TV talk ;)

Åhh. Såg ni Momma's boys innan? Hon megan är ju så söt. det var så fint när hon lämnade över sin plats till den andra tjejen (som förövrigt inte verkade å glad över det lol)
Hon insåg väl att hon iallafall kommer hitta kärlek ävenom det inte är hos någon av dom tre killarna :). Himla gulligt iallafall och kan inte riktigt släppa det. Förövrigt är ju serien störd. haha. Har varit jätte varmt idag typ 25 C  we like!. Imorgon är det jogg - i värmen, = dövarmt. Men först en hääärlig sovmorgon. Känns som att jag är ledig och har sovmorgon jämt. Men man klagar ju inte.

Förresten vad har hänt? varför sänder tv4 Shrek en måndagskväll vid klockan 20.00?. Har dom absolut inget bättre?. Har absolut inget emot Shrek han är ju cool. Men varför en måndag klockan 8?. haha.



Puss&Kram


Anna

Kommentarer
Postat av: V

2009-06-02 @ 08:19:41
Postat av: Becca

Det var inte fint, bara stört. Varför var hon tvungen att lämna sin plats? Hon ville ju så sjukt gärna vara där det var bara det att hon aldrig, aldrig kan tänka på sig själv. Inte ens när "Jojo" (fint namn...) bad henne stanna gjorde hon det. Och den andra tjejen då?? Vf sa hon inget? Bara stod där och flinade nöjt...

2009-06-02 @ 08:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0