Mari Jungstedt Den dubbla tystnaden.

Läste alla jungstedts böcker förra sommaren och hösten när jag fick några av böckerna i födelsedagspresent. Gillar dom jätte mycket. Fick pengar och presentkort i konfirmationspengar. Så nu har jag köpt den sjunde boken i serien!

Om Boken!

"försommaren blomstrar och de goda vännerna från det välmående villaområdet i visbys utkant reser iväg på sin traditionella semestertripp. I vardagen delar de allt: barnpassning, trädgårdsskötsel, middagar, fester och motionspass. Vänskapen är gränslös och banden emellan dem är orubbligaefter årtal av gemenskap. Årets utfärd går till Fårö där Bergmanveckan stundar och sedan vidare mot stora Karlsö där sillgrisselungarna lyfter i tusentals från de branta kalkstensklipporna. Men något går väldigt snett under resan - en kvinna försvinner under encykeltur i Bergmanlandet kring Hammars, en åldrad man flyter i land i den lettiska staden Ventspilspå andra sidan Östersjön. Kommissarie Anders Knutas med kollekan Karin Jacobsson får ett svårgripbart fall att ta tag i som för dom långt bortom gängse normer."

Ska bli spännande att läsa ytterliggare en Jungstedt bok. Då dom andra är så bra har den här lite att leva upp til om man säger så.

 

Kommentarer
Postat av: Dea

sv: jag vet inte, asså jag blev helt jätteförvånad när jag såg den, ofta, det var nog inte på riktigt! :)

2009-07-22 @ 17:24:06
URL: http://deeaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0