Gotland 2009

Här kommer en sammanfattning i text och bilder om gotlandsresan med konfirmationsgruppen. !
Långt inlägg.
 
Haha, Philip och Samuel gick runt i mina och My's solglasögon. Om dom hade dom på sig när vi var på båtterminalen , när vi gick på och när vi var på båten skulle dom få varsin glass av prästen tror ni dom lyckades?
 
Satt med My, Samuel och Philip på bussen, vi spelade kort och det där spelet där man ska lista ut olika färgkombinationer. Minns bara inte vad det hette ;)
 
Båtresan Oskarshamn-visby tog nästan 2,5h vi spelade lite Yatzy och åt.

 

Och så bestämde sig vissa av oss för att gå till barnens filmrum för att kolla på Piff och Puff! haha.
Här komemer Piff och Puff e på språng
Här kommer Piff och Puff varje gång nu.
Världens bääästa räddningspatrull dom löser... nanana !Haha-
   
På ditresan blåste det riktigt mycket på däck. Riktigt kul.

ja.. Detta är väl så mycket gruppbild jag fick haha! Oscar, Tobbe, Jeanette, My och Issa.
     
vädret under hela resan var kanon! Godiiiis= extremt bra sällskap. Har ätit hur mycet som helst. Köpte godis á la 15 kr 3 gånger x)

 
På vägen till vårt boende stanade vi i Roma. Där besökte vi en gammal klosterruin från 1100-talet. Nu hade man den mest till teatrar och sånt. Vi var också indelade i tre grupper där vi fick göra olika saker på varje station.Vi hade meditation, samarbetövningar och på ett ställe besökte vi ett hus med två rum. Varav ett mörkt och ett ljust. I det mörka skrev man ner på en lapp massa jobbiga saker och så satte man upp dom på en vägg och i det ljusa skrev man saker man var tacksam för .
 
Jag coh My                  Prästen berättar för hela gruppen om stället!
 
Stället vi bodde på hette Eke. En jättemysig lägergård. Vi bodde allihopa i små rum som förövrigt blev jättevarma i en lång barack.
 
När vi kom dit packade vi upp sedan åt vi innan vi fick besök. En man som hette Thomas Boström var där. Alltså inte fd justitieministern för han heter ju Bodstörm utan detta var en kille som tydligen skrev psalmer och sjöng. Och när vi kom till våra rum så hittade My ett nr som stod skrivet i hennes säng som vi ringde upp. Haha ! Han svarade och vi pratade med honom ett tag. Minns inte vad han hette man han var från stockholm och spelade Wow.

Efter det tog vi bussen till en strand en kvart bort. Där grillade vi korv och myste.
 
Söt sten va?
    
 
 
      
Vissa av oss, som My och Mikael var lite våghalsiga av sig och badade bland alla alger. haha!


 




Fint att fota i solnedgången.
 
Några spelade .. vet knappt vad det var.. med en rugbyboll typ,,
  
Haha. Tobbe ville foto. Så här är jag i en fjortispose vad tycks? hehe




 
Senare spelade vi en annan variant av brännboll. Vi hade ett cykeldäck som man skulle kasta så långt som möjligt istället för en boll. Ganska kul faktiskt x)

<3
Det hände faktiskt en kul grej när vi skulle gå till bussen igen. Vi gick på en liten stig uppfrån stranden. Plötsligt stannar alla upp för att klappa en hund. Och där står Hansi. Bara mitt där. En av lärarna om jobbade på våran låg och melanstadieskola. Jättemysko.En person man aldrig springer på hemma men när man är borta. Haha.

Sedan åkte vi hem sådär vid 11-tiden och drackvarmchoklad och åt mackor sedan gick vi "och la oss". Tjejerna och killarna fick inte som i samma rum vilket gjorde det lite roligare. Vilåg och sms:ade med Tobbe samuel och philip som låg i rummet mittemor oss. Dom smög ut genom fönstret runt huset till oss. Klantigt! prästen göran såg dom. lite senare går andra prästen ulla förbi deras rum på utsidan så Samuel springer in till ossoch skriker Nu, Nu, ulla är ute, Haha så dom blev påkomna igen ! dåligt värre.

End of first day!

kommentera jättegärna. Alltid kul med kommentarer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0