headache

Har haft sån huvudvärk hela dan idag och valde att stanna hemma från skolan. Hade ju egentligen Nationella prov i Matte idag. Var faktiskt taggad och redo. Tror dock inte jag hade lyckats genomföra provet på ett vettigt sätt. Antar att det blir någon sorts uppsamlings-prov nästa vecka eller något. Jag är redo. Säger vi. Snart helg iallafall och tur är väl det. Har lite läxor som måste fixas och på lördag ska jag hälsa på Josefin , tror det blir en kalas helg faktiskt.

Och jag har ju inte berättat om Ib brevet! Fick det igår, det stod iallafall att de rekommenderade mig att fortsätta ansökningen till Ib-programmet. Sjukt kul alltså. Visst hade jag väl svårt att tänka mig att de skulle rekommendera mig att gå något annat. Men det är ju ändå kul att se vad de faktiskt tycker. Så nu känns det riktigt bra och det börjar bli dags att tagga gymnasiet nu.

Bara några veckor kvar med 9H då, och det är fan fortfarande sensation med våra klasströjor alltså..vem kunde tro att det skulle bli något av dem..efter flera månaders disskusioner om dem där jäkla tröjorna så är dem snart i tryck! Det gillar vi (y)

Kommentarer
Postat av: Josefin

Du har fått en alldeles ny lista på din spotify nu, hihiihihihihihihihihi ;)

2010-04-24 @ 23:39:21
URL: http://joosseej.blogg.se/
Postat av: Josefin

Nu har jag loggat ut, så du behöver inte oroa dig ;D

2010-04-24 @ 23:49:41
URL: http://joosseej.blogg.se/
Postat av: Josefin

Tack för en heltrevlig kväll förresten! Nu ska jag sluta kommentera, hähähä

2010-04-25 @ 00:10:55
URL: http://joosseej.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag hoppas du mår bättre snart!Kram:)

2010-04-25 @ 10:57:04
URL: http://rebeccaismyname.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0