inte sovit alltför många timmar men jag kände att det var dags att få in en någorlunda normal dygnsrytm. So here Iam. Precis som att sitta uppe på natten är det något mysigt med att kliva upp tidigt. Jättemycket snö utomhus, halvmörktoch sätta sig vid teven och se något trevligt program. 
 
Idag ska jag och Frida barnvakta Filip ett par timmar tills i eftermiddag. Vi kanske åker ner till stan och äter på McDonalds vem vet! Annars är planerna få för dagen och de kommande dagarna. Sofie da kusin åkte hem igår, ses väl snart igen hoppas jag. Träffade Becca en stund igår också. Helvetiskt att ta sig någonstans men nu har dem skottat trottoarerna så nu ska det väl gå att röra sig relativt fritt!

Vi hörs ♥ Å ta hand om er


Trettondagsafton,

Hejsvejs

Har galet tråkigt.Det har inte hänt något på hela dagen. Har mestadels läst. Påbörjat att läsa " levande begravd" skriven av Peter James. Bestämde mig för ett ta en dags paus från Stieg Larsson då jag tycker den sista boken är tung att läsa. Inte tung som i jobbig utan tung som i att den tar lång tid att läsa och det är mycket komplicerade relationer och förhållanden att hålla isär. Annars har jag sutti vid datorn, räknat lite matte. Måste dock köpa batterier till miniräknaren snarast.

Vad har ni andra hittat på idag då?




Lista!

Namn: Anna Johansson

Kallas för
: Alltid Anna, Eller okej att Frida säger Agda för att vara elak räknas inte.

Stjärntecken: Lejon

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Ett hål i varje öra, Är inte så förtjust i det på övriga ställen.Är ju helt upp till var och en!

Tatueringar: Nej, tror inte heller det blir någon. Inte riktigt min grej.

Längd:  1,71 kanske.

 Skostorlek: Varierar lite faktiskt. Ibland 39, ibland 40 och någongång tillochmed 41.

Hårfärg: Mörkblond skulle jag vä säga.

Fräknar: Ett par stycken..antar jag. Vet faktiskt inte säkert och nej jag orkar inte resa mig.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Trivs kanon i Växjö. Någon annanstans kan jag bo när jag blir gammal!

Dricker du? Ja..frågan är vad frågan syftar på ;)

Röker du? nej, du är säkert äckligt och luktar..vidrigt.

Vilket schampo använder du? Fructis,

Vad är du rädd för? En massa saker, ensamhet skulle jag nog säga.

Gillar du att tvätta? Nja, nu är det ju så att det inte är jag som sköter tvätten..(A)

Gillar du berg- och dalbanor? Ja, !

Senaste…

Filmen du hyrde? Hyr ett par filmer från Lovefilm nu som testgrej. Flican som lekte med Elden blev det.

Filmen du köpte? Minns inte..

Låten du hörde: Har inte lyssnat på musik på ngn timme

Låten du laddade ner? Laddar inte ner musik..Spotify..ftw!

Personen du ringde? Frida

Personen som ringde dig? Frida

TV-program du såg? Såg ett teveprógram när jag åt fruktsallad..Design Simon och Thomas kan det nog ha varit..

Person du tänkte på?  Becca tror jag..Chattar med henne..Eller Trollen i rummet bredvid -_-

Favorit…

Låt: Finns en massa bra låtar, Just nu lyssnar jag mycket på Melissa Horn, och låtar från Twilight!

Sak att göra: vet inte! Umgås med vänner  och familj är trevligt. Och att resa såklart ;)

Sport: Eh..har lagt av miglite på den sidan. Men att gå, jogga, simma och dansa (helst okontrollerade rörelse)..

Dryck: Vatten, mjölk eller juice.

Kläder: Jeans och en bekväm tröja eller leggings och en klänning/tunika

Film: vet inte riktigt här..Finns otroligt många bra filmer.

Bil: Måste ju säga Volvo..Är dålig på bilmärken. Men eftersom jag inte kör kan jag bara gå efter utseende. Ferrari är väl rätt snyggt!

Serie: Desperate housewives och Gossip Girl..Livet i fagerviken..(A) haha

Har du någonsin..

Ljugit för någon? Ja har man väl gjort.

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Nej inte först internet sen Irl..Men Irl sen internet

Antal… 

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Eftersom jag fortfarande går i grundskolan är det svårt att svara på.

Gånger ditt namn varit med i tidningen?Räknas  födelsedags artikel sidan!

Senaste…

Boken du läste? Stieg Larsson, Luftslottet som sprängdes.

Personen du fick e-mail av? Facebook..ingen person iof..

Personen du fick brev av? Oj, ett brev har jag inte fått på väldigt länge.

Personen du fick sms av? Becca

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Idag.

Saken du köpte? En bok, Levande begravd

Vad har du gjort idag? Suttit hemma och latat mej

Brukar du svära mycket? Ja det blir en hel del..

När stiger du upp på morgonen? väldigt varierat beroende på helg, vardag eller lov.

Vad har du på dig? Mjukisbyxor och tröja

Vad ska du göra ikväll? Natt nu..Måste sova för gudsskull!

Vad är du allergisk mot? Ingenting

Var har du ont? Ingenstans

Använder du hårspray? Nej väldigt sällan.

Kan du stå på händer? tror inte det..Och tänker inte testa!

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark!

Salt eller socker? Socker!

Gillar du ketchup? Ja helt okej

Är du glad nu? Ja, det skulle jag väl påstå

Var du glad igår? Ja, det tror jag

Vad dansar du till? Nästan allt!

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad, Shopping,..Tunnelbana!

Göteborg är… ? Liseeeberg!

Kan du sjunga? Ja , klart jag kan. Frågan är ju hur bra..

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti..eller makaroner..

Land du vill besöka? Oh, vill åka nästan överallt. Högst upp står väl Storbritannien, Frankrike eller Usa..Svårt där..


Nattblogg!

Shalla allihop!

Har försökt att sova i sådär en timme nu. I stort sätt omöjligt med Sofie som inneboende i rummet jämte. Frida + Sofie = Olljud. De beteer sig som två små troll. Skrattar, fnissar, flummar! Iochförsig better jag mig förmodligen precis likadant då och då men iallafall! Det är lite smått mysigt att ha dem där iallafall.

Idag har det inte hänt så mycket, Varit och handlat lite.  Spenderat mycket tid framför datorn. Som vanligt med andra ord.
 
Nej nu ska jag ta och följa med Frittan och Soffan ut och ta en nattamacka. Något dem inte vågar göra själv.Tihi! Frallor here we come. Blev plötsligt lite hungrig.


Om Jesus kunde gå på vattnen så kan väl jag

Nyligen hemkommen från en sjöpromenad. Gick rätt över sjön tillsammans med Frida. Halkade runt, skrek och vinkade. Inga problem om man säkert inte kommer träffa människorna igen. Fast det vet man ju iochförsig inte förrän man träffat dem igen. Så det är ju en chansning..



Humor...Frida sa att hon hittat mitt hem när hon pekade på en ful soptunna..Haha!

Ahja! Ikväll Kommer Sanna Och Becca hit och ser på film tror jag. Nu ska jag fortsätta lyssna på Alexander Rybak, Erik grönwall och kolla mitt djur på Petville. Alltså nej jag är inte omogen..eller barnslig eller jo, men vad är det för fel på det, haha ;) 

Ha en trevlig kväll! // C -o-o- lingen


2010 Here we go..!

Hej allihopa och 2010!

Första inlägget för iår!
Nyårsafton spenderades hemma med familjen. åt lite mat, såg en film ( var så dålig så jag somnadade ..på nyårafton..Ahja) Sköt lite raketer, välkomnade det nya året.Lagom kul nyårsafton med andra ord ;)Ser fram emot detta året. Så galet kul hoppas jag det blir. En massa saker som hända!

Gårkvällen var jag med Sanna. Låg i min säng x antal timmar. Utan att egentligen göra något överhuvudtaget. Datan, musik, mat ( ingår alltid när jag är med) Tog en promenad sent på kvällen innan Sanna stack hem. Hittade en högt dunkande lokal. Till vår besvikelse var det Inte en fest. Haha flummigt.

Idag sov jag bort alldeles för stor del. Har läst en del, suttit vid datorn. Stått emot att inviga min nya miniräknare och räknat matte. Det är ju faktiskt lov så jag får helt enkelt göra det senare :)

Har med andra ord haft en bra start på året. So far So good! Hoppas det håller i sig,

Puss & Kram ♥

RSS 2.0