Legally Blonde 2

Så söt film och Reese Witherspoon passar så bra som Elle Woods. Har sett tvåan ett par gånger dock inte lika många gånger som ettan. Det är en sån film man KAN se istortsett hur många gånger som helst?

Inte sett den? (Se ettan först, roligare då ;)

"Tvåan handlar iallafall om Advokaten Elle Woods. Hon ska gifta sig med en killa som jobbar på Harvard. Skolan där hon utbildade sig till advokat. Elle är en ambitiös, engagerad ,rosa, fluffig tjej som älskar allt gulligt.Hon har en chihuahua som heter Bruise och i andra filmen ska hon leta upp hans mamma för att bjuda in henne till bröllopet. Hon anlitar en privatdetektiv som lyckas få fram en address till hundmamman. Väl där inser hon att Bruises mamma är ett försöksdjur. Hon åker till Washington D.C för att ändra lagen om djurförsök......."



Hm..fortsätta se filmen eller byta till Lipstick Jungle.. Världsproblem i know!


TILLBAKA!

Hemma på håltimme och som ni alla märker såär Internet tillbaka!!!!! Känns oerhört härligt. Fem dagar utan internet är nu över. Nu blir det att läsa ifatt en massa bloggar och själv komma igång igen. Man blir lite lat med att fotografera och sådär.

Vi hörs iallafall senare. Har en massa kul att läsa ifatt nu ;)

Puss&Kram


Internetstrul

Hej bloggen! det var ett tag sen. För ett par dagar sedan var det någon här i stan som grävde av en kabel så vi har varit utan internet och telefon sen i onsdags. Vilket är rätt extremt segt. Det kommer förmodiligen tillbaka på onsdag. Så nu sitter jag på biblioteket med Becca och utnyttjar deras dator. Dagarna sen sist har flytit på sist.

Var på kanotutflykt med klassen igår. Paddlade kanot, fikade,åt och hade kul.

Vi hörs iallafall när internet is back!

PUSSSSSS


Hemma från stan..

Hemma från en runda på stan med Becca och Sanna. Inte så mycket folk så här sent en vardagseftermiddag. Lämnade tillbaka min håliga tröja på Gina Tricot. Min storlek fanns så det var inga problem. Stort plus till affären !



 
Får väl bli bättre på att spara kvitton i fortsättningen, ;)

Puss&Kram

Tisdag

Hej bloggen. Alldeles nyss hemkommen från skolan och vädret är kanoin ute. Hade inställd tyska som sist lektion..;) Gjorde Smooooothies och jättegoda kola kakor på Hk:n idag. Fantastiskt gott och enkelt.

 


Ska se ifall det finns något att småäta til Tyras show !!
Så vi hörs.

Puss&Kram

Pluggis ftw!

Har bestämt mig för att ta tag i läxorna nu på en gång. Det blir så himla lätt att man skjuter fram det annars och så sitter man där dan innan och tokövar sen glömmer man ändå bort det lika snabbt. Ni vet såhärskolstart tänk. Snart är man tillbaka i banorna. Orkar-inte-plgga-så-jag-gör-det-imorgon-eller-i-övermorgon tankar...!


Lite matte, lite franska, lite tyska och engelska. Lets Go.. eller nåt

Wish me Luck

Hemma på håltimme.

Hej bloggen, 24 augusti idag. Fjärde dagen i skolan. Allting funkar även om missöden inträffar men vet ni? mina nycklar är tillbaka! FANTASTISCH.  Måste tacka den själla människa som lämnadedom till vaktmästaren. Som B å snällt påpekade.. Det var inte jag som hittade mina nycklar. Jag var bara dum nog att tappa bort dom från början. Ska försöka undvikaatt det händer igen. Måndgaen  var mycket slappare än jag trott. Visst rät tuffa lektioner. Tre på fm Sen lååång lunch en lektion låång håltimme och sen en sista lektion. Men det funkar!


Ikväll blir det lite läxor. Lika ba att ta tag i att innan det blir alldeles för mycket. Och så förstås Liiiipstick Jungle. Ska försöka om jag orkar cykla ner till stan. Orkade inte cykla ner nu på rasten alldeles ensam: )

Puss på er!

Gina Tricot kvalitét ?

Har hört att Gina ska ha rätt dålig kvalité på sina kläder. Bara för en stund sen upptäckte jag ett hål, inte enormt men tillräckligt stortför att synas precis under vänstra axeln ner på ryggen. Jättetråkigt då tröjan inte är mer än 9 dagar gammal och jag använde den andra eller tredje gången idag.  Hela sömmen har spruckit... Har iallafall kvittot kvar så får väl ta och åka ner till Gina imorgon och se. Tycker inte det är roligt att köpta en tröja som går sönder så fort.  Det är ju en helt annan sak ifall tröjan är använd mycket och tvättade flera flera gåger. Den här tröjan har jag bara haft på mig...

Någon mer som varit med om någotliknande och isåfall tror ni dom kan hjälpa mig i affären?



hittat ännu ett hål...Tråkigt...tröjan är ju så fin..

Coffee with the neighbours ♥

 Ska alldeles strax springa över vägen och in till grannarna för att fika. fika fika fika. Smaskens det.

Söndagsstädning....

Ur datorns högtalare dunkar hög musik. Det behövs när jag håller på och städar. Becca åkte hem för ett par timmar sedan och jag laddade uppinför städningen med att läsa lite bloggar, alltid lika underhållande. Har en massa skräp som jag bestämt mig för att slänga. Kan inte slänga saker. I stort sett allting är bra-att-ha-prylar. Saker man egentligen aldrig använder men som man inbillasr sig så mycket att man behöver att man faktiskt tror på det efter ett tag.

Men det går faktiskt riktigt bra!


Gammal låt men hon sångaren gör den till en helt ny låt. ;)  ♥

Puss♥

(Förreten, någon som har något tips på vad vilken kategori kan lägga alla vardagsinlägg i nu i höst ? )

Lördagsmys...

Sitter i sängen med Becca och kollar på lite teve samtidigt somviläser lite bloggar. Ska alldeles strax se Scary Movie 2. Såg ettan förra veckan med kusinerna och nu är det dags för nästa. Hoppas den inte är alltför läskig. Om inte annat  räddar B mig från monstrerna som kan krypa ur teven..Eller så slår hon mig bara !

Igår var det fredagsmys (skillnaden är egentligen bara dagarnas namn vi äter precis lika mycket godis och glass hela tiden x) Ben &Jerrys blev det igår. Så sjukt gott. Nya kärleken helt klart!

Var ute och gick lite idag, kollade på teve, har ju varit superhärligt väder visst är det väl alltid så när skolan börjat kommer vädret. Eller så är det bara så att man uppskattar det på ett annat sätt när man vet att man måste ta vara på den eftersom du inte är ledig hur länge som helst!


Den jäkla bilden ville inte hamna på rätt håll! Haha B&J ftw.



Kräftskiva med räkor, kräftor grannar och Becca ikväll :)

Gud filmen verkar obehaglig...

EFTERLYSES!!

Har Någon i min klass eller övrig person på Fagrabäckskolan växjö som har sett mina nycklar. Tappade min nyckelkknippa någon stan mellan fysiksalen och idrottshallen förmodligen iallafall.Idag fredag eftermiddag/lunch. Har du råkat få med dom i gympapåsen efter idrotten eller iallafall sett dom??

Har du sett dom? Snälla kontakta mig i skolan eller här på bloggen...  All hjälp uppskattas behöver mina nycklar.!!!!

Anna

20 augusti

Hej bloggen, Är redan riktigt mörkt ute. Såhär tidigt. Det är så härligt mit i sommaren när det är ljust hur länge som helst. Nu börjar det faktisktbli höst och det märks. När man är uppe tidigt på morgornarna så är det kallt och mörkt. När man cyklar till skolan är det också kallt. SKönt att det blir varmare framåt eftermiddagen då är man glad att man stått ut hela förmiddagen med shorts. I helgen ska jag träffa Becca, mycket ! Ska se till att äta Ben & Jerry nu. Haha får väl ta och schasa iväg sm(n)ålänningen imig.

Andra dagen i skolan idag, det börjar bli deprimerande. När man ser långt bortom allt lagom roliga ibörjan. Men det kommer lätta. Bara sån där ångest känsla man har i början.  Imorgon blir det förmdoligen en relativt lätt dag även om vi har både Biologi och Kemi.

(Justnu tror jag ingen orkar bry sig om detta totalt onödiga babbel, men visst är det lite tjusningen med att blogga, att bara kunna skriva när man har lust.!)
Hihi ska ta och pysa iväg till teven och kolla på American-Pie the wedding på kanal 6. Kan behöva lite humor nu. Haha (kul!)


Puss&Kram

19 augusti 21:55

Hej bloggen. Sitter och kollar på The bachelorette. Hade hoppats att hon skulle välja kille idag, men de somväntar på något gott...!

Imorgon väntar en lååång dag i skolan. Första "riktiga dagen"  Hoppas det blir någolunda slappt ändå. Det ärväl ungefär vad man orkar med såhär första veckan. :)


Haha så kul!

Första dagen i nian... :)

Hej bloggen. Första dagen i nian är alltså avklarad finito. Känns väl helt OK. Schemt är i stort sett rätt dåligt. Jobbiga och långa raster. Något många kanske hurrat för. Jag tycker bättre om ett tight schemadär du slutar tidigt men jobbar intensivt hela dagen.  Som vanligt första dan i skolan får man suddin, pennor linjaler och kalendrar.  Har också lyckats leta fram mina betyg från skolavslutningen. Tur att man har en mamma som håller koll på vart sånt hamnar. Förstår inte varför lärarna måste se dom underskrivna. Ska dom inte kunna lite på sina elever ?

En dag närmare höstlovet och närmare nästa sommarlov. Nian kommer förmodlinge bli tuff och kämpig. Vi byter en massa lärare igen... Men det ska gå om inte annat så har jag nog inget val än att det måste gå helt enkelt!

(Ikväll är det The Bachelorette. The grand finale. Ska bli spännande att se vem hon väljer )

Så hur har eran dag varit? nöjd med schemat och allt annat nytt.!

VI hörs

Puss&Kram

Hejdå sommarlov hej skolan.....

Nu har i stort sett sommaren gått. Även om vi kan hoppas på ett par soliga dagar till. Men då är man ju instängd.. Tänkte lägga upp lite bilder från våren och sommaren som gått.

SOMMAREN 09

    
7 maj-11 maj Tallinn med familj och kusiner
 
Ätiti en massa godis och glass hela sommaren och sovit över med en massa mysiga människor;)

Umgåtts en del med Jennie och Jossan. I höst blir det Kreta ihop. woho <3

Lisebeeeeeeeeerg Inga bilder på denna datan. Den dgane var iaf fantastiskt underbar!


skolavslutning 2009! LYCKA FRIHET..nu är friheten förövrgt snart slut :'(

Precis efter sommarlovets början stack vi till Beccas stuga. Så grymt kul och så sjukt mysigt..!! Fler bilder finns i bloggarkivet från Juni!

Konfirmationsläsning i ett par veckor med Gotlandsresa! Sjukt lyckat :)

gotland 2009 Bilder finns också i arkivet
 
4.th of July konfirmatioon.

Husvagnssemester - uppåt nedre norrland -här Falu koppargruva ;)

...:)


STOCKHOLM.! bäääääääääst:)

<33

Min 15:e födelsedag -har inga bilder haha!


Maaasssa SOL-och-BAD




har tillochmed åkt moppe! Haha detni. Respekt. !


Har haft en helt underbar sommar  Hoppas ni har haft det också. Vi hörs imorgon.

Puss&Kram


Sista sommarlovsdagen..

HEJ
Har nog nästan bestämt mig nu..tror jag behåller väskan. Man kan ju inte bestämma nu vad man vill ha för väska nästa år. Denna gillar jag, den är fin och den blir superbra. Förhoppningsvis haha.



Syns inte så bra men typ så! hehe.

Har också även varit duktig och börjat sy klart mina syslöjdsshorts. Sydde dit knapparna så det är bara kanten lngst ner kvar. Chansar och hoppas på att vi inte har slöjd imorgon...

Mohahaha! Snyggt eller vad....SNYGGT såklart!


En sida klar. Reklam ftw, ska fixa framsidan imoorgon eller övermorgoon.

Puss&Kraam

Väskköp !

Hej bloggen. Sitter här hemma med Sanna. Har varit nere en runda på stan. Köpte en brun skinnväska till skolan. Kunde inte bestämma mig hurvida jag skulle ha en svart eller en brun. Brun var snyggare men svart kanske är praktiskare alltså matchar til mer. Himla svårt val med andra ord. Är iallafall öppet köp i 8 dagar så man kan ju byta. Gillar jag den inte som skolväska kan jag alltid köpe en svart enkel billig. Eller vad säger ni? Lovar att visa bild senare,

Puss&Kram

Om ödet får bestämma..

Såg nyss filmen. Den handlar om en tjej vid namn Sara som en dag möter en kille under sin vanliga julshopping. Han heter Jonathan. Både trivs väldigt bra tillsammans men då de inser att båda har flickvän/pojkvän så anser dominte att det är någon ide att fortsätta träffas eller ens ha varandrastelefonnummer. Träffas dom igen så är det ödet. På en femdollarsedel skriver john sitt namn och telefonnummer och Sara skriver sitt i en bok som hon lämnar till en second hand butik. Får hon sedeln eller han boken är det menat att det ska vara dom eller iallafall att dom ska träffas igen.Fler år går och båda ska gifta sig. Båda två tänker hela tiden på varandra och ovetande så börjar dom söka efter den andra.

Egentligen rätt lam, osannolik film. Men ändå bra tidsfördriv., smått kul. Ni vet en sån där film som är varken bra eller dålig.

"Men den gjorde så att jag missade Lipstick Jungle..insåg det först efter halva avsnittet. suck -_-"

Se hela bilden

Sitter med datorn och Simpson..

Fnkar ju alltid eller hur? I eftermiddags var Becca här. Tittade på tv, fikade och flummade. Kan inte fatta att det är en dag kvar av sommarlovet. En sovmorgon, en sista chans att tänka oh-en-massa-dagar-att-inte-göra-något-annat-än-att-äta-glass-åka-ner-på-stan-och-fika-tankar.

Sommaren09♥

Återvänder till tv:n strax börjar någon film och sen lipstick jungle

Pussssss♥

Kameraladdaren is back.

Har letat och letat efter den jäkla sladden. Rotat igenom och stökat runt i exakt varenda cm2 i hela rummet. Hittade den i m&p sgarderoben tillsammans med en högan andra sladdar. Måste ha hamnat där eftersemestern. Känns iallafall bra att jag kan fportsätta använda min kameraett tag till :)

Haha 6 megapixel.. Sannas blivande mobil har mer. Men denna kameran är enkel och himla bra...för det mesta x)

Kvällsmys med Northern lights.

Sitter och kollar på film.Valde mellan den och någon  på trean som verkade mega lam. Alltid svårt när man ska välja vilken film man ska välja när vå filmer börjar samtidigt. Lyxproblem. Filmen är iallafall riktigt bra, tror jag ska gå och göra lite te nu.

Ha det bra och gonatt ♥

Se hela bilden
Tänk att se något sånt här i verkligheten. Kan tänka mig att det är rätt fantastiskt.



UPDATE: Filmen är slut. Riktigt bra var den, tillochmed lite spännande på vissa håll. Seriöst nu måste jag hitta min kameraladdare. Inte för att jag behöver den exakt precis nu. Men det stör mig att kameran inte går att starta...

Helgen och de kommande dagarnas planering...

Hej bloggen, har ni haft en trevlig helg?. Det har jag iallafall. So far. Har varit sjukt kul. Nu har alla åkt och det är rätt så tyst igen. Carro&co kom redan i fredagskväll, vi satt lite vid datan, promenerade lite och pratade en himla massa. På lördagen alltså igår mötte vi upp Jennie på stan. Kollade runt i lite butiker. På kvällen någongång så skulle Carro gå på toa. Plötsligt hörs typ ett illvrål från toan. Jennie kmr in till mitt rum vi tittar på varann och säger. Dog någon? Sen när Carro kommer ut så får vi veta att hennes 6-månaders mobil har ramlat i toan. Targiskt värre , så rest in peace Carros mobil. 
 

smidigt att ha mobilen i fickan..när man går på toa..:(

Endast två dagar kvar nu.

  • Måste soova. Man tänker alltid att man kan vara uppe hela nätter när det är sommarlov. Vilket det har blivit sista veckorna. Men nu börjar tröttheten komma ifatt..
  • Fixa klart kalendern. Kommer bli kalassnyggt.
  • Hinna gå ännu mer på stan + umgås med Sanna och Becca.
  • Försöka hitta någon form av väska till skolan. Någon som har ett tips? vad är snyggast Svart eller brun?
  • Städa garderoben. Har puttats fram hela sommaren. Helst hela rummet men då ärj ag körd, hinner nämligen aldrig det.
  • Sy klart dom där jäkla syslöjdsbyxorna. Vet inte varför. Fick av någon mysko anledning för mig att säga till Slöjdläraren att vi kunde sy klart dom under sommaren. Hämtade dom hos Becca då dom legat där hela sommaren..
  • Ah, Kolla på Privileged. 2 hours 2 go.

Vart ska jag börja...hm garderoben kanske eller kalendern.

Vi hörs senare
Puss&Kram


Finfint besök ;)

Hej alla mina kära vänner. Fredag idag, sista fredagen på lovet. Efter idag är det endast två (!) lovdagar kvar. Gäller att njuta nu de sista dagarna. Ikväll kommer min kusin Carro hit och stannar över helgen. Massa mys och en runda  på stan kanske. Kusin Jennie som precis är hemkommen från Malta dyker väl också upp någon gång under morgondagen. Det kommer bli så himla kul. Vi träffas inte så ofta så man kan får ju passa på ;)


Superchic almanacka ♥

Har nu suttit ett tag med kalendern, letat bilder klippt ut och ändrat. Det kommer bli riktigt snyggt, himla svårt dock att limma fast. Men det är en annan historia.Är iallafall grymt nöjd, är nästan klar med förstasidan, tänkte skriva ut lite bilder också. Förmodligen svartvia för det är så fint och ha i ett par plastfickor som sitter bakom framsidan. Att klippa, klistra och vara lite kreativ är grymt kul. Och detta blir nog ett himla kul kalenderår.


Våga inte säga något elakt, Haha, nå vad tycks? Inte riktigt klart ni ser ju n:et .. förmodligen en del av ett blivande namn. Hihi! ♥

Puss&Kram

Torsdag 13 augusti.

Endast 3 ½ dagar kvar till skolan börjar. Det är lite blandade känslor. Ska bli rätt skönt att kommatillbaka, träffa alla och ha lite rutiner. Alltid lika spännande att få ett nytt schema. Har lyckats få riktigt bra bådae sjuan och åttan så vi får väl hoppas att jag har turen med mig även iår.

Sitter och pillar lite med min kalender. Klipper ut mönster, bokstäver och figurer och tidningar för att klistra på ett ark och in i kalendern. Tror det kan bli riktigt snyggt. Ifall jag lyckas.


Det går sakta men säkert. Lyssnar på lite musik också., tipas av Becca, Pixie Lott,Mama Do och Apologize
(allt ska klippas nogare, detta är mest för att se hur det skulle kunna se ut , få lite inspiration haha)

Puss&Kram.

Goodnighty

Nu har vi sett en Shopaholics bekännelser och Kate och Leopold. Två rätt bra och undehållande filmer. Åt lite godis, glass, choklad och kakor. Ahh : ) Har egentligen inget mer "viktigt" att meddela så vi hörs imorgon.

Poussss ♥

Blev en ny almanacka också.

Gick kanonfint att cykla till mediamerket. Haha det gick ,nej vi cykladesa jag ju. "Gud vad jag är kul"  Sitter och läser lite bloggar och dricker kaffe. Gud vad jag låter gammal. Dagliga koffeinintaget. Slutade tt tag och nu har jag börjat igen. Fast enbart en gång om dagen. ^-^.


Humoristisk film hoppas jag x)
Medi Market 149:- Bra pris för en film som släpps idag. Brukar inte nya filmer vara dyra. Jo för det är anledningen till att jag aldrig köper filmer. Haha.

Köpte ävn en Almanacka på Akademibokhandeln. Meningen är alltså att man ska göra någon form av egen framsida.Tänkte klistra på lite bilder och bokstäver. Spännande. Om ett par dar förhoppningsvis ska vi kunna se ett resultat. : )

Puss&Kram

Mot Media Market.....

Ska bara äta lite och sedan cykla mot Media MArket för att köpa filmen och sen en liten rundis på stan.


Deras reklamer suger hårt, Men allt annat känns ju puckat ellerhur?....Haha

Puss&Kram

En shopaholics bekännelser DVD

Fick presentkort på filmen. Den släpps tydligen imorgon. Ska nog cykla till Media Market och köpa den på en gång. Imon alltså. Inte nu. Hehe. Med Isla Fisher som Becky Bloomwood. Ska bli grymt kul att se den. Hoppas verkligen den är minst lika bra som böckerna för dom är så hysteriskt roliga.

  

Puss&Kram

New moon Trailer!

Inte mer än ett par månader kvar tills New moon kommer på bio och DVD. Ska bli så spännande. Boken twilight tyckte jag var bättre än filmen. Men andra boken När jag hör din röst, var den minst bra av alla fyra böckerna. Inte dålig bara minst bra,  hoppas iallafall på en grym film.



Twilight  ♥

11 augusti.

Städningen gick helt okej.Har precis slutfört " det värsta ". Har renst bort en hel del bcker som jag bärt ner i källaren. I eftermiddag var jag hos Becca en stund. Vi hann också med ett besök hos Sanna för att hälsa på Sannas nya råtta som ännu inte har något namn. Mina fina namnförslag dög tydligne inte heller. Jag och Becca tyckte iallafall att hon skulle heta Egoina. Ni vet som bloggaren. Cool och häftig..;)haha.  Vi hann också se en Lynley film. Riktigt bra faktiskt.

om sådär en halvtimme börjar Paris Hiltons BFF. Måste se vem hon väljer. Spännande eller vad. Efter det går en film som jag tror hette Stolthet och fördom som faktiskt verkar bra. Annars får det väl bara bli ett par extra timmars sömn. :)

Puss&Kram

Storstädning på G..

Och den här gången har jag inget val. Jag är så körd man kan bli. Måste städa mitt rum. Det brukar vara stökigt men nu...Allt är en enda stor fet röra. Börjar iallafallmed att rensa ur böcker ur min enorma samling.




Suuuuck, -_-
Lägga undan eller ha kvar ?
Lägga undan ha kvar?
Vill ha kvar allt. JAg är en typ som helst inte slänger saker. Vilket resulterar i överflöd av onödiga papperslappar, prydnadsgrejer och förpackningar....

Vi hörs...hoppas jag...-_-


Beck och Britney..

Sitter just nu och kollar på Beck - sista vittnet. Det är en långben här. Åh dom är så äckliga. Stora spindlar. Jossan kom hit och kasta ut dom!. Har alltid fönstret öppet för att få in lite luft.


Fönstret öppet + tänd lampa = äckliga djur som långbens och nattfjärilar visst finns det sånna?

Beck är för övrigt helt okej, Inte den bästa jag sett men absolut sevärd :)



If U seek Amy. Har varit väldigt omtalad. Det ska tydligen låta som om hon sjunger Fuck me. Tycker man hör rätt tydligt att hon inte gör det.

Puss&Kram

Picknick på altanen.

Ibland blir det så. När man planerar att göra något och så blir det inte s¨å men det blir ändå himla bra. Precis innan vi skulle träffas började det ösregna och åska. Så Sanna och Becca cyklade hit i stället. Hur blöta som helst.MEd en massa fika. Altanen funkar ocksåalldeles utmärkt. Sanna skulle åka och hämta sin nya råtta så hon var tvungen och gå rätt tidigt. Alla deras kläder var superblöta så mina fick duga gott. Även om dom kanske var lite små ;) Becca har jag precis följt en bit. Återigen har vi suttit och dreglat över tanken om att åka på språkresa eller göra någon form av resa. Blir ju helt tokig av längatn. Hehe.



Puss&Kram

Picknick

Hej bloggen. Jag vet at det blivit lite glest med uppdateringar men heydet är ju fortfarande sommarlov.Iof inte så länge till. Vart tog sommaren vägen?

Nu ska jag iallafall cykla ner till stan och möta upp Becca och Sanna vid sjön för att gå ett varv och ha picknick någonstans. Ska alldelesstrax gå och plocka ihop lite kakor. Blir jättemysigt.

Vi hörs senare. Puss&Kram


Söndag 9 augusti

Hej alla glada människor. Ännu en dag med kanonväder har passerat. Jossan sov ju som sagt över inatt med. Blev jättemysigt med film, bio prat och inte så mycket sömn. Somnade vid halv fem tiden och åt frukost vid tio. Jag är alltså dötrött. Vi var ju och såg Harry Potter Grymt-sjukt bra film. Åt glass, tittade på folk, gick i affärer och njöt av det fina vädret.Jossan har även försökt lära mig redigera bilder i ett program som följde med datan. Gud vad jobbigt och hjälp så svårt. Ser ju dötattigt ut. Har iallafall haft ett par riktigt roliga Karl-Oskar dagar. Hoppas ni andra haft det också.


Massa mys på stan ♥


(EMD not ftw. Tänk om det varit Rybak?♥ )

I eftermiddag var jag hos f&f i eftermiddag. Vi solade, badade och grillade korv. Nu ska jag nog sätta mig och se en film. Imon ska jag becca och sanna fika nånstans runt sjön. Mysigt eller vad?

Puss&Kram ♥

Ich bin trött -_-

Heej bloggen. Klockan är nu mitt i natten kvart över tre. Vi borde sova nu. Gör vi det? nej


hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
SIMPSON är bäst!



man skrattar år mysko saker när man är trött!

Tysk musik när den är som bäst!! bortse från mangavideon 8)

Gonattpussiduss

Harry Potter.

Var nere på stan en sväng med jossan idag. Hittade inget alls. Mest kul att titta på folk och allt annat kul. Ikväll var vi också och såg Harry Potter och halvblodsprinsen. Hjälp vilken br film. Helt klart bästa Potter filmen hittils. Det är nästan såman får ett ryck och läsa dom igen. Älskade dom när jag var mindre.

Nu sitter vi och ser på 17 Again med Zac Efron (som förövrigt enligt jossan är dö snygg). Haha Han ser absolut bra ut men ställer man honomjämnte Rybak så är det tydligt vem som ser bäst ut. Hihi.

 
Puss&Kram

gonatt

Hej bloggenHar varit en lång varm dag med massa stan och Rix Fm festival. Nu ska vi ta och sova  så vi orkar göra något imorgon. Vi ska iallafall se Harry Potter filmen. Den har man ju lite förväntningar på. Visst är det så att när man är uppe sent så blir man hungrig? precis som att när man sover känner man inte av hungern. Det gör du ju först när du vaknar. Nödvändigt? :JA Nu ska vi iallafall sova.

Puss&Kram

Hemma från stan...

Hallå bloggen och allihopa, Nyss hemkommen från stan. Träffade Becca, strosade lite i affärer och åt lite glass. Tillsammans med en massa andra människor. Idag och julskyltningen är väl dom två dagarna då storgatan är som fullast med människor. Man undrar var alla kommer ifrån. Lite Gekås känsla över det hela. Så nu är jag så trött. Allvarligt ska nog gå och sätta mig tillsammans med min nyfunna vän och kolla på någon film.

Om bara ett par timmar kommer Jennie och Jossan! Då blirdet mat och rixFm festivalen och så sover dom här tills tomorrow. Himla mysigt :)

Vi hörs, Puss&Kram

Karl-Oskar dagarna här i Växjö.

Hallå bloggen, Usel uppdatering idag. Men strunt samma har haft en massa saker för mig. Cyklade och mötte BEcca vid tolv tiden. Hon kom hit , vi solade, spelade lite kort och pratade. Sedan cyklade vi tillbaka till Becca och gick med hennes hund Hobbe. Solade lite till och åt massa choklad. Ja vet, VI äter alltid en massa hos Becca. Men det är svårt att säga nej i det där huset och allting är himla gott. Haha! :)

Imorgon är det Karl-Oskar dagarna här i Växjö. Vilket är som...Ja hur ska man beskriva det. Jag skulle säga som en stadsfest. Med massa uppträdanden och på fredagskvällen imorgon är det RIX FM-festivalen Det är också massa grejer utanför affärerna med massa småstånd och liknande. Ska dit med Jennie och Jossan. Himla mysigt. Ska också ner med Becca och kanske Sanna Ner på förmiddagen/lunchen eller eftermiddagen någon gång. Hoppas såklart på ännu mer fint väder!

VI hörs, Puss&Kram





♥ ♥ ♥

Tävlar om en BabyLiss Icurl ♥

Är med i en tävling på Goooas blogg. Hon lottar ut två söta Babyliss Icurl. Hur man nu säger det i flertal. x) Här är länken till hennes tävling. ♥



Supergulligt att tävla ut 2 (!) eller vad säger ni?
Klicka på länken så kan ni också vara med och tävla jue ;) ♥

Vilka fynd ♥

Det var REA. Hur kan man ha REA i en second hand butik där allt typ redan är så billigt det kan bli. Man blir alltid lika förvånad över hur mycket folk det är. Nästan lite Ullared känsla över alltihopa. Hittade iallafall två böcker som verkade kul. 10 :- För två böcker som ser ut att vara lästa typ en gång.

   
Nu ska jag ut och sättamig i värmen och läsa, så vi hörs.
Puss&Kram
♥ ♥ ♥

Till erikshjälpen

Hej bloggen, har alldeles nys smällt i mig massa glass,mjölk och chokladmjölk. Dagen idag har varit väldigt händelselös. Har solat i lite mer än en timme. Det var förstås innan solen gick i moln. En gigantiskt moln. Blir nog ingen mer sol idag. Så nu när mamma kommit hem från jobbet åker vi till Erikshjälpen. Nej jag är inte tattig. Det finns en massa gamla söta grejer. Jättefina böcker och väskor. Bara kul att kolla lite Second Hand. Är det förreten någon som känner till någon mer bra Second Hand butik oi stan förutom Röda korset och den so´m ligger på storgatan?

Vi hörs sen, Puss&Kram

Lady Gaga.

Becca har spelat Beautiful Dirty Rich fleragånger. Och visst är det en riktigt bra låt.


 


Diggar förövrigt sönder hennes hår. Hade varit supercoolt att ha en söt rosett på huvdet gjord av sitt eget hår eller löshår.

Puss&Kram

4:e augusti ( nu 5:e)

Hej bloggen, sitter just nu och smaskar i mig massa chokladbollar och dricker mjölk. Har haft en supermysig dag med Becca idag. Åt en massa tjockis mat.Mest i form av Cookies, muffins och choklad. Låg ute i det ganska härliga vädret och läste lite tidningar också. Såg även Tyra Banlks show. Idag hade dom en gäst, Donna som hade som mål i livet att väga minst 450 kg. Hon var typ deprimerad över att hon " bara " vägde 230. Stackarn, då kan man inte ha mycket annat att oroa sig för i livet. Även om hon hade en jätteliten söt dotter.

Åt också mat och tittade på Paris Hiltons my new BFF. Hade ju hoppats på att få se en vinnare men alltför att göra spänningen större.

Ska strax gå och lägga mig. Jag fick en bok av Becca idag. Som Beccas mamma tog på sitt jobb. Dom har nån greje där man kan ta böcker. Då var det en bok som dom redan hade som jag fick. Den jag ville ha skriven av Sheila O'flanagan.

PS. Nu låter det som att jag inte gör annat än att ät, Men det är faktiskt sommarlov och man får väl vara matglad.. även i kakor och godis och massa choklad (A)DS.

Hörs imorgon Puss&Kram

http://ch131.com/

typ en helt perfekt sida.Hittade den via Blondinbellas blogg. Det är alltså en hemsida där du kan se en hel massa serier. Perfekt om det ärett avsnitt eller två som du missat. Jag är lycklig! Sitter just nu och tittar på Lipstick Jungle. Sidan är amerikansk så det är inte textan men man klarar sig konstigt nog rätt bra ändå.


Serien handlar om tre karriärskvinnor i New York. Alla tre har olika bakgrunder drömmar och planer för framtiden. En sån där serie med fina kläder, lyxika lägenheter och massa fina saker helt enkelt.

Dagens Outfit.

Hej, sticker till Becca för mys nu.Är himla sen.. som vanligt!!!




Svart-vit randigtröja - Gina tricot
Svart flygvärdinnekjol istället för Linne - Indiska
Tights - Lindex
+ Mina kära gladiatorsandaler.
Puss&Kram

Uppdrag : Rädda jorden

Tänk om alla andramänniskor var lika benägna om att rädda jorden och ätagrönt som dessa tre Japanska tjejer. Att klä sig i enbart sallad och ställa sig på en av Tokyos mest trafikerade vägar. Tänk om det typ skulle komma ett hu grigt djur eller så?...


God tanke som är mkt värd att tas upp frågan är om det verkligen påverkar människor?

Språkresa eller ett år utomlands?

Just nu är min kusin Jennie på språkresa på Malta. Något hon drömt om länge.Ett säkert jättefint ställe med varmt klimat fin natur och härliga badstränder. Visst vore det jättekul att åka? Satt och drömde om det med Becca häromdagen. Hade jag åkt hade  jag nog velat åkta till Frankrike eller Storbritannien. Allra helst USA såklart, ett land jag velat besöka länge. Man blir så inspirerad när man läser bloggar om folk som åker iväg till andra länder och studerar där. Verkar himla roligt och det är en grej jag hade velat göra så gärna. Men det handlar om så fruktansvärt mycket pengar. Att åka på ett sk " High school år" med en organisation kostar mellan 50-70 000 plus fickpengar för ett helt år. Det är inte precis pengar du skramlar ihop från byrålådan. ( där kanske du kan hitta pengar till en glass eller så. om du har tur. x)Jaja drömma kan man ju...

   
Still dreaming about the U.S


Puss&Kram

Höstnytt,

Hej bloggen, Nyss hemkommen efter ett par timmar på stan med Sanna och Becca. Finns så mycket nya och fina höstkläder i butikerna nu. Letade som sagt efter en svart puffkjol, hittade ingen som stämde överrens med vad jag tänkt mig. Hittade iallafall en supersöt tröja på Gina Tricot.

 

Ja vet, jag är väldigt inne på randigt, men dt är ju Så snyggt!


Fanns en jättefin höstkjol på Åhlesn, Kan tänka mig att den är supersnygg till ett svart linne med svartastrumpbyxor och pumps. Men allvarligt hur ofta använder man det?

Puss&Kram
♥♥♥

Mot banken --->

Hallå bloggen. Nu har även jag hunnit vakna, äta frukost och pyst runt lite. Vi ska alldeles strax sticka ner till banken för att sätta in lite pengar jag fått vid konfirmation och födelsedag. Till en början gillade jag inte att ha pengar på banken.Kändes lite som att någon tog dom haha. Nu några år senare tycker jag nog bara att det är skönt att ha dom där. Då slipper man oroa sig för att tappa bort dom eller få dom tagna av någon.

Vi hörs senare,
Puss&Kram
♥♥♥



Överraskningsfödelsedagsfirande

Hej bloggen, Sitter och bläddrar runt lite bland olika klädsajter. Tänk om man ändå hade så mycket pengar att man kunde göra eller köpa så mycket man ville. Letar efter en svart "puff " kjol man kan ha lite högre upp i midjan. Ska se ifall jag hittar någon snygg på stan imorgon.Ska träffa Becca och Sanna där imon.

Var ju hos Becca i eftermiddag tillsammans med Sanna. Dom hade bakat jättesöta muffins och cookies för att fira min födelsedag. Till det åt vi glass. Fick också två superfina nagellack som måste testas snart och en mugg med texten " I love my computer , så sant. ;) Tack för alltihop jättegulligt födelseagsfirande ihop med mina två bästa vänner ♥



Puss&Kram

♥♥♥



Att sova under bar stjärnhimmel, ja nästan iallafall.

Det är ju ett tunt litet tak. Men nu är uterummet laddat med en massa kuddar, filtar sovsäckar och madrasser.Lassat ut lite gott att äta, lite mysiga ljus och en kortlek plus papper och penna kommer man ju inte ifrån.

    

Vi hörs imorgon. Ifall vi överlever det vill säga....

Puss&Kram 

Gårkvällens och dagens...



Uppkavlade Chinosfrån Vero Moda.
Vitt linne från Aima
Tunn tröja med knappar från BikBok.

Bortse från skorna.. Var ute och gick med hunden Haha!


Vad tycker ni om dessa vita vanliga skor från VILA? Fick dom för 50 kr tidigare 300 ;)

1:a augusti

Hallå, födelsedagen igår var jättebra, Idag på förmoiddagen åkte alla övernttade släktingar hem. VAr nere en stundpå stan idag. Finns ju en massa fina höstkläder nu. Både skor, koftor och scarfsar. Känns lite konstigt det är bara tre veckor(!) inte ens det kvar til vi sitter i skolan igen. Vart tog sommar'n vägen?

I eftermiddags träffade jag Becca, gjorde väl inget speciellt. Gick lite, pratade, spelade kort och bara allmänt umgicks. Nu sitter jag och kollar på Sommarkrysset. I brist på TV! Har för tillfället bara kanal, 1,4.2, 6 och barnkanalen , tror jag. Vårat tvgrejs gick ut för ett par dagar sedan. Lugnt har redan bokat in mig hos BEcca för att få se Privileged imorron. Om inte annat får jag väl stå utanför och glo in. MEd näsan tryckt mot fönstret liksom, ;) Haha.

Frida och kusinen min gick stenhårt in på idén om att sovai uterummet.. jag måste vara med ! Dom skulle aldrig våga annars, haha eller inte. Det blir mysigt får leta fram lite sovsäckar och kuddar. Det blir totalt Mys.

Vi hörs senare ikväll,
Puss&Kram 

RSS 2.0