Friday night

Ah, har suttit och myst med High school musical och godis ikväll. Alltså sångerna. Man kan bara inte låta bliatt älska dem. Så sjukt söta och danserna är helt underbart söta alltså. Såg 2:an ikväll, måste få tag på 3:an också. Såg bara den på bio för evigheter sen! Zac efron ser gay ut, men alltså han passar perfekt som Troy.Sjukt mysig film som man kan se många gånger. Men nu kan jag bara inte sluta lyssna på låtarna på Spotify.

Var ju även uppe på Samarkand i eftermiddag. Köpte ett par jättefina smycken på h&m bland annat en ring. tror det var Becca som sa att man kan måla ringar och smycken, dvs Random smycken i silverfärg (ni vet sånna som alltid blir helt "rostiga" efter att man användt dem ett par gånger) med vanligt genomskinligt nagellack. Det verkar funka skitbra. Bara måla ett tunt lager så slipper man det där fula som uppstår innan man hunnit använda ringen.
Becca och Sanna hade även seriösa problem med bussen ;) Jag och Amanda skulle ta en buss till stan som Sanna och Becca skulle joina nere istan..tror ni inte dem hoppar på feeel buss..och åker en heelt annan runda åt heel fel håll. Haha, en runda på typ 1,5 km tog dem sådär 2 timmar att åka ;) haha, lite kul sådär! ;)



Kommentarer
Postat av: Josefin

GAY?! Nu blev jag ledsen på dig, Anna! :(

2010-05-08 @ 07:06:23
URL: http://joosseej.blogg.se/
Postat av: Josefin

sv: Fin pojk, så det så! ;)

2010-05-08 @ 13:33:15
URL: http://joosseej.blogg.se/
Postat av: Sanna

Sv: Men haaaade ni nämt att det gick två bussar som hette Högstorp 4, hade vi inte hoppas på faktiskt ;) Hur ska vi kunna veta vilken av dom det var liksom? ^^

2010-05-08 @ 15:11:20
URL: http://thorntwig.blogg.se/
Postat av: Sanna

Sv: Huuur ser man skillnad på två exakt lika dana bussar om jag får fråga? Och vi trodde ni kanske missat den och tänkte att då kmr vi bara ut dit före er. No big deal ^^

2010-05-08 @ 18:10:38
URL: http://thorntwig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0