Fantastiska Gröna Lund!

Hej bloggen.Har precis druckit lite te fast utan te det var med kakao i istället. Fast utbudet på tesmaker här ska man nog inte klaga på. Finns allvarligt typ xxx stycken och alla är ekologiska.

Idag på morgonen var vi nere och åt frukost innan vi gick till presbyrån och köpte dagskort till att åka tunnelbana, åka buss och båt. Vi åkte runt lite överallt. Efter som det var söndags förmiddag var inga affärer öppna. Gick ändå mest i dyra lyxkvarter. Tog spårvagnen över till Djurg¨rden, åt lite och gick in på skansen. En himla massa fina djur och små gårdar från hela Sverige som man kan titta in i och besöka. Fast där dom har själva allsång på Skansen var inte alls lika stort som jag trott. Det ser ju enormt ut på tv! Kan kanske bero på att det är massa människor där då.

Senare på eftermiddagen gick vi in på Gröna Lund. Rätt så litet. Till ytan  alltså om man jämför med Liseberg men superhäftiga grejer. Hittade någon grej som var precis som en bergochdalbana  fast rälsen var ovan för huvudet. Så du satt alltså fast i något som liknade en sele fast det var juu en stol. Sist innan vi skulle gå hem gick vi in i "lustiga" huset igen. Hela alltet gick finfint. Ända..tills vi kom ut. Jag halkade slår i hela knäet, höften och armen. Så ligger man bara där. Ah fruktansvärt illa.Pinsamt! 

Imorgon ska några av oss till Tekniska museet. Lyckligtvis hör jag iiinte till den delen. Även om det säkert hade varit fabulöst och väldigt intressant. Vi andra ska väl strosa runt på stan och gå ien massa stora affärer. :)

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Sanna

Erkänn lustiga huset är bääääst! Helt jävla underbart är vad det är :D

2009-07-27 @ 01:15:29
URL: http://thorntwig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0