19.01 fredag 31 juli

Hej, Nu är alla här och vi har precs ätit grillat kött med klyftpotatis.VI har också grillat lite marsmallows., Smaskens!!

 

Puss&Kram

12:04

Hej.Sitter just nu och Webbar med frida.Har fixat igång hennes webbcamera som varit "sdönder" typ ett halvår. Så kul man kan ha liksom. Nu regnar det ute så vädret blev väl inte så kanon. Men det duger absolut! Ikväll kommer släktingar så här städas det och lagas mat.

Har läst lite i mimn engelska bok Shopaholic & Sister. Har läst dom fyra första på svenska men kände att jag ville läsa nåt på engelska. En ganska simpel bok men enkelt innehåll men grymt kul. Älskar  karaktären Becky Bloomwood. Hon är så tankspridd och så desperat. En riktig Shopaholic...:)


15

Gomorron bloggen. Solen skiner idag (den har bara försvunnit lite bakom ett par moln, men snart skiner den igen) och den är min 15:de födelsedag, Fick skivor så att jag kan bränna över bilder från Fridasoch familjedatorn så slipper dom ha det där. Fick också ett presentkort på Media Market så att jag kan köpa En shopaholics bekännelser på DVD. Trodde den redan hade kommit ut. Fråga mig knte vf. Eftersom böckerna är så bra och grymt roliga så hoppas jag filmen iallafall leverupp till det lite granna ;)

     
Jag får tillochmed köra moppe ( det spelar ju ingen roll att jag inte har någon)! Något som är i trafiken på riktigt. Hm.,. viill inte ens tänka på hur det skulle kunna sluta. Jag som är dålig på att cykla.. även om jag cyklar jätteofta...

Puss&Kram

35 minuter,

Sen så räknas man som 15! Haha. Eller inte. Imorgon ska jag iallafall äta en massa tårta, en massa godis och förhoppningsvis en massa kakor också.  På kvällen kommer lite släktingar hit. Blir kul att träffa alla. En av mina kusiner Sofie stannar och sover över ett par nätter. Frida fick en lysande idé. Eller egentligen var den mammas. Sova i uterummet. Låter himla mysigt. Sitta där med en massa ljus, äta godis och spela kort. Måste genomföras tycker jag.

Nu måste jag sova.

Puss&Kram


Bilder från huvudstan..

 
 
Besökte Drottningholm, stället där Kungen bor. Rätt pampigt ställe. Perfekt klippta gräsmattor där gruset är krattat fint.

Kaknästornets utsikt var hääftig eller vad säger ni? Där uppe fanns eett Cafe.. Kakorna där såg fantastiskt goda ut!!
  




 
Besökte Skansen. En massa söta hus från olika delar av Sverige soman kunde gå in. Fanns en hel del djur också.  fast mest Svenska Djur. Och det har man ju sett de flesta :)
 


 
Häftigt att se!


 
Det var faktiskt tio meter!

Så sött!

Såg en supercool Harry Potter bil. Enbart harry potter bilder och texter på;)



Only one day to go!

Hej bloggen. Nu har vår granne hjälpt till med att få igång internet på datorn. Och det funkar och allting är bra. Häftigt att ha en egen data. Har aldrig haft det innan. Alltid användt "familjedatorn" eller syrrans. Nu kan man ju ha alla sina egna bilder, låtar spel och sparade hemsidor hur man vill. Häftigt är det ju också att man kan sitta var som helst. Sitter just nu i köket. Nog tjatat om det ;)

I eftermiddag ska jag nog försöka baka Cupcakes eller något annat kanske lite lättare.

Måste ju också passa på att säga grattis till Amanda , Så hoppas du har en jättefin dag ;)


Vi hörs, Puss&Kram


My new looove......

Har fått en ny supersnygg Laptop. Fick den i konfirmations och födelsedagspresent av mina föräldrar. Nu har vi hittat en som enligt mig ärPerfekt! Snygg, bra och lagom stor, 15, någonting tum. Svart Packard Bell. Yaaay, ;)

   

 


Siims ;)!

Puss&Kram


Onsdag 29/7

Hej bloggen. Var några timmar sen sist nu. Om trekvart ska jag ner till optikern och kolla ögonen och beställa nya linser. Efter det ska jag möta upp Sanna för att gå på stan och fika.

DAGENS OUTFIT

  
armband uppifrån                          Linne - Cubus
- Gjort av pärlor hos Becca.                   Shorts - H&M
- frälsarkrans från kyrkan            Gladiatorsandaler

Puss&Kram

Blondinbella? eller..?

Kikade nyss in på Bellas blogg som vanligt. Hon har ju färgat håret brunt! Hon passade riktigt bra i det. Känns mest konstigt efter som hon har varit blond sen jag började läsa hennes blogg.Eller hon har ju varit blond hela sitt liv. Hon har liksom blivit den där blonda tjejen som ändå tycks lyckas med så mycket, lyckats att göra så mycket bra och säkert  hjälpt en hel del unga tjejer också.Så nu lever hon inte riktigt upp till sitt namn längre "brunettbella" kanske är det nya? ;) Modigt iallafall att hon vågade lämna "blondin" Bella för ny hårfärg som hon tydligen velat ett tag. Hur tror ni då detta kommer att påveka Bellas läsare? För visst var det lite blonda, tillfixade Blondinbella vi gillade att läsa om. Kommer hon lyckas leva upp till det som brunhårig också?


Superfin blev hon iallafall i det nya bruna håret, ;)

(bild lånad av Blondinbella.se)

Fantastiska Gröna Lund!

Hej bloggen.Har precis druckit lite te fast utan te det var med kakao i istället. Fast utbudet på tesmaker här ska man nog inte klaga på. Finns allvarligt typ xxx stycken och alla är ekologiska.

Idag på morgonen var vi nere och åt frukost innan vi gick till presbyrån och köpte dagskort till att åka tunnelbana, åka buss och båt. Vi åkte runt lite överallt. Efter som det var söndags förmiddag var inga affärer öppna. Gick ändå mest i dyra lyxkvarter. Tog spårvagnen över till Djurg¨rden, åt lite och gick in på skansen. En himla massa fina djur och små gårdar från hela Sverige som man kan titta in i och besöka. Fast där dom har själva allsång på Skansen var inte alls lika stort som jag trott. Det ser ju enormt ut på tv! Kan kanske bero på att det är massa människor där då.

Senare på eftermiddagen gick vi in på Gröna Lund. Rätt så litet. Till ytan  alltså om man jämför med Liseberg men superhäftiga grejer. Hittade någon grej som var precis som en bergochdalbana  fast rälsen var ovan för huvudet. Så du satt alltså fast i något som liknade en sele fast det var juu en stol. Sist innan vi skulle gå hem gick vi in i "lustiga" huset igen. Hela alltet gick finfint. Ända..tills vi kom ut. Jag halkade slår i hela knäet, höften och armen. Så ligger man bara där. Ah fruktansvärt illa.Pinsamt! 

Imorgon ska några av oss till Tekniska museet. Lyckligtvis hör jag iiinte till den delen. Även om det säkert hade varit fabulöst och väldigt intressant. Vi andra ska väl strosa runt på stan och gå ien massa stora affärer. :)

Puss&Kram

Jag såg en kändis!

Hej igen! Sitter på hotellet nu. Jag vet hotell. Vi brukar alltid ha husís med oss. Mysigt är det iallafall. Pyttelitet är det. Hotellet alltså. Själva stan är ju rätt skapligt stor. I eftermiddags har vi traskat omkring i stan. Fikat varit inne i lite butiker. Alla är ju mycket större än hemma. Utbudet av allt är ju enormt. Gud det låter ju som att vi bor i skogen. Växjö är bäst!

Vet ni vem vi har träffat? När vi var inne på Coop Nära står vi och plockar bananer. Vet ni vems stora hår och vackra klänning man ser då? Om inte Dilevas? Vi gick iallafall och frågade ifall han skrev autografer när han handlade på Coop. Och vet ni? det gjorde han. x) Sen när vi skulle gå därifrån alltså när vi lämnat affären då kommer han i sin bil och vinkar. Hm är vi såå utstickande eller syns det bara att vi är turister`Vårt kändisalbum därhemma växer. ....;)

Imorgon blir det nog djurgården. Förmodligen Gröna Lund , skansen eller båda två.Yay Nu är det te dags.

Puss&Kram


I stockholm

Hej bloggen! Är just nu mitt i stockholm. Vi åkte redan vid sju tiden imorse. Resan gick ganska fort och vi började med att besöka drottningholm. Stället där kungen bor. Rätt häftigt med vakter och pampiga häckar. Fint väder är det också. Nu är vi uppe i kaknästornet. Fantastisk utsikt över staden. Här kunde man låna en dator. Ska strax åka och fika hoppas jag.

Puss&Kram

Andar finns dom?

Såg just programmet. Riktigt obehagligt! Har egentligen aldrig trott på spöken, anda och döda själar. Men nu vet jag inte riktigt längre. Det handlade om tre killar som besökte ett hemsökt hus. Riddle House tror jag det hette.Först så berättade ägarna av huset lite om det då. Att det var en kille som hette Joseph som hade hängt sig på en vind där. Sedan tog dom dit ett medium som aldrig varit där tidigare som berättade precis samma sak om huset som bara familjen till huset visste.



Sedan skulle de tre killarna bli inlåsta i huset över en kväll och natt för att försöka få spökerna och allt vad dom gjorde på film. En flagga som stod lutat mot ett hörn välte. Vilket är i stort sett omöjligt för något som står lutat i en sån vinkel. Saker välte och ramlade ner. På inspelning fick man också ett ljud som lät precis som en liten flicka som lekte från ett barnrum med massa läskiga dockor i. Förövrigt var hela huset creepy. Hela byn var typ en död by hemsökt av massa onda andar. Jag är fortfarande rädd (!)...

Stockholm imorgon :)

Hej bloggen. Ni kanske undrade varför jag hade bara ett inlägg med en punkt. Jag täkte skriva ett inlägg igår. Men allting blev helt fel så jag struntade i det. Dum som jag är et jag inte hur man tar bort ett inlägg som redan publicerats. Men jag lyckades just. Man måste ju vara lite om och kring sig.

Imorgon har vi iallafall bestämt att vi ska åka till stockholm hela familjen. Vi åker nog redan tidigt på morgonen så vi hörs inte igen förrän på tisdag någon gång skulle jag tro. Om inte tidigare.

Förövrigt spenderar jag mycket tid i smultronbusken vinbärsträdet och körsbärsträdet. Pinsamt var det. Var nyss ute och plockade lite från grannens del. Hela trädet står iallafall på deras sida men vi brukar alltid plocka för dom tycker det är okej. Nyss kom grannen hem och ropade på oss varför vi tog deras körsbär på skoj. x)

Läser också boken. Tänkte spara lite till resan. Riktigt grym bok faktiskt. Vill läsa vidare hur mycket som helst Men som sagt den som väntar på något gott väntar aldrig......Och förresten! Bara en vecka tills födelsedagen min idag. 31 juli!

Puss&Kram sålänge..

Mari Jungstedt Den dubbla tystnaden.

Läste alla jungstedts böcker förra sommaren och hösten när jag fick några av böckerna i födelsedagspresent. Gillar dom jätte mycket. Fick pengar och presentkort i konfirmationspengar. Så nu har jag köpt den sjunde boken i serien!

Om Boken!

"försommaren blomstrar och de goda vännerna från det välmående villaområdet i visbys utkant reser iväg på sin traditionella semestertripp. I vardagen delar de allt: barnpassning, trädgårdsskötsel, middagar, fester och motionspass. Vänskapen är gränslös och banden emellan dem är orubbligaefter årtal av gemenskap. Årets utfärd går till Fårö där Bergmanveckan stundar och sedan vidare mot stora Karlsö där sillgrisselungarna lyfter i tusentals från de branta kalkstensklipporna. Men något går väldigt snett under resan - en kvinna försvinner under encykeltur i Bergmanlandet kring Hammars, en åldrad man flyter i land i den lettiska staden Ventspilspå andra sidan Östersjön. Kommissarie Anders Knutas med kollekan Karin Jacobsson får ett svårgripbart fall att ta tag i som för dom långt bortom gängse normer."

Ska bli spännande att läsa ytterliggare en Jungstedt bok. Då dom andra är så bra har den här lite att leva upp til om man säger så.

 

Det var den solen....

Kan inte fatta. Jag hade ju räknat med solasolasola hela dagen. Nu har solen gått i moln och himlen är helt molng. Suck. Får väl återgå till åka-ner-på-stan-och-sitta-hemma-och-läsa-planen. ...

Solen har kommit tillbaka till växjö!

Och det ser ut att bli riktigt fint väder idag. Inget regn ingen åska. Kan inte säga annat än äntligen. Ska försöka sola så mycket som möjligt idag. Som sagt man vet aldrig när man får tillfälle igen. SolaSolaSola idag. Så vi hörs när vi hörs.

Puss&Kram

Hemma hos B

Hej bloggen! Sitter just nu med Sanna hos Becca. Har pratat och ätit lite glass. Becca sticker iväg redan imorgon. Så detta var bara en liten snabbvisit. Då får man ju passa på att träffas eftersom man inte vet när man ses nästa gång.  Lyssnar på lite musik och läser tidningar. Hoppas påm bättre väder snart. Måste ju kunna sola lite! C'est important.

VI hörs, Puss&Kram

Godnatt!

Godnatt, sköt om er och ta hand om varandra.


Lyssnade på denna mycket på semestern. Riktigt fin låt.

Puss&Kram

Neil Armstrong och månen....

Kom och tänka på månlandningen för fyrtio år sedan idag när jag såg google's startbild. Visst är det väl rätt fantastiskt och häftigt att vi faktiskt kan lämna jorden. Vilken enorm grejen detta var i slutet på sextiotalet. Och då egentligen mest för att slå Ryssland i dendär tävlingen i vem som kunde få en människa först på månen. Undrar vad Neil Armstrong tänkte när han gick ur rymdfärjan och satte ner foten på månen. Vilken grej. Tänk att vara först om det. Det är inte varje dag man får uppleva någon sådant ,varken som individ eller som en av alla i människor som följde det på tv. Idag fyrtio år senare är det så mycket om rymden och allting har kommit så mycket längre tack vare att man kom till månen den där julidagen i slutet på sextiotalet. Frågorna om hur långt man kan ta sig i rymden tar aldrig slut och hur mycket är egentligen möjligt att klara av. Vad är nästa steg?

"That's one small step for man, one giant leap for mankind"
Neil armstrongs kända citat.

 
Visst kan man bli rätt fascinerad av rymden? Ibland får man tillochmed en sån där mysko känsla. Vart tar rymden egentligen slut vad finns där bakom liksom.Det är nästan obehagligt..

Fransk manikyr

Köpte ett franskmanikyrset igår när vi var på Ullared. Hade tänkt testa vanliga lösnaglar. Frida hade nämligen ett par vi tänkte dela på ifall det funkade med storlekar och så. Men det blev aldrig av. Men att måla med nagellack blev faktiskt riktigt snyggt.Man kan ju gå och göra det på salong. Då blir det perfekt och fint men dyrt. Är man lite snål och inte intresserad av att få den där perfektheten är detta en perfekt alternativ. Jag brukar alltid vara så dålig på att använda nagellack. Det blir aldrig av. Kan också bero på att jag är dålig på att måla. Det kommer ju alltid utanför och så kladdar det överallt. Någon som har samma problem?


Gekås 29 :- Finns dock att köpa överallt:!

Självklart snyggare om du har längre naglar men är man bara hemma duger detta gott och väl.

Använd först det rosa nagellacket för att få nageln ljusrosa. använd sedan den vita för at måla den vita randen ängst ut på nagelspetsen. Sist ett genomskinligt lack över alltihopa för att få det att hålla längre.


 

Voila!

Puss&Kram




Utkast: Hej bloggen. ...

Hej bloggen. Igår var det precis fyra veckor eller en månad kvar tills skolan börjar igen. Känns inget vidare. Sommarlov är ju så härligt. Har lite problem med datorn jag brukar använda. Den har alltid hängt sig men nu hänger den sig så fort den sätts på. Så nu sitter jag vid Fridas dator. Musen är trådlös och urladdad. Vilket kan bli ett problem. Gå till en sida snabbt. Läsa ladda och börja om igen. Så det blir lite dåligt med uppdateringar ett tag fram över. Lev med det.! Ikväll/eftermiddag kommer B hem. Ska bli trevligt att träffas. Om hon orkar sa hon. Vadå orkar? Hur kan man inte orka. Vad gör hon på landet egentligen?

Vi hörs! Puss&Kram

Hemma igen!

Hemma igen. vilken härlig känsla. Mycket ytrymme, datorn, tv:n (man blir lite (läs MYCKET ociviliserad när man sitter utan data eller tv på en campingplats i en by någon stans i ösregn) och lite mer frihetskänsla helt enkelt. Har haft det jättebra i skogen med husvagnen, regn och lite annat smått och gott.  Var på Ullared idag. Hittade inga kläder alls. Men på något mysko creepy vis är det svårt att gå tomhänt från Ullared. Och det gjorde jag inte haha.  Jobbigast är bara att trängas med alla galna människor. Man ser verkligen deras blick. Flytta eller dö..Jag ska fram. hehe x)

Vi hörs senare, ska försöka få tag i Sanna och se Privileged om en stund.

Puss&Kram
Anna

Update från Värmland!

Hej bloggen. Har lyckats komma över en data på en campingplats i Värmland.Yay! Ikväll ska väl Alexander Rybak komma till allsång på skansen. Synd att man inte är där men äh, tv:n funkar också Haha. Första tre dagarna ösregnade konstant. Nu är det lite finare, strålande sol och 22 grader. Igår var vi i Falun. Innan dess har vi varit i vansbro. Åk aldrig dit! Världens minsta håla och så var det ju regn. Vi har också hunnit med att bada, shoppa, fikat och imorgon ska vi kanske paddla kanot.

vi hörs när jag kommer hem förmodligen till helgen. Saknar er.
Ha det så bra!

Puss&Kram

Vi ses!

Skulle bara säga hejdå. Nu pker vi iväg med husvagnen. Kommer hem igen  helgen nästa vecka tror jag. Så vi hörs då!

          

Puss&Kram

Hemma igen

Hemma frå en snabbis på sta. Hittade inget speciellt. Ska se ifall jag kan köpa Marie Jungstedts senaste bok snart. Fick presentkort i konfirmationspresent och jag bhar läst dom andra böckerna i serien vilka är jätte bra.

                        
   
(klicka för större)
                                                

Puss&Kram

Till stan med S

Sticker till stan med Sanna nu. Vet inte varför men tror inte det blir så mycket shopping på semestern utan mest strosa runt i små butiker.



Vi ses Puss&Kram

Cherry love....


Körsbär, jordgubbar, Hallon,blåbär, vinbär och smultron är

S
-o-m-m-a-r

Ska nog gå ut och hämta lite fler körsbär......

Det här med att packa....

Det är lika dant precis varenda gång man ska åka någonstans. Man tar alltid med sig hur mycket som helst. Och alltid för mycket. Förutom den där gången vi var i Beccas sommarstuga när jag glömde mina byxor hemma. Hade med mig ett par tights och två par mjukisbyxor. Ett av paren sov jag i eftersom vi tältade och det var lite småkallt. Dom andra fick jag en stor grön fet jordig gräsfläck på på förmiddagen dagen efter att vi kommit dit. Haha! Så okej förutom den gången tar man alltid med sig för mycket grejer.

Visst är det väl lite kul att kunna ha ett stort utbud av kläder. Mantänker alltid. "ifalla jag spiller eller smutsar ner" "ifalla det är dåligt väder" "Ifall jag inte känner för att ha på mig något annat så tar jag med mig dom här tre extra tröjorna". Så nu när vi pker iväg med husvagnen imorgon ska jag inte ta med hur mycket som  helst. Eftersom vi ändå ska vara borta i sådär 10 dagar så måste man ju ändå har med sig så man kan byta ibland. Men man kan ju faktiskt ha samma tröja mer än 1 gång? Visst!

Och sen så är det ju alltid så mycket mer än kläder man vill ha med. Skor. Ett par finare skor. Ett par finare skor ifall det är akktl. Ett par tunnare skor ifall vädret skulle bli superfint ett par gympaskor ifall man ska gå längre. Men med skor blir det alltid så att man ändå bara tar med några par som får plats. Synd att det inte får plats hur många som helst. Hade ju varit smidigt att ha det som i Kalle Anka ni vet? När dom åker i den där tecknade husvagnen och bara fäller ut allt från väggarna! :) OCh så är det ju neccesär och böcker, smycken och kortlekar, spel och kameror och laddare... som ska med.Det ska gå.....

   

Tänk att bara kunna ta med husvagnen efter ett flygplan.. Typ vara i Storbritannien eller Frankrike på bara någon timme och ändå ha huvagnen med sig. Kanske borde lägga fram det förslaget för riksdagen?

Jacksons minnescermoni.

Hej bloggen.     

Såg ni Michael Jackson's minnescermoni igår? Mycket fint, sorgligt när hans dotter Paris sa hejdå till sin pappa. Det är väl inget man ska behöva göra när man är så ung. Lite synd bara att så många människor uppskattar honom nu. När han redan är död liksom. Man kan se och läsa överallt hur många som sörjer MJ och som har lyssnat på hans musik hur länge som helst.Alltså yngre folk. Det är väl en annan sak med dom som har växt upp med han och hans musik under 80-talet  Men den senaste tiden har väl varken gjort några nya bra låtar eller så? Han har väl mest varit uppmärksammad pågrund av en massa tråkiga anklagelser för våldtäkter och liknande, Vilket är lite synd med tanke på vilken musik han gjort och hur stor han var över hela världen. Fint var det iallafall.

Såg förövrigt en bra film som jag såg växelvis med programmet över. Fancy forty någonting. Riktigt bra film. Mycket simpel. väldigt enkel. Men den var så pass välgjord att det inte spelade någon roll att man visste hur det skulle sluta 2 minuter in i filmen.

Vi hörs.
Puss&kram

Cykeln är tillbax

Har ju varit borta på reperation i typ tre veckor nu. Känns jättehärligt att kunna röra sig obegränsat. tror faktiskt jag ska cykla ner till stan sen för att provcykla.! Annars idag ska jag inte göra så mycket. Börja packa och fixa lite inför husvagnssemestern på torsdag.

Ledsen för att konfirmationsbilderna inte om upp igår, hade inte lagt in alla bilder på datorn klart. Och så ville jag kolla på tv istället. lipstick Jungle är ju tillbaka. Vad säger ni?

Lipstick Jungle Hiss eller Diss?
 Jag älskar serien : )

Puss&Kram

Bilder .....

Här kommer lite blandat med bilder från i fredags.Om det nu intresserar någon x)


I fredags kväll var vi hos f&f med kusiner och andra mäniskor i "byn"






    




Vi var också nerre vid sjön och badade. Riktigt varmt. Inte ens lite kallt. superskönt. rukar dock undvika att bada i sjöar. Man blir så smutsig och så är bottnen kletig x)









Denna bilden tog Frida en dag när hon var ute. Våran trappa. Och domma äckliga sniglarna x))

Puss&Kram sålänge

Blåbärsplockning

Hemma från skogen och blåbären. Fick med oss en lagom stor bytta med blåabär.


 










 
Goodbyeeeee ;)


 


Samson - Regina Spektor

Min kusin spelade denna låten för ett tag sen när vi träffades. Den är riktigt fin har lyssnat på den jättemycket sen dess. Och visst är den fin? blir nästan bättre och bättre för varje gång. Lyssna!



Puss&Kram

Måndag

Godmorgon bloggen, Måndag en ny vecka. Var lite dåligt med blogguppdateringa förra veckan. Får väl ta till med att det var lite dåligt bloggväder. Vill ju inte sitta och ladda upp bilder när det är hur fint väder som helst ute.  Har lagt lite patiens nu på morgonen. Och nu på förmiddagen ska vi ut i skogen och plocka blåbär. Hade tydlige varit rätt mycket när Frida och mamma var ute och joggade. Sen blir det blåbärspaj, blåbärssmoothie, och blåbärsmuffins. smaskigt! Senare idag lovar jag er ett inlägg med bilder från konfirmationen i lördags.

Puss&Kram

Söndag

Söndag idag. Vädret är mycket tråkigt. Iallafall mulet och det är tillräckligt. Bilder från konfirmationen kommer så snart sommöjligt. Har ju inga bilder på min egen mobil vilket är ganska förståeligt. Idag var min tanke att göra ingenting. Bättre att säga att man inte ska göra någonting för då blir man ju inte besviken om inget händer istället blir man glad ifall det nu skulle bli så att något kul ploppar upp. Som nu till exempel. Nu kom jag på att det är Privileged ikväll. Super ju! Kanske ska leta upp någon som känner för att göra något?

Puss&Kram
Och kasta gärna in en trevlig kommentar.

Internet for the win!

Vårat internet har varit knäppt sen åskan i eftermiddags. Jag är så van vid att gå fram och tillbaka från datorn hela tiden. I pausen på tv.n efter maten. Hela tiden Så blir det så tråkigt när man bara kan spela Spindelharpan och Hjärter (ett spel som förövrigt ingen förstår sig på x) ). Och sen när vi lyckas få tillbax det så blir man ju helt Oh. Internet.! Då börjar man nästan känna att man älskar datan För mycket.... Suck! Haha.

Eller vad säger ni?

Konfirmation 040709

hej bloggen. Då var alltså konfirmationen slut. Tyckte det var bara för ett tag sen vi började och nu är alltihop redan slut. Känns lite tråkigt. Vad ska jag nu hitta på? rastlös som jag är. Själva gudstjänsten var helt fantastiskt rolig. Var där redan halv nio. Vi fotograferades, övade, fikade och bara tog det lilla lugna ett tag. Det var fullt med människor. Släktingar, vänner och familj. När vi satt där framme vid altaret var det så fruktansvärt varmt. Hade räknat med värme men detta var ju helt outhärdligt.  Våra redovisningar gick kanon. Allting gick jättebra och jag är himla nöjd. Vi fick varsin bibel och ett armband, frälsarkransen. Jättesött. Efteråt gick vi hem med släkten och Sanna. Jättekul att du ville komme verkligen och tack för blomman. Super sött av dig. Vi åt mat, badade, solade lite också, öppnade lite paket, fikade. Sedan började det ösregna så vi gick in och spelade plump med mina kusiener och syster medans det blixtrade utanför. Jag är supernöjd med hela dagen och framförallt själva "tiiden"  Gud jag är en sån här nostalgisk typ. Tyckte det var riktigt fint och mäktigt. Som sagt småtrist att det är över. Kommer sakna det och alla personer i gruppen. Nu måste jag hitta på något annat att sysselsätta mig med ett tag fram över. Imorgon ska jag iallafall tillbaka till kyrkan med kåpan. Lånade hem den för att kunna fotografera lite i trädgården. The End

Konfirmation 4:e juli 2009

Konfirmation idag.

Hallå bloggen. Lördag 4:e Juli idag. Usa:s nationaldag och våran konfirmationsdag. ska bli så himla roligt. Ska vara i kyrkan redan halv nio för ombyte, fotografering,repetition och fika.  själva gudstjänsten börjr inte förrän klockan 11. Kommer vara så grymt mycket folk. Släkten och Sanna kommer.( kul att du kommer Sanna..även om du inte är så förtjust att gå i kyrkan.. x) det kommer bli kalasbrabäst!). Här hemma lagades det mat och tårta hela dagen. Det städades och fixades. Idag bakas det bröd, stolar och bord plockas fram.

Hörs senare. Puss&Kram

Anna


Plockat blommor.

Hallå. är hemma på lunch nu. I eftermiddag väntar kyrka igen. repetition, repetition och repetition. Hur man ska sitta hur man ska stå, hur man ska niga, hur man ska sjunga. Har precis varit ute och plockat blommor som vi ska dekorera kyrkan med. På varje bänk finns två pyttepyttepytte små vasersom man ska trycka ner lite blommor i. Får se ifall allt går ner. Har typ 8 småsmåblommor. Ikväll ska jag träffa f&f och kusiner och grilla Blir mysigt, hoppas jag. Och imorgon är det konfirmation. Ska bli grymt kul!


 

Puss&Kram

2 juli

Hej bloggen. Har varit snålt med uppdateringar idag. Men med tanke på att det har varit så fruktansvärt varmt idag så har det inte funnits tid för att sitta vid datorn och blogga. Kyrkan gick bra. Övade på att sjunga, gå in och så förbrede vi våra småredovisningar. Var också nere på stan en stund. Åt mjukglaaassss! Det var väl det roligaste eller godaste välj själv! Har också solat och badat en hel del. Jobbar ju som sagt på brännan. Får passa mig för att somna där mitt i alltihop.Och vet ni? provet i kyrkan gick riktigt superbra. unde trosbekännelsen, fader vår, tio guds bud, gyllene regeln och ett par andra tänkafrågor. ( alltså frågor som det inte finns något egentlig svar på utan där man själv ska besvara)

Imorgon är det kyrkan precis typ hela dagen. Från klockan 9-12 och frå 14-17 på rasten där emellan ska jag plocka blommor någonstans i skogen här ovanför. Hm som Frida sa innan. Haha alla kommer säkert med jättefina välodlade rosor från trädgården så komme rjag där med typ oäkta prästkrgar som är nersmutsade av all trafik.Vi får väl se. Annars springer jag kanske in i någon trädgård......; )

Puss&Kram

Eftermiddag med Sanna.

Efter kyrkan kom Sanna hit. En liten stund på eftermiddagen passade solen på att titta fram så vi solade och badade lite. Två eller tre gånger tillochmed (!). Var också uppe en sväng på Samarkand. Hittade inget alls. Mycket REA överallt iallafall. Bara två dagar kvar nu till konfirmationen. imorgon går vi till tolv... dvs om allt går som planerat. Måste också hinna lära mig trosbekännelsen, fader vår och budorden tills imorgon. Har ju Prov imorgon. Även om det är kyrkan så vill man ju inte misslyckas skulle ju kännas lite onödigt så här två dagar innan.






Haha är låg sanna... fast alltså på en handduk, x)

Snyggg pose eller vad? haha.!

Puss&kram 

1 juli

Hallå bloggen. Onsdag idag. Tre dagar kvar i kyrkan. Sms:ade Becca nu på morgonen för att kolla så att hon och Sanna kommer vid halv ett tiden. Men B är sjuk! Hon åker till landet på fredag så bäst för henne att hon blir frisk innan dess ( Hör du det Becca?) Men Sanna du kan jättegärna komma hit om du vill. Bara att komma.( ifall du nu råkar se detta)  det är hela 30 C ute just nu. Klockan är inte ens kvart i ni.

Såg nyss att det är 1 juli idag. Gud vad tiden går snabbt. Igår har vi haft lov i hela två veckor.! Det är nästan obehagligt att tänka så.

Puss&Kram
Anna

RSS 2.0