gotland 09 del 3

Här kommer sista bilderna från Gotland. Från fredagen i visby. Sista dagen.


dagen började med lektion, slog upp lite saker i våra biblar, lekte och åt klubbor x)


 
Vid lunchtid åkte vi in med bussen till Visby. Först gick vi runt lite, Kollade på en kyrka och såg muren.

My och Jeanette.







Mariakyrkan tror jag ;P



Sedan fick vi egen tid i visby. Vi besökte en godisaffär : D Och de flesta av oss köpte ett par snygga solbrillor.









Stor del av båtresan hem spenderades med kort, mat, godis och tidningar, !

sedan tog vi bussen hem till växjö och var hemma vid 22.00 någon gång. Glömde min skinnjacka och mina mjukisbyxor i bussen.. Dom låg i kyrkan när jag kom dit i måndags. Yay.

End of day 3
Puss&Kram

Regnet det bara öser ner...

Thor varför gör du oss besvikna? i stort sett första riktiga sommarlovsdagen med regn. Hade ju räknat med skinande sol hela veckan. Man kanske inte ska lita alltför mycket på aftonbladets väderprognos på baksidan av tidningen. Vädret på Lördag ska tydligen inte heller vara så bra. Lite synd men det får gå ändå. Åskar jättemycket hoppas det försvinner snart. Ska snart åka iväg till tandläkaren och kanse kolla runt i lite affärer. Hörs senare.

Puss&Kram

Beck - mannen utan ansikte

ska strax springa iväg till Tv:n och kolla på Beck. Kan fortfarande inte bestämma mig. Innan älskade jag Wallander. Men nu har jag sett så många Beckfilmer och dom blir bättre och bättre varje gång. om det är en bra film vill säga. Hoppas den här lever upp till namnet. Den låter rätt så läskig,!

Måste u också passa på att säga att jag badade innan. Bara hoppade i . Eller bara och bara. Det tog ju ett tag. Hehe. Riktigt skönt faktiskt. Imorgon blir det ännu mer solande och badande. efter tandläkaren och kyrkan. Förmodligen kommer Becca och Sanna hit.

     VS

Vad säger ni? vilken är bäst?

Puss&Kram

Mot stan!

Har precis ätit lite potatismos och köttbullar. Ska strax cykla ner till stan. Passar på att åka så sent som möjligt nu när det börjar bli lite svalare. Själv är man ju lite smartare än sin lillasyster som cyklade ner runt halv ett tiden. ! Haha klantigt. Ska iallafall leta efter någon enkel kanske vit klänning av något slag tills konfirmationen. Jaja får se vad jag hittar.



Puss&Kram

Måndag 29 juni

Hello bloggen. Hemma igen från kyrkan. Inne på sista veckan nu. Känns lite smått skönt. Har dock Prov (!) på torsdag. Skriftligt, två sidor där du bland annat ska kunna skriva trosbekännelsen fader vår och den gyllene regeln....Vi får väk se hur det går. Inatt sovs det över med Becca och Sanna lite snabbt sådär. Godis och Twilight. Mysigt. Förutom att becca tyckte jag tog upp för stor plats i hennes säng. x)

Allvarligt nu står Frida och Sofie ute i köket och lagar pannkakor.! det går nog inte så bra. Kanske borde gå och hjälpa dom innan huset typ brinner ner.!

Puss&Kram

Gtoland 09 - del 2

Här kommer del två. En sammanfattning av konfirmationsresan till Gotland.


Andra dagen började vi med frukost och meditation. Sedan skulle vi åka och se Gotland. Alla var vi trötta eter natten så vi sov på bussen. Vi åkte buss i sådär 1.5 h innan vi kom till ja, vad hetter det nu igen? dom bryter och hämtar sten därifrån. Inte så intressant. Det roligaste var att komma ur bussen och äta glass !
 
Glaaaaaasss.

My och Jeanette.

Sedan åkte vi vidare till en krka. Jättegamml. Tp från 1100-talet. Vi kikade runt lite sedan satte vi oss på gräsmattan medans Ulla berättade lite om kristendomens uppkomst, typ x)









Det fanns inte så mycket målningar i kyrkan. Men jag tyckte den som fanns målad i taket ovanför altaret var riktigt fin.



sedan åkte vi vidare till allra längst ut på fårö. Eftersom vi bodde väldigt långt ner på Gotland tog det en bra stund att komma dit.

Däruppe kollade vi på raukar och åt. Visst ser man att detta ser ut lite som en gubbe? Iallafall från rätt vinkel. x)



Sedan åkte vi vidare. Till en strand där vi kunde bada! grymt härligt. Jag badade faktiskt. Haha! Kallt men skönt.



Färja till och från fårö.

Sedan åkte vi till ett gammalt fiskeläger. där grillade vi korv och något amerikanskt med digestivekex marshmallows och choklad, smaskigt.





Där fanns också kossor. Jag hade lämnat min påse med kläder i gräset. Första och enda gågen korna närmade oss lurades jag av att kon nosade i min påse och åt på min bikini. Jag skrek ju till och vänder mig om pötsligt springer alla kor därifrån. Hehe.

den jvällen kom vi hem ganska sent och självklart ska vi gå på mässa i krkan. Tror klockan var elva någonting. Vi gick det, hade mässa och gick hem och drack varmchoklad.  Samma kväll skulle jag och Issa smga ut genom fönstret, runt huset och bort till killarnas fönster. Haha! Kanten från fönstret till marken var så hög så vi behövde en sol. Problemet var bara att stolen inte gick ut genom fönstret. I ren ilska lyckades M trycka ut den genom fönstret. Haha det såg kul ut.! Så jag och Issa hasade oss ner längs väggen.Prästen som låg i rumet jämte hade sitt fönster öppet precis jämte oss. Men vi lyckades.!  Vi tänkte ställa tillbaka stolen morgonen därpå men när jag vaknade var stolen helt borta. Och när jag ska jag och duscha ser jag att den står utanför prästen rum. Ojdå..... det var lätt att ställa tillbaka den x). Men när prästen sedan frågade vad tolen gjorde utanförfönstret sa vi bara att Issa hade tappat sin mobil när hon skulle komma upp i sin säng så vi var tvugna att ta ut stolen för att kunna hämta den. Hehe tror faktiskt han gick på det.

end of day 2

Puss&Kram

Twilight Parody

Hallå igen. Har tagit en paus från solandet och sitter just nu och läser lite bloggar. Måste bara visa ett par riktigt bra Twilight Parodier. väldigt välgjorda också. Har man sett filmen eller läst böckerna så är det lite roligare så Titta och Njut.







Twilight är bäst! Haha.
Twisite.blogg.se

Puss&Kram

Virtual Barber Shop

Morsning bloggen. Solen skiner idag med och ska tydligen göra det ända fram tills på lördag alltså konfirmationen sen så et jag inte mer. Riktigt härligt, vem vet det kanske tillochmed blir varmt i vattnet. Idag har jag iallafall bstämt mig för att gå ut och sola, läsa och lyssna på musik. Frå träffa B och S i veckan för B kommer inte hem förrän ikväll och då är det ju inte så skönt att sola.

På gotland så berättade Issa och något hon fick höra på en mobil för ett tag sen. Som en berättelse i 3D. Fast i ljud vet inte vad det kallas då. Men det låter iallafall precis som om någon går bakom dig, eller som att någon klipper ditt hår på riktigt. Och igår när jag träffade min kusin Sofie såg jag att hon hade den på sin mobil. Gud vad häftigt! Riktigt coolt och lite småläskigt.


Någon annan som hört den?

Ses senare. Nu ska jag ut och steka!
Puss&Kram


Almost midnight...

Har precis ätit en kvällsmacka med nutella med Frida och Sofie som förövrig ska stnna här tills på tisdag. Trevligt trevligt. Imorgon ska jag kanske ner på stan eller så kommer Becca och kanske Sanna hit och badar.. Inte för att jag pratat med dom . Hehe det är sånt jag bestämmer själv. x).


I wear lack until i find something darker. Till alla emos där ute. Tyckte den var lite kul... hitade i en läskig butik i visby centrum.

Godnatt

Gotland 2009

Här kommer en sammanfattning i text och bilder om gotlandsresan med konfirmationsgruppen. !
Långt inlägg.
 
Haha, Philip och Samuel gick runt i mina och My's solglasögon. Om dom hade dom på sig när vi var på båtterminalen , när vi gick på och när vi var på båten skulle dom få varsin glass av prästen tror ni dom lyckades?
 
Satt med My, Samuel och Philip på bussen, vi spelade kort och det där spelet där man ska lista ut olika färgkombinationer. Minns bara inte vad det hette ;)
 
Båtresan Oskarshamn-visby tog nästan 2,5h vi spelade lite Yatzy och åt.

 

Och så bestämde sig vissa av oss för att gå till barnens filmrum för att kolla på Piff och Puff! haha.
Här komemer Piff och Puff e på språng
Här kommer Piff och Puff varje gång nu.
Världens bääästa räddningspatrull dom löser... nanana !Haha-
   
På ditresan blåste det riktigt mycket på däck. Riktigt kul.

ja.. Detta är väl så mycket gruppbild jag fick haha! Oscar, Tobbe, Jeanette, My och Issa.
     
vädret under hela resan var kanon! Godiiiis= extremt bra sällskap. Har ätit hur mycet som helst. Köpte godis á la 15 kr 3 gånger x)

 
På vägen till vårt boende stanade vi i Roma. Där besökte vi en gammal klosterruin från 1100-talet. Nu hade man den mest till teatrar och sånt. Vi var också indelade i tre grupper där vi fick göra olika saker på varje station.Vi hade meditation, samarbetövningar och på ett ställe besökte vi ett hus med två rum. Varav ett mörkt och ett ljust. I det mörka skrev man ner på en lapp massa jobbiga saker och så satte man upp dom på en vägg och i det ljusa skrev man saker man var tacksam för .
 
Jag coh My                  Prästen berättar för hela gruppen om stället!
 
Stället vi bodde på hette Eke. En jättemysig lägergård. Vi bodde allihopa i små rum som förövrigt blev jättevarma i en lång barack.
 
När vi kom dit packade vi upp sedan åt vi innan vi fick besök. En man som hette Thomas Boström var där. Alltså inte fd justitieministern för han heter ju Bodstörm utan detta var en kille som tydligen skrev psalmer och sjöng. Och när vi kom till våra rum så hittade My ett nr som stod skrivet i hennes säng som vi ringde upp. Haha ! Han svarade och vi pratade med honom ett tag. Minns inte vad han hette man han var från stockholm och spelade Wow.

Efter det tog vi bussen till en strand en kvart bort. Där grillade vi korv och myste.
 
Söt sten va?
    
 
 
      
Vissa av oss, som My och Mikael var lite våghalsiga av sig och badade bland alla alger. haha!


 




Fint att fota i solnedgången.
 
Några spelade .. vet knappt vad det var.. med en rugbyboll typ,,
  
Haha. Tobbe ville foto. Så här är jag i en fjortispose vad tycks? hehe




 
Senare spelade vi en annan variant av brännboll. Vi hade ett cykeldäck som man skulle kasta så långt som möjligt istället för en boll. Ganska kul faktiskt x)

<3
Det hände faktiskt en kul grej när vi skulle gå till bussen igen. Vi gick på en liten stig uppfrån stranden. Plötsligt stannar alla upp för att klappa en hund. Och där står Hansi. Bara mitt där. En av lärarna om jobbade på våran låg och melanstadieskola. Jättemysko.En person man aldrig springer på hemma men när man är borta. Haha.

Sedan åkte vi hem sådär vid 11-tiden och drackvarmchoklad och åt mackor sedan gick vi "och la oss". Tjejerna och killarna fick inte som i samma rum vilket gjorde det lite roligare. Vilåg och sms:ade med Tobbe samuel och philip som låg i rummet mittemor oss. Dom smög ut genom fönstret runt huset till oss. Klantigt! prästen göran såg dom. lite senare går andra prästen ulla förbi deras rum på utsidan så Samuel springer in till ossoch skriker Nu, Nu, ulla är ute, Haha så dom blev påkomna igen ! dåligt värre.

End of first day!

kommentera jättegärna. Alltid kul med kommentarer.


lunch och fika hos f&f

Nyss hemkommen från födelsedagsfirande med lunch och fika hemma hos farmor och farfar. Hade på mig kjolen mamma och jag sytt här hemma med ett vitt linne och solglasögon. Riktigt härligt väder idag också. Låg också ute och solade en stund. Man måste ju passa på

   


dagens
   



Puss&Kram

    

090627

Gomorron bloggen. Är fortfarande helt super trött. När man går och lägger sig vid två-tre tiden och går upp klockan 6-7 så blir man trött. Idag ska jag packa upp lite, åka ut på landet och fira farmor och så får jag väl hoppas att jag orkar sitta en stund i solen också. Klockan är snart halv elva och om en stund är det väl så varmt att man inte orkar ligga mer än ett par minuter.

Bara en vecka kvar med kyrkan och på lördag är det konfirmation. Ser fram emot denna veckan. Mycket roligare nu när man börjat lära känna de flesta i gruppen som man inte pratade med så mycket innan. 


soommar 09

Puss&Kram

Rest in peace

Justja. Hörde sent igårkväll att Michael Jackson dött. Typ ingen av oss hade teckning förutom amerikanen han var tydligen väl uppdaterad. Så vi ficm veta det av honom. Annars hade det väl tagit et par år. Kom ju rätt oväntat. Lite mysko sådär att en typ som jackson är död!


Härlig låt eller vad? enligt mig en av hans kändaste.


gonatt!

Hemma!

Hej bloggen. Har saknat dig och allihopa. Men nu är jag back in town. Hoppas ni inte har saknat mig alltför mycket. Gotland var hur bäst som helst. Så grymt kul. Mycket bättre än jag trodde ett kyrkläger kunde bli. Vi smög ut på nätterna, knuffade ut stolar genom fönstret för att kunna komma upp igen, åt choklad mitt i natten ..eller okej midnatt då, badade, lekte, besökte kyrkor, åt glass och umgicks med amerikanen. Han var lite hm.. knäpp! haha.

Känns så mysko näär man komemr hem och har varit borta. Läste på Sannas blogg att hon hunnit vara på evedal och varit på bio ! Sanna har nämligen dissat oss för att gå på bio eftersom hon inte haft råd. Men när jag inte är hemma då är man visst rik! Haha.( Sanna hoppas du uppffattar att det var ett skämt..varför skriver jag ens det inom parentes)

Imorgon kommer ett stort inlägg med text och bilder om hela resan.


Puss&Kam
Anna

Paris Hilton's My new BFF

Förresten! Igår kväll såg jag det där programet på tv. Paris Hilton's my new BFF. Innan har dte alltid krockat med Ugly Betty så jag har bara sett lite. Vilket skitprogram. Är det ett skämt?. Hon sitter där och säger min nya bästis måste vara äkta. Min nya bästis måste kunna vara professionel.osv. Är det någon om tar henne på allvar? Och vad är poängen med programmet? så vadå. När något "vunnit" ska dom bara vara liksom bästa vänner då eller? Tänk om dte visar sig efter ett tag att dom inte alls är samma typer. Det går ju förmodligen inte att jämföra en person som personen är i huset och som är personen är hemma?

Vad tycker ni om Paris Hilton's My new BFF? Hiss eller Diss?

Vi hörs!

Gommoron. Solen skiner ute idag. Det ska tydligen bli riktigt varmt. Och idag sticker jag till Gotland med kyrkan. Kommer bli så kul. Väskan är packad.(nästan) ska lyckas trycka i det sista och stänga den. Visst är det väl alltid så att ju större väska du har desto mer grejer tar du med dig. Då blir det ju liksom. Äh det får plats. Har också köpt lite godis till resan som förmodligen räcker fram till bussen!. Haha. så det blir nog ingen mer bloggning förrän på fredag. Tråkigt i know . Har väl förmodligen inte tillgån till varken dator eller internet där ute.

Puss&Kram
Anna

Sola inte FÖR mycket.

Tog bussen ut till min kusin idag. Haha riktigt stolt. Lyckades komma på , åka och gå av helt utan problem. Alla satt typ och sov förutom jag för jag var helt hyper. Visste ju inte vad jag skulle av när man inte ser rätt fram i bussen.  x) Vi låg på byrggan och solade och lyssnade på musik i nästan tre timmar. Trodde inte solen skulle ta så mycket som den gjorde. Hjälp hela min mage är h-e-l-t röd. Att man aldrig lär sig. Nu sitter jag här och undviker att röra huden för mycket. Måste låta lol. Men har man känslig hy så har man. Använde till och med solskyddsfaktor dag.

Och förresten. Jennie var och hämtade mig vid busshållplatsen med moppen. Woho. Så idag har jag alltså åkt moppe för allra första gången. Det var så kul!! haha. riktigt grymt roligt. Måste göra det igen någon gång.

Ska strax gå iväg för att packa klart. Har bara slängt allt lite fint i en hög. Och så tänkte jag se Paris Hiltons new BFF .
 
Vad tycker ni om Jennies ursnygga extrahjälm?
   

                          


 



Puss&Kram
Anna

090623

Hej bloggen. Då var fjärde kyrkdagen också avklarad. Snart sticker jag till busshållplatsen. Ska ta bussen till min kusin, sola och bada, Härligt eller vad? Ikväll måste jag packa och fixa. Åker ju till Gotland imorgon. Kommer bli jättekul.


Puss&Kram
Anna

Kvällsupdate

Såg ni Mommas boys för en stund sen? gud. Det är ju löjligt. Men hjälp så kul. Har packat lite nu ikväll. Åker ju till Gotland på onsdag och kommer ehm till fredag. Det är bara tre dagar men ändå lite att fixa. Direkt efter kyrkan imorgon cyklar jag ner till stan för att ta lantbussen till min kusin. Vi ska sola, bada och lyssna på musik hela eftermiddagen. Här ska man bli brun. Säg hejdå till mitt bleka jag.

 
mmmmm.. joordgubbar! Kanske ska köpa jordgubbar tills imorgon. Det måste vara det typ bästa som finns. Matväg alltså.hhe

Puss&Kram sov så sött
Anna

Blondiner till sjöss

Haha medans vi rodde tillbaka till fastlandet från ön vi fikade på kommer videos som Becca filmade i båten. Titta och njut! Underhållning på hög nivå. : ) Så snälla ni mobba inte sönder oss! Haha

Del 1

Del 2

Del 3

Lägg märke till att Becca inte vet vilken brygga hennes båt ligger vid. Och vet ni! Jag och Sanna hade rätt! Mohahah. Hela alltet tog sådär 1h och 40 minuter haha.

Puss&Kram
Anna

Söndagen - sista dagen!

I söndags alltså igår vad sista dagen vi spenderade i Beccas stuga. Det var helt sjukt roligt.

Innan vi åkte hem spelade vi kort. Plump ftw. Jag var typ jättebra, haha eller inte.

Vi passade också på att gå till sjön en sista gång. fint när man såg spegelbilden i vattenytan.






sommaren09
Puss&Kram

Anna

Midsommardagen.

Dagen efter midsommar alltså midsommardagen åkte vi bland annat in till Tidaholm och fikade. Låt bilderna tala för sig själva : )


Tältet blev stökigt ganska fort, haha!



När vi åkte in till tidaholm möttes vi av en himla massa fåglar.







Vi åkte också till en bondgård med en massa övergivna djur.

En jättesöt katt.

Ser ni katten?



Häftig va?



Ja vet! det ser ut som att Sanna stryper katten. Men jag kan försäkra alla om att hon inte gjorde det.






Puss&Kram
Anna




090622

hej bloggen. dålig uppdatering idag sry. Var i kyrkan idag på förmiddagen mellan nio och tolv.  Och när jag kom hem var Jennie och Jossan här. Vi åt spagetti och köttfärssås, mumsigt! Sedan åkte vi ner på stan en stund. Hittade inget alls. Eftersom det var REA var det folk typ överallt. Iallafall på Gina Tricot. Fast i och för sig är det ju alltid mycket folk där. Medans vi gick hem köpte vi mjukglass. Det är bäst!

På onsdag bär det av mot Gotland med konfirmationsgruppen. Ska bli riktigt kul.
Hörs senare
Puss&Kram

Anna


Haha Jossan och Frida. Och Jennie i bakgrunden, Mohaha

Red flag!

Måste faktiskt ladda upp denna åten. Becca gillar " lite av emo-hållet" musik. Många av hennes låtar är mindre bra. Men denna Red flag med Billy Talent är riktigt bra. Så nu lyssnar vi på den ibland när vi joggar,



Riktig energi/power låt!

Puss&Kram

Midsommarafton

Midsommarafton brukar jag vanligtvis fira med släkten och familjen hos farmor och farfar på landet. Men det var minst like mysigt och roligt hos Becca. Här är iallafall bilder från midsommar.


På väg mot att plocka blommor. Fanns en himla massa.

Hage med två supersöta hästar!

Som vissa av oss älskade att mata haha : )



blommor...

blomsterflickorna haha x)



Lupiner

Vi gav oss ut med roddåten till en ö. I hopp om att kunna fika där. Haha allting gick (jätte) bra. När vi kom fram lassade vi runt ankaret runt ett träd och ner i vattnen. Vi fikade och åkte iväg igen. Fast Sanna höll på att ramla i mellan båten och landet. Så kul. Hemresan tog typ 1h och 40 minuter. och Det var inte så långt till ön. :I pinsamt. Folk glodde, medans vi bara rodde och kom ingen stans, fram och tillbaka. Haha!







Oh brownies....











På kvällen gick vi ner till sjön en stund. Sen gick vi hem för att se en film. tror den hette livet från den ljusa sidan. Somnade efter typ 40 minuter och vaknade när det var en kvart kvar. Tydligen var filmen bra. l o l


Puss&Kram

Hemma från B's stuga. Dag 1

Oh Hej bloggen. Då är vi hemma från beccas stuga någonstans i västragötaland. Haha gud vad vi har saknat vårt älskade småland. Eller inte. Vi har ätit Hur mycket som helst. Hela vårat tält var fullt med godisskräp. Becca fyllde en hel tallrik med papper och när vi skulle lyfta på min madrass. Haha där fanns hur mycket som helst. Både papper och inte uppätet godis. Vi har firat midsommar, åkt båt och fikat på en ö, spelat poker, plump, sovit, ätit godis, flummat, sovit , ätit godis. Haha listan kan göras lång. Det var hur som helst helt fantastiskt roligt.


På vägen dit : )



God grillad korv första kvällen

Vårt tält. Det är sjkt mysigt att sova i tält. Jätte mysigt haha.

Sanna och hennes enorma påse.. fylld med grejer haha.



Sanna och Becca.
















Hihi supersöt bild.

Och jätegulliga namn på "vägarna"





Är det inte väldigt väldigt grönt? alltså mer grönt än vanligt?


bilder från resten av dagarna kommer nder kvällen,

Puss&Kram

Och ursäkta för det sura inlägget här under. L-o-l en jag blev smått "arg"  kanske är en liten sak för andra men jag tycker alla ska behandlas på samma sätt. det är ju inte rättvist att vissa kan gå medans andra inte får.

Sur!

Hej, jag är sur, riktigt sur. Ska ju följa med Becca och hennes familj och Sanna till Beccas sommarstuga. Jag har ju konfirmation idag. Tanken var att jag skulle gå en timme tidigare älltså klockan fyra istället för klockan fem. Jag tänkte inte ens på att fråga prästen lång tid innan för jag ser det som en självklarhet att jag får gå tidigare, eftersom det faktisktär jag som valt att konfirmera mig och allt. Så när jag frågar henne säger hon Nej!. Nej , nej alla måste vara med på allt osv. men vadå? här finns det folk som kommer för sent varenda morgon, Folk som inte lyssnar och inte har varit med på tidigare träffar. Jag tycker det är orättvist. Jag har alltid varit i tid. Alltid varit med. Har gått klart alla mina gudstänster för typ en månad sen.! Och ändå sär är det jag som inte får tillåtelse att gå en timme tidiagre. En (!) timme är det ens något att tjafsa om? nej istället får nu sex personer vänta på mig i över en timme och ändra om. Bara för att prästen inte tyckte det var okej. Man har tid till att fika , flera gånger som sammanlagt är över en timme. Vi har lunchpaus i två timmar. Men jag får fortfarande inte gå tidigare. Upprörande. Tack iallafall Becca för att ni inte dödar mig för detta Problem!.

Har iallafall packat klart nu. ska cykla ner till affären för att köpa lite godis och möta uppMy igen för att cykla till kyrkan. Men eftersom jag åker direkt därifrån sen. tyvrr blir det nog ingen uppdatering nu på ett par dagar. fast om Becca kan hacka sig in på någons interner kanske jag kastar in en uppdatering,

Ha det så bra så hörs vi! :)
Puss&Kram

Vart tog godiset vägen?

Sa jag förresten att vi också lyckade smälla i oss allt godis jag  köpte till helgen? Nej men då vet ni det nu.nJag åt som en gris men Becca åt hon också. (Nej jag frsöker inte skylla ifrån mig)



Jaja, får väl köpa nytt godis, vad är en helg i tältet utan...:)

18 juni

Hej igen. 18 juni idag. Andra dagen på sommarlovet och dagen före midsommarafton. Igår var Becca här en stund på kvällen. Vi pratade om helgen och hur kul det kommer bli. Har börjat pakca nu. Eller jag la fram lite grejer igår som jag vet ska med. Både kläder, badkläder, handuk, neccesär, paraply, regnkläder, skor. Och så måste man ju komma ihåg att ladda mobil ladda kamera tömma minnekort och hålla på.

Ska snart cykla till kyrkan. ska ta med mg en kudde till meditationen vid altaret. Haha ganska trevligt faktiskt. Kommer hem på lunchen för att packa ihop allting. Det kommer bli riktigt kul.

Sommaren 09   <  3
Puss&Kram

Anna

Första dagen på sommarlovet!

Försökte blogga idag när ag var hemma på lunchen. Skrev långa inlägg två gånger som försvann (!) dåligt. Kyrkan idag var riktigt kul, Inte så jobbigt och allting flöt på bra. Vi lekte, bland annat dunkgömme. Kom ihåg på lågstadiet när vi lekte det hela tiden på skolgården. Vi kollade också på en film om Jesus. En film var som var jättelång och skildrade i stort sett hela Jesus vuxna liv. Riktigt bra film för att vara en jesus film. vi mediterade framme vid altaret. Måste komma ihåg att tamed en kudde imorgon. eftersom vi låg på gröna liggunderlag så vore det ganska skönt.

Ikväll ska jag nog träffa Becca och kanske Sanna vi får väl se, Bara en liten stund. Kan vara kul att träffas. Imorgon åker vi ju till B's stuga. Ska bli så grymt kul. Massa godis och en massa kul. Längtar

 


Det blir bäst!


Kyrkan idag

Gomorron bloggen. Sitter och kollar lite på Americas Next top model 8. Var ett tag sen jag såg det. Brukar se det på eftermiddagarna ibland men nu har det varit så mycket annat ett tag. Jaha idag är det första dagen av sommarloet. Konstig härlig känsla. Ska alldeles strax cykla iväg för att möta My och åka till kyrkan. börjar vid 9.00 och slutar 17.00 fast då tror jag det är en lunchpaus på två timmar mitt på dagen eller så. Det ska faktiskt bli riktigt kul.

Wish me Luck!
Puss&Kram

Anna


Shutter Shades

Måste baar säga. Är det någon mer än jag som tycker Shutter Shades är snygga? liksom häftiga på något sätt. Haha. Lite småsöta typ. Tänk att ha ett par rosa. vet dock itne var man hittar ett par rosa Shutter Shades.   Måste bara säga ! Becca loggade just in på msn. Klockan är 23:21 och becca loggade in på msn. Oh snart 23:23. Vilket förövrigt betyder att man ska slå på mobilen tre gånger. Det ska tydligen ge tur! Becca är sällan inne på msn. Iochförsigmer nu än inna.  Iallafall. Shutter shades vad tycker ni?

Hiss eller Diss?
 Becca och Sanna får inte svara! Ni har ingen rösträtt här!

  
Härlig färg ! hehe : )

Kvällens Housevives avsnitt.

Såg precis klart Kvällens avsnitt av Desperate Housevives. Hjälp. JAg trodde MJ skulle dö. Han fick ju inte dö. Usch när dom har med barn på det där viset. Jag blev typ rädd på riktigt. Och sen när man såg Mike kliva ur bilen och man fick se Mj stå där. Jag blev typ glad!. Jätte mysko känsla eftersom man vet att det bara är en tv-serie men ändå.  Ska bli spännande att se vem Mike gifte sig med sen. Hoppas Susan men det kan lika väl vara Katherine. Men hon är typ lam. Hehe. Det vore gulligt om dom blev en familj igen.

Imorgon är det kyrkan för min del. Ska vara där vid klockan 9.00-17.00 så det är ju ett tag. Tror iallafall det var en lunchpaus mitt på dagen i två timmar eller något. Ska bli riktigt kul faktiskt, : )

Hörs imorgon
Puss&Kram

Anna

Skolavslutningsoutfit

Visst längtar vi väl alla till sommarlovet? Fast på olika sätt. Och eftersom sommarlovet börjar med skolavslutningen så känns den ju viktig. För mig iallafall och många andra så vill man ju ha fina kläder påskolavslutninge. Vet inte varför men det känns som en del av det. Som en viktig del av det. Men vare år när man står där så innser man. Äh det kanske inte spelade någon roll om det var en pytteliten fläck längst ner på klänningen. Eller ag kanske inte hade behövt lägga ner så många timmar på att hitta ett par snygga skor. Varför inte bara ta ett par man redan har. Och likadant är det varje år. Varför lär man sig aldrig. Haha.

Vad tycker ni om dagens skolavslutningsoutfit då?


Jaaag!

Me and sis

Strike a pose.

Puss&Kram




Min älskade..

Min älskling.
Du har tagit mig långt.
fått mig att sväva mot nya mål och platser.
Du har bärt mig, när jag inte orkat gå.
Du har hjälpt mig, gjort satt jag sluppit bära tunga saker alldeles ensam.
Du har alltid väntat på mig när jag varit borta.
Alltid funnits där när jag kommit tillbaka.
När jag inte orkat längre har du alltid gått jämte mig.
Jag kanske svek dig ett par gånger. Tog sönder dig och bröt ner dig men i det stora loppet vad gör det?
Du var fin.
Inte så ömtålig. Du ramlade ibland med jag och stödet fanns där för att hjälpa dig upp.
Nu måste jag välja.
Om jag villfortsätta att ha dig här. Göra mig av med dig eller ersätta dig.
Du har blivit som en kompis sen jag träffade dig,
Ända sen min granne introducerade dig för mig.
Trodde inte det skulle bli så här.
Trodde faktiskt du skulle klara lite längre.
Orka ett tag till.
Nu är du borta. Du finns inte här längre.







    
antigen lagas du eller så ersätter jag dig. buhu. min älskade cykel du och jag har haft så kul ihop....


Nu börjar lovet!

Hej bloggen!. Efter skolavslutningen stack jag och mötte Becca Sanna Sara och Amanda för en fika på stn. Trevligt trevligt. Cyklade vidare till strandbjörket där jag mötte mormor Filip och Frida för att fika lite till. Låg och solade lite på en filt och somnade. Haha skolavslutningar är uttröttnande. Frida sa iallafall att det var två tjejer som kommit framtill mig pekat på mig och sagt: nana. gulligt!

Nu ska vi nog snart äta pannkakor som mormor gjort och sedan ska vi "barnvakta" Filip. Ikväll blir det ugly Betty och Desperate Housevives. Yay.

Puss&Kram


NU BÖRJAR LOVET!!! här cyklar Sanna och Becca Hahah :D

Och här slår Becca Sanna..,, Hur ska denna sommarn bli egentligen Hahah ^^ älskar bilden den är så..så..så energifylld XD

Sommarlov, Äntligen, LYCKA!

Nu är det sommarlov! vilken helt fantastisk underbar känsla. Skolavslutningen gick finfint. Rektorns förövrigt tråkuga tal gick snabbt, Sångerna var fina och betygen jättebra. Efteråt åt vi tårta här hemma. Jordgubbsårta. Favorit. Kan inte fatta att det är sommarlov!  så allihopa

Ha en riktigt bra sommar, :)

Imorgon är det konfirmation och på Torsdag ska jag och Sanna få följa med till Beccas stuga över midsommar. Det kommer äga sönder ALLT!. Ska bli grymt skoj. Nu ska jag strax möta up the girls för fika nån stans på stan.


Becca och Sanna 

Sommarlov 09!

Avslutningspresenter till lärare.:)

Becca, Amanda &   sara



Sanna & jag

Alla bar ut sina stolar på innegården för att lyssna på rektorns tal, :)

fullt med elever och lärare.

Våra lärare bjöd oss på jordgubabr och glass innan betygsutdelningen! MUMS;)

LYCKA! jordgubbar är BÄST!

Gustaf, Amanda och Sara ! :)

Betygen, Supernöjd, :)

Hörs senare,

Skolavslutning imorgon!

Ja, då var hela åttan ockå avklarad. För ett år sen var vi precis hemkommna från Tysklandet. Ngåot vi iallafall jag pratar om fortfarande Och vi har kommti fram till att det gjorde ett enormt intryck på oss alla. Imorgon är det självaste skolavslutninegn. Fantastiskt skönt.  Ikväll kommer mormor , hon ska vara med på Fridas skolavslutning , eftersom hon slutar sexan, ;)

Tänk, Imorgon är det Sommarloov! fantastique,

Puss&Kram

Anna


½ daaaaaaaag.....................VI klarade det! haha


15 juni

Hej, dagen idag var helt okej, Kung Fu:n var väl bland det mindre roliga. Mest massa mysko andningsövningar. Vi cyklade vidare till VAIS (läs:bajstorpet) där åt vi korv och potatissalld flummade runt och hade någon slags tävling. Nu ska jag cykla och möta upp Becca nere på stan.

Imorgon är det soooooommmmaarloooooooooooooooooov!!!

Puss&Kram

Anna

Liseberg Del 2


Snyggt!

Sanna i parisehjulet



Kaniiiiiner ftw.



haha i spegelhuset, l o l

Kung Fu

Hej , har nyss vaknat börjar inte förrän halv tio idag. Eftersom det är absolut sista dagen i åttan om inte imorgon räknas så har vi ingenting kvar att göra idag. Alla böcker är inlämnade, skåpen är städade, sista lunchen i matsale är äten ..även om det innebar att vi fick lmna våra tallrikar och fly på grund av matkriget, haha.

Så idag är alltså en dag då lärarna och klassen ska göra något kul tillsammans, För vår del blir det Kung Fu!! Jag menar :O En hel dag i gympasalen gör det inte så mycket bättre. Jag orkar inte.


 Undra om vi måste skrika sådär också. Annars får ni väl räkna med att det är så här jag kommer hålla på resten av livet..Men jag kan tänka mig att det är ganska häftigt och kul.

Älskar låten! haha. Hoppas vi får Kung Fua till den. Tänker dock bara på knäckebrödsdansen.. det lanske inte är så bra. haha

Nu ska jag gå och ta något att äta. Måste ju snart sticka tillskolan
Puss


Anna

Söndag 19.00 kanal 5

Privileged ännu en serie jag kommer följa. Har precis sett första avsnittet. Gud det är ju precis som Gossip Girl. Samma krets av människor, samma snobbiga varter även om detta inte utspelar sig i New York och precis samma Lyxiga liv.

Serien handlar iallafall om Megan. Hon vill egentligen blir journalist men hennes chef vill inte ha kvar henne på jobbet. Hennes chef tycker lite synd om henne och orndar en intervju till ett annat jobb. Hon blir anställd. Hennes jobb är att ta hand om två snobbiga ungdomar och se till att dom komemr i på rätt College.

Jag tyckte första avsnittet var jätte bra.! Precis som Gossip Girl, härlig att se på. Bra skådespelare och en massaa problem.

Puss&Kram

Anna

Privileged

Ikväll börjar en ny serie på Kanal 5. Älskar Gossip Girl synd att det är slut. Men ikväll hoppas jag på en ny serie som börjar om tio minuter. Såhär beskrivs den på Tv.nu

Den nyexaminerade Yalestudenten Megan Smith flyttar till Manhattan med hopp om att hitta ett bra journalistjobb. Men det blir inte som hon tänkt, i stället tackar hon ja till ett jobb som privatlärare till två snobbiga gymnasietvillingar, vars mormor har som förhoppning att hennes barnbarn ska komma in på ett bra universitet. Producenterna bakom serien är Gossip Girls, Bob Levy, och Gilmore Girls, Rina Mimoun.

Låter riktigt bra tycker jag. Det låter iallafall som en serie jag tror jag skulle gilla. Vi får väl se om en timme. Det är iallafall säsong 1 nu. Som består av 18 delar.  Återkomemr med recension senare.



Sommmaaarrrrrr...

Riktigt härligt väder idag. Soligt men inte för varmt. Kunde iochför sig varit lite varmare och mindre blåsigt. Det enda som saknades var jordgubbar. Det hade varit riktigt gott!.

   



     



2 dagar kvar...........................

Nu ska jag gå och spela bänboll och fika med Fridas klass. Som Sommaravslutning.
Puss&Kram

Anna

Runt sjön.

Ska cykla ner till vattentorget nu och möta upp B flör att vandra runt sjön. Tror båda av oss är för laat för att cykla hem till den andre så detta är en perfekt lösning..:) ska leta fram ett par shorts och en bikini. NU. Ska vaar där om tre kvart. Hoppas det är varmt. Vill itne vara likblek på tisdag. Fast vänta det är för sent jag ÄR redan blek. Hehe hinnre nog inte jobba upp någon snygg bränna endå.!:)

Puss&Kram

Anna

Liseberg Del 1

Ja! Dan igår var helt fantastiskt sjukt roligt. allting var jättekul. Vi hade tillochmed tur med vädret. Hade läst att det skulle bli dåligt väder med regnskurar hela dan. Det droppade bara lite på vägen dit. Resten av dagen var strålande sol! Härligt. Allting blir mycket roligare då. Inte alls lika kul att äta glass om det regnar. Vi hade åkpass så vi åkte typ det mesta som är roligt. Jag åkte Balder woho. har gjort det en gång innan när jag var där med Jossan. Men igår åkte vi den flera gånger. Blundade först men sista gången kollade jag hela vägen. Applåd.!


Sanna on da bus.!

Jag och Sanna.

Sara och Amanda.

Enligt B fjortisarna themself.

Becca & Sanna





Glada och lyckliga innan ingången.



haha Sannas finger.

jukebox yay.
 
Glass. Killen vi köpte glass av var allmänt seg.!
Becca : jag vill ha en sturt med vanilj och choklad eller vad det nu var hon ille ha.
Killen gav henne två kulor av samma smak.
Becca: nej jag skulle ha en av vajre.
Killen. jahaa. Ochså bara kastar han tillbax chokladen och ger henne rätt höhö.
och så ska jag ha glass.
Anna: hm finns det nån liten bägare?
killen: nej
Anna: nänä då tar jag väl en stor.
Anna: med mjukglass
Killen dte finns inte.
haha han var nog trött stackarn för sne kunde jag inte bestämma mig för vilken smak jag ville ha L o l. Och när vi var klara tappade jag min ena glasskula. LOL!


yay Parisehjulet. typ mysigt.:)

Kommer fler bilder i eftermiddag. Jag är trött. Vilket resulterar i tt det har tagit drygt en timme att skriva detta. Så vi hörs senare.

Puss
&Kram

Anna

LISEBERG IDAG

Idag är stora dagen här! Det ska bli så grymt kul. Måste åka Balder och den där klon jag åkte en gång med jossan. Spin Rock tror jag den heter. eller äh. Vi ska åka ALLT (nästan). Amanda kommer och hämtar upp mig om så där 20 minuter. Ska stana på rondellen och köpa några kakor elelr nåt godis. Mohahah.


Liseberg idag kommer bli bäst!.

Hörs senare Kram
Anna

Götebrg here we come!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon för att gå till skolan med amanda för att ta bussen därifrån till Göteborg och vårt älskade Liseberg!. alltså det kommer bli så grymt sjukt kul. Är extremt taggad. Måste hinna köpa lite godis också. Eller om jag gör det där.

Tänkte ha en ryggsäck att ha typ mat i, fika regnkläder (fast det beror ju på vilket väder det är) och sånt där. Och en liiten väska som man kan ha innanför jackor och tröjor.! (smidigt ifall dte kommer nån ficktjuv) då ser jag ju vart väskan tar vägen!. Nej men det är bra när man åker så slipper man lägga ifrån sig den överallt.

Nu ska jag gå och sova! Antigen hörs vi imon på morgonen eller på Söndag!.

Ha det bäst! för det ska jag ha !!!!!!!!!!

Anna

Imorgon smäller ...

Imorgon smäller det ! LISEBERG. Ska dit med Becca Sanna Sara och Amanda, :) Det kommer äga allt. ska bli så grymt kul.Måste åka allt. Åkte balder en gång när jag var där sist med Jossan. Det var grymt rolitgså imon ska jag åka den igen. Vet dock inte om jag är lika kaxig när jag står där. såg att det är en grej ny för iår. Minns inte vad den heter. Men man sitter på någon slags platta som snurrar upp runt på något som ser ut som en skateramp. Nu har vi väntat på detta typ en månad. Så det ska bli så grymt kul. Åker härifrån eller ifrån skolan klockan 9.00 är väl där någon gång vid 12-13, då blir det ÅKA ÅKA ÅKA och ÄTA ÄTA ÄTA och FLUMMA FLUMMA FLUMMA!.

          
Imorgooooonn

Snart är det final i Talang ! vilka håller ni på? själv vet jag knappt vilka som är med. Bara han som dansade förra veckan och han var ju grym!

Mysko?

Hej. Har precis ätit supergod hemgjord Pizza med ost och skinka. Smarrigt eller vad säger ni?. Märkte en mysko sak när jag var nere på stan idag? Den talande soptunnan jag skrev om för ett tag sen.....


DEN VAR BORTA!

den " talande"  mänskliga soptunnan har nog fått hosta! HOST eller ont i halsen för den talar ju så mycket...

Galen dag

Jaa. Hunnit med ytterliggare en dag i skolan och en runda på stan.! Hittade en tunn kofta till skolavslutninge på aima .Perfektcio.

skolan idag var helt GALEN!! Så grymt kul. Det började vid Sommarkskoj. Det är som en show innan varje sommarlov då elever uppträder och så. Då hade vi suttit och lyssnat på 11347 lugna låtar. Jättefint men man tröttnar efter 4 sången. I slutet så sa värdarna att dte skulle komma en killgrupp och dansa. Och in kommer tre Nakna(!) killar med knäckebröd dom skulle alltså imitera knäckebrödsdansen i Talang. det var så Galet kul!! Snacka om att bjuda på sig själva! haha

Senare gick vi till matsalen. Och redan när vi stog i kön in så började det viskas om att det skulle vara matkrig.  Både jag och becca, sanna Sara och Amanda blev hm " uppspelta " är kanske fel ord? Och gick in i matsalen och satte oss för att äta. sen så sa någon att det skulle börja 12.20! Och det hör vi när hon är 12.19. Man känner riktigt hur stämningen är i matsalen. Allt är spänt. alla typ kollar på varandra helt galet. Har aldrig varit med om något liknande. tydligen visste lärarna om det också för runt omkring matsalen står sådär 10 lärare som sitter och går runt lite. Och sen! När klockan är nästan 12.25 börjar ett bord dunka i bordet och skrika MATKRIG medans en annan killa springer upp och kastar en hamburgare. Sekunden senare är detb fyllt jag menar fyllt med hamburgare i hela rummet.! det var helt galet. Rektorn som också var där så inte glad ut. fast iochförsig han ser aldrig glad ut!. tycker dock synd om samuel hehe. Han fick typ en hamburgare mitt i ansiktet. Bingo liksom.


Dörren till matsalen stängdes. Kvar inne fanns en massa lärare som tydligen fick städa.tror det var becca som hörde våran fd lärare muttra något om att matsalen kommer hållas stängd en vecka. Efter lovet. Stackars nya 7:orna lol. Dom får ju ett dåligt intryck avskolan. Men vi får väl se vad som händer till hösten. Hehe

Har varit nere på stan en stund i eftermiddags med mamma och Frida.

 
kofta från aima 129:-

Hörs senare.

Puss&Kram

Anna


chattar med Bernhard. Tydligen hade det tillochmed varit poliser där eftertåt!!! för att undvika fler matkrig.Ja lärarna såg ju inte så glada ut!.l-o-l- Kanske borde vara seriös? men liiiiiite kul var det.Och det händer ju så fruktansvärt sällan.,

12 juni

Hej bloggen, Idag egnar dte ute. Jag hatar regn. Min cykel är sönder så jag har användt fridass hela veckan. Men på fredagar ska dom ju också till vår skola för att ha B-språk så jag får gå. Buhu. Det är tråkigt tar lång tid och du blir blöt. Även om du har paraply. Det som är bra är ju att jag inte har så mycket att bära på eftersom det är sista veckan. Så e pytte liten väska med mobil och lite pengar och lite sånt. Och så har jag ett nytt Paraply .. Inköpt igår. Bra tajming där.

 
Paraply Lindex 29:-

Pussss

Rybaks inställda spelning i värmland

Läste på aftonbladet att alexander rybak skulle spelat i Värmland på midsommardagen. Igår ställdes spelningen in för att Rybak skulle på en PR turne i tyskland.

Läs om Linnea som blev grymt besviken här.. stackarn hon är mer besatt än jag och sanna hehe! fast okej hade han ställt in en planerad spelning här hade jag nog ockå blivit rätt så besviken.  I artikeln nämner dom också att Linnea länge väntat på att pfå se rybak spela. Gud edt låter som han har varit känd länge. Hur många hade egentligen hört taas om honom Innan eurovision Song Contest?

Funny little world. Älskar melodin och texten påminner lite om
 
Fairytale. when i discoverd that not all the other children practiced 3 hours a day, I got a bit mad. This resulted in a lot of crying. But my parents were smart and started to promise me Lego."

Har ni tid tycker jag ni ska kolla på nedersta intervjun Ganska bra faktiskt och kul att se, :)

Kram Anna

Kulturvandring i stan

Hej bloggen. Då har ännu en dag passerat och nu ¨återstår bara två hela dagar kvar till skolavslutningen på tisdag.Så skönt!

Idag hade vi ju som sagt en kulturvandrig i stan. Vi började vi domkyrkan. vi var i grupper om fem och varje grupp hade en karta med förkkryssae punkter som man skulle besöka fota och så var det lite uppgifter. Typ "gå till plats X och fota alla i gruppen" eller "bakom domkyrkan finns en runsten skriv vad det står på den".  Det var grymt mycket roligare än vad jag trodde. Var i samma grupp som Becca Sanna Linn och Oskar. Det ägde sönder. Jag och Sanna älskar att vara med på bilder Och den duktiga fotografen är Linn.


Jag och Sanna posar jämte runstenen. ;)

haha Jag och Sanna jämte "bönorna" med klubbor i munnenn.

Nån random gubbe...  hehe





Turisterna...:D

Anna sanna och björnen utanför kommunhuset.!



Hörs Senare KRAM

Anna

11 juni

Hej bloggen, 11 juni idag . bara några dagar kvar till sommarlovet. Detta året har gått så otroligt fort. Och till hösten börjar vi nian. Sjukt snart sltar vi ju grundskolan. Har precis klätt på mig. Ska sminka mig nu. börjar om 18 minuter så det är nog dags att sätta fart.

Idag ska vi gå en kulturvandrig i Växjö stad. Tiden får avgöra om det är kul eller inte. Men med tanke på att man har bott här sen man var bäbis gör ju att mna vet rätt mycket. Och det an inte vet. Hmm jag ska väl inte säga att det inte är värt att veta. Men det är väl mer ointressant. För hade det varit viktigt att veta hade vi ju vetat det för länge sen eller vad säger ni?

Nu måste jag skynda, varför är jag alltid sen!

Puss&Kram

Anna

Studentfirande och lata dagar.

Hej bloggen. Det var ett tag sen, Dom två senaste dagarna har jag varit x-tremt upptagen om jag får säga det själv. Igår var jag i skolan och sen vidare direkt efter på min kusins student.Kom hem sent och kollade på Desperate housevives. Iallafall halva , får se reprisen på söndag. Idag var jag i skolan.L.-o-l vi gör inget riktigt över huvud taget. På engelskan kollade vi klart på en skräckfilm Instängd som vi började se i måndags, Bra skräckfilm men hm man har ju bättre saker för sig. På svenskan kollade vi på American Pie. Grymt superskoj men fortfarande lol. På matten rensade vi ut våra skåp. Lite tidigt med tanke på att vi inte slutar förrän på tisdag. Men man får väl bära med sig sin jacka. Det är väl förmodligen det enda man behöver ha med sig.

Imorgon ska vi gå en kulturvandrig här i stan!. Kan bli kul . Kan bli mindre kul. Vi får se. Men allt för att fördriva tiden och för att vi måste gå ett antal dagar i skolan. 

I eftermiddags fick vi gå till slöjden för att fortsätta med våra ofärdiga jenans shorts.!! blä, måste dit imorgon på håltimmen också, har vi nu kommit så här långt måste dom ju bli klara,. Även om det sker under press och stress. Allt blir ju typ fel.! Och i eftermiddags fram till nu har jag varit på ytterligare studentfirande hos en annan kusin. :)

Hörs imorgon Gonatt

Anna

(Förresten, jag börjar vänja mig vid frisyren nu. Hehe det brukar ta ett par dagar. Den är väl inte så tokig trots allt. Kort men Okej. Det växer ju ut igen..:) Borde man inte kunna använda något eller göra något för att få håret mindre slitet och klippa av det så mkt när man klipper sig nästa gång?)


Lördag............LISEBERG
tisdag............SKOLAVSLUTNING........ SOOOOOMMMAAAAAARLOOOOOOOOOOOOOV!!

Missnöjd kund.

hejbloggen. Nyss hemkommen från stan. Klippte mig tillsammans med Sanna. Blev på allvar riktigt missnöjd!! men man vänjer sig. Frisören var otrevlig (hon sa inget) Hon klipptehur mkt som helst, ser ut som en 8-åring.... jaja det är ju för sent nu  jag kan ju inte klistra på mig håret igen,Ville ju ha fint hår till skolavslutninge, Ah gud vet inte vad jag ska säga. Sannas frisör däremot var yp jätte trevlig, !;D  så idag var jag var jag väl en rätt så missnöjd kund.

Nu skavi åka iväg och fira min kusin som tar studenten idag.Grattis grattis. När vi var nere på stan såg vi massa glada stunder som åkte flak. Oh härligt bara fyra år kvar.

Kram anna

F.R.I.E.N.D.S någonting och Monkey

Har precis ätit pannkakor. Sitter och lyssnar på " I'll Be there for you. Har aldrig varit ett stort fan av vänner även om jag sett något avsnitt som varit helt okej. becca älskar typ Vänner. Och när jag var på hennes konfirmation spelade dom introsången "i'll be thre for you" när dom vandrade in. Har börjat sjunga på den låten bara för det. Haha den är ju så grymt bra...

.

Och bara för att Becca har liite halvtaskig musiksmak. OBSERVERA! hon vet några bra låtar. Typ gummy Bear mfl. så kan jag inte låta lir att ta med denna låten Becca tycker den är bra. och det är inte Helt fel! Bara lite för den är mörk. Och innehåller lite dunkdunk.


Oh måste bara visa världens mest söta grej. ett supersöt barnlåt kallad Monkey.

Iblan sitter man och bara söker på saker på youtube. Och lyssnar man på denna låte flera gånger. Supersöt.
If it doesn't have a tail it's not a monkey even if it had a kinda monkey shape...

Puuusss :)

It's over!

Redovisningen är över! och det gick bra. Jag är jättenöjd.Det var värt allt slit efter allt. Var uppe kvart över sex imorse för att börja renskriva. Nu sitter jag och Becca och över påvåran Franska redovisning om Parissom vi ska ha om 45 minuter. På svenskan och engelskan äter vi godis och kollar på en skräckfilm!.Vi var typ fem personer,alla andra hade tydligen annat att göra och vikarien är seg. Ska leta upp henne sen.Är ju ingen mening att kolla på en film när ingen är där. Varför ska vi då behöva vara där. Jaja Nu ska vi fortsätta lyssna på musik och läsa bloggar och vara allmänt oseriösa.


Love story TaylorSwift

Puss&Kram
Anna

Gonatt

Nu måste jag sova! Så nu skiter jag i att göra detta mer, Får fixa det imorgon. Att sova är mänskligt. Har hållt på nu så länge. Har dessutom inte så mycket kvar. Det blir ändå inte bra om jag gör det nu. kan iallafall allt om Singapore nu. Och allt om Kapstadens invånare. Ska ju redovisa om 11 timmar....

Gonatt Kram

Anna

Nattarbetare

jag ska se till att altid bli klar med mina abeten tidigare än såhär. Jag orkar snart inte mer. Börjar se suddigt. Och med tanke på hur denna datan är. Allting tar dubbelt gånger 3 så lång tid som det hade kunnat göra. Varje gång man ska flytta en bild. Vänta, Och så ångrar man sig och så får man vänta igen. Och helt plötsligt så bara hänger allt sig. Blir tokig. Har iallafall kommit mer än halvvägs. Bara några P.p sidor kvar. Äter sånna där russin ni vet. Det är gott och är väl det enda bra med det hela just nu. Nyss höll hela alltet på att hänga sig precis när jag skulle spara. men Det gick!! Har iallafall inte gjort något annat på datan sen jag började och nu har jag snart suttit här sen nio. Vill inte bli kvar här längre. Det börjar bli vamt, Så ska slutföra detta renskriva lite och samla ihop papprerna. Sen ska jag soooova.! jag Längtar

Godnatt hörs imorgon

Anna


Hunden och Kattens dagbok

Hej sitter här hos mormor i kalmar. Kommer inte hem förrän lite senare så här sitter jag nu med So:n letar bara lite fakta. Måste fixa det tills imorgon. Det kommer gå bra. Hoppas jag. Har iallafall delat ut inbjudningskorten.Ska bli riktigt roligt med sommarkonfirmation nu i början på lovet. Och nästa helg ska vi ju till Liseberg. Det kommer äga sönder!
Kom och tänka på detta klippet innan. Haha det är så grymt kul. Hörde det på Rix Fm för ett tag sen.

Puss&Kram

Anna

7 juni

Godmorron bloggen. Nu har jag suttit och skrivit alla konfirmationsinbjudningar. Ska dela ut dom idag när vi träffar släktingar hos mormor. Korten blev helt okej iallafall. Lite snea, lite halvtattiga sådär. Men jaja det är tanken som räknas. Ska åka till mormor om sisådär en halvtimme. Återigen, det där satans so-arbetet. Vet inte alls hur jag ska hinna med, Har flera saker kvar att skriva om och en powerpoint att göra som jag inte ens har börjat på. Hjälp jag börjar må dåligt. Har nog aldrig varit ute så här sent med någonting någon gång. Med tanke på hur mycket jag har kvar och hur mycket som ska redovisas imorgon .! Hjälp mig Gud.

Igårkväll var jag ju hos Becca. Först gick vi och handlade godis och glass. Becca ville ha Ben &jerry glass. Men naa 50 spänn. kanske är bäst att aldrig smaka då slipper man ju bli "beroende". Sen gick vi hem och kollade på film, Började se "Australia" stängde av efter en stund, För vi fattade inte och Becca tyckte vin pratade för mycket. så vi började kolla på Pretty Woman. Den st'ngde vi också av.. Minns inte varför. Vi gick till lekparken och rastade oss innan vi gick hem och spelade ett superlät spel.! det är farligt att spela superlätta spel. För då framstår man som en I-d-i-o-t om man svarar fel. Jag et iallafall att Tomtens luva heter Tomeluva,!

(finns inga bilder från kvällen, för att Sanna och Becca inte ville vara med på bild eftersom dom var "osminkade" l-o-l

Nu ska jag snart åka till mormor Så vi hörs senare.

Puss&Kram

Anna


Den talande soptunnan.

Joggingen gick bra. Vi hade en tävling om vem som skulle orka jogga längst. Både jag och becca är envisa. Så ingen vann.Båda orkade jogga hela fem kilometer. Värt en liten applåd.

Har förresten vart nere på stan ett par gånger denna veckan. utanför McDonalds stötte jag på " den talande soptunnan" Riktigt mysko. Det är en röd tunna som typ säger åt en att kasta saker i soptunnan och om man kastar i något så säger den tack. haha. Man kan ju inte precis stå och banka på soptunnan för att få den att låta. Då undar ju folk vad det är för fel på en.!


hmm..mysko?

Jogga

Jaja, Nu blir det jogging med Becca. Jag är lite lam till det. Orkar inte. Vill inte. Kan vi inte gå på stan istället. Fast jag måste ju göra So:n. Gud vilket tjat om den där jäkla so:n, Och så skulle jag ju nästan ta och leta fram nån sverige tröja. Vet att ag har en sån här någon stans. Jaja värmen,skogen,joggingskorna och Becca väntar på mig så.



Förra veckan invigde dom nya vattnet/vattenledningar här i växjö. Då delade dom ut jättesöta vattenflaskor.

glömde mia gympaskor i skolan Så fick leta fram ett par andra gamla. Hoppas dom passar. Kanske borde kolla det.

Ses senare. Puss&Kram

Anna


6 juni

Ja, Idag är det ju Sveriges nationaldag. Någon som firar det? känns mest som en allmän vanlig dag. Och lite stolt över att vara svensk är man väl hela tiden.;)




sveriiiigee


Ha en bra svensk dag.
Kram


Anna

S som i So och Singapore.

Ha! ätnligen börjar So arbetet gå framåt. Kanske tillochmed hinner gå på stan imorgon eller jogga med B.Får se vad jag ska prioritera mi nyvunna tid med. Hmm. Har iallafall skrivit om både Nya Zeeland och om singapore. Visste ni tillexempel att dom har massa hu konstiga regler som helst där?  Tuggummin är typ officiellt banlysta. Du får inte spotta ut tuggumi på gatan, spotta, röka, homosexuella får inte isa det öppet, och glömmer du spola på en offentlig toalett så får du böta. Kanke bra att ha Bra regler. me ibland är det kanske att gå lite För långt! Jag är riktigt stolt över vad jag har åstakommit. Bara några saker kvar att skrriva om och att göra en P.P. Ska vara klart och färdigt att redovisas på måndag. Men äh, det går nog bra.

Ingen bra film verkade det gå på tv ikväll heller. Inte för att jag letade X-tremt länge men ändå. Visst är det väl alltid så att när man väl vill kolla på tv så går det ingenting och när man är upptagen med något annat eller inte är hemma så går alla bra filmer.

tänkte snart gå och nana, Är riktigt trött. Har ju slitit som ett djur med So:n. hehe.

gonatt

Anna

Isglassss

Sitter och äter hemgjord isglasss. Det är smaskens. Den är gjord i sånna där söta små formar. Jätte lätt att göra också. Man blandar typ vatten och saft i en kastrull och så kokar man upp det sen så häller man det i formar och ställer in i frysen. Dagen efter går dom att äta. Eller ja några timmar senare iallafall. Behöver ju inte möjligtvis vara från kvällen till morgonen. ;)



                                                                   mmm.....




Glassa Lugnt Kram Anna

Bloggar

Tänkte på det också. vilka bloggar följer ni? när jag har kollat bloggarna jag följer så har jag inget annat att göra haha.
själv läser jag.Nu tänker jag mest på " större" bloggare om ni fattar vad jag menar heeh :)
själv föjer jag

Ella Marie -15 år och gravid med tvillingar.
Blondinbella
Kenza
Kissie
Stine-Lee
Egoinas
Egoinasriktigamamma
Mini

Tips på nya bra bloggar?

Puss&kram

Anna

Ben&Jerry glass.

Hej, Kom hem från skolan för ett tag sen. Läser lite bloggar. Becca och jag pratade om att träffas ikväll och titta på film och äta Ben & Jerry glass. Har aldrig smakat det. Många säger att det ska vara gott! det ser supergott ut iallafall ;), Dyrt är det också. Typ 50 kronor för en burk. Och det är ju inga gigantiska burkar.  Och så vill jag spela sims!! Har spelat det Hos Sanna redan och det är ju kul.



Så vad säger ni?

Är glassen så god som den ser ut och är det värt att prova en burk isåfall vilken smak?

Puss&Kram

Anna

So bilder till P.P

Hej bloggen. Jobbar för fullt med So arbetet. Äntligen. har varit extremt seg med att få det gjort. Håller iallafall på att fixa lite bilder som jag tänkte ha med. Power Pointen får jag nog försöka fixa imorgon eller i helgen. Var på stan i eftermiddags med B. Hon skulle hämta sitt Sims3. just nu sitter säkert alla och spelar Sims som små galningar lol x) och själv sitter man här med So:n. Ska fortsätta med det nu.

Puss&Kram

Anna

Funny funny gummy Bear.

Visst är väl Gummy Bear typ världens gulligaste låt? Denna låten tillägnar jag speciellt till B som jag vet älskar denna låten! :)


Riktig energi kick! haha

Puss&Kram

Anna

På So:n

Hej. Sitter här på So lekiton. (Shh berätta inte för Anna ) Sitter med Becca och skriver mitt so arbete om massa olika platser i världen. Min PP (power point) kommer suga fett. x) det går inget vidare. Ska fixa det ivkäll eller imorgon eller till helgen , får se :) Becca vill bara lyssna på dålig musik.(dvs fall out boy, Green day och good charlotte.suck) Själv tycker jag vi ska lyssna på Iam a Gummy Bear på massa coola språk. Det sitter en annan lärare här inne och kollar på film så det går inte. hehe han tror vi pluggar flitigt,
Nu måste jag "fortsätta"

Puss&Kram

Anna

4 juni

Godmorgon. Är jätte sen nu. Var bara tvungen att kolla in en hemida vi skulle läsa lite om till biologin idag. Ska möta Becca på skolan klockn åtta för att skriva ut ett par papper till franskaredovisningen om Paris idag som vi glömde hämta i skrivaren sist. Gud det var mycket att läsahnner inte det nu. x) får göra det på håltimmen innan.Nej nu måste jag gå!
Och I-D-A-G släpps Sims3Yay

Puss&Kram

Anna

3 juni

Hejsan bloggen. Sitter och fixar lite med So:arbetet som ska vara klart tills  på måndag. Men vi har ingen skrivare som fungerar så jag måste sitta och ta anteckningar från datorn, vilket är lite jobbigt men det funkar. Skriver just nu om Nya Zeeland och huvudstaden Wellington. Har precis lämnat Brisbane och barriärrevet. Så det går framåt. Har varit en bra dag idag. Fortfarande vikarie på svenska/engelska lektionerna vilket leder till att vi på engelskan ser en film som till största delen är spansktalande. Vilket är knäppt speciellt när det är en dö trist film.Snacka om att komma med positiv energi! Imorgon ska vi ner på stan. Becca och dom andra ska köpa Sims3!( oh kommer bli kul att se). Jag väntar nog ett tag. Dels för att Frida inte ville köpa det tillsammans med mig ännu. Och jag är beroende av henne för att det är hennes data. Hehe. Ska strax gå och lägga mig. Är sjukt trött. Har varit halvseg hela dagen.

Här kommer bilder från B's konfirmation som förövrigt var jättefin och maten hos Becca var jättegod. Något som dock var mindre lyckat var bajsincidenten.


Jag och Sanna. I stressen lyckades vi ändå ta några egopics. ;)














Läste nyss att Blondinbella ska ge ut en bok typ nästa år. Kul måste man ju läsa eller vad säger ni?

Puss&Kram

Anna


Kemi plugg

Har pluggat ytte pytte lite kemi nu. Ska snart fortsätta med det strax. Men det är så fruktansvärt tråkigt. Man ska kunna hur man typ påvisar socker  stärkelse och lite sånt där trist.



Kemi är ett av dom ämnena jag gillar minst. Språk mest typ. gillar båda Franska, tyska och engelska.

Vilket är erat favorit och erat integillar ämne?

Puss&Kram

Anna

Inbjudningskort

Nyss hemma efter en trevligt kort shoppingrunda på stan,måste ner snart igen. Hittade iallafall lite grejer jag behöver. Tänker göra egna inbjudingskort till Konfirmationen i sommar. Så jag köpte papper och en guldpenna. som är jäyttetjock.. tänkte inte på detta.! Och ett reserband till en kjol som sys här hemma och kuvert att ha korten i. Hoppas dt blir tjusigt eller vad tror ni?

 



Ikväll är det Ugly Betty och desperate Housevives.! Hade velat se Pari's hiltons nya serie. My new BFF eller nåt. Men det krockar med ugly Betty.. Ohhh vilket dilemma.!! haha kollar väl på det ena programmet i pauserna ..som vanligt. Nu ska jag gå och ta typ spagetti och köttfärssås.

Puss&Kram

Anna

stresss!

hallå. Hemkommen från skolan nu, Måste bara få berätta om en miss våran en aning sega tyskalärare gjorde.  Franskaläraren idag var typ hemma och rättade nationella prov. Tyskaläraren hade fåt i uppgift att öppna klassrummet till franskaeleverna för dom skulle ha prov. Så hon skulle väl typ övervaka dom eller ngot. Grejen var Att hon glömde bort det. !! Vi har tyska samtidigt som dom har franska. Så när mer än halva lektionen har gått så kommr hon ju på det. Men då har typ alla utan två redan gått! hmm. hon är seg!

Becca är och klipper sig nu så tanken var att jag skulle möta upp henne där, Men nu måste jag möta Sanna på skolan för vi glömde en grej so vi hade "ansvar" för. Men nyss ringde sanna och sa att hennes kedja hade hoppat. Hoppas hon hinner iallafall. för nu lovar jag att det kommer börja regna inom tio minuter. Himlen är svart och det är sånt där väder det bara är när det kommer börja typ åska!! Hatar åska. så jag måste byta kläder annars kommer jag garanterat frysa ihjäl.! Nu måste jag skynda mig, Skriver om guidning/informatörsgrejen som förövrigt sööög ikväll.

Puss&Kram

Anna

Mot skolan.

Ska alldeles strax cykla till skolan. Blev ett par svarta tights ett vitt linne och en randig tröja från H&m idag. ska bli jättespännande att träffa dom nya sjuorna. Nästa år är vi störst. precis som om det spelar någon roll längre. Pratade nyss med Becca som sa att det kanske blir regn idag. För en gång skull hoppas jag hon har fel. Jag vill ju ha mina sandlaler idag. Haha jag tar dom iallafall.!

Puss&Kram

Anna

andrajuni

Godmorogn. Its a brand new day. Solen skiner och jag sitter här och äterjordgubbskräm. Ätit det någon gång? det är jättegott och jättesött. Hoppas att vädret fortsätter vara bra nu fram till sommarlovet och under sommarlovet såklart det vore ju bäst. Vi brukar ju typ alltid ha regn här, Eller ofta iallafall.

visst är det sjukt egntligen? jag är iallafall sån att om det är för kallt. Klagar man på det , och vill att det ska bli varmt. Men Nu när det är så fruktansvärt varmt önskar ma att det kanske vore lite svalare. Fast nu är det typ lagom, Sådär att man klarar att vara i solen en stund men inte för länge.Lol.

Nae, Nu måste jag snart gå och duscha ska möta sanna på skolan typ en minut i tio.Ja för under den miuten ska vi lämna våra grejer och gå bort till biblioteket och möta dom adra guiderna. herregud ingen kommer ta mig seriöst! Haha, Eller vad  säger ni?



See ya later alligator,

Anna

TV talk ;)

Åhh. Såg ni Momma's boys innan? Hon megan är ju så söt. det var så fint när hon lämnade över sin plats till den andra tjejen (som förövrigt inte verkade å glad över det lol)
Hon insåg väl att hon iallafall kommer hitta kärlek ävenom det inte är hos någon av dom tre killarna :). Himla gulligt iallafall och kan inte riktigt släppa det. Förövrigt är ju serien störd. haha. Har varit jätte varmt idag typ 25 C  we like!. Imorgon är det jogg - i värmen, = dövarmt. Men först en hääärlig sovmorgon. Känns som att jag är ledig och har sovmorgon jämt. Men man klagar ju inte.

Förresten vad har hänt? varför sänder tv4 Shrek en måndagskväll vid klockan 20.00?. Har dom absolut inget bättre?. Har absolut inget emot Shrek han är ju cool. Men varför en måndag klockan 8?. haha.



Puss&Kram


Anna

Vilken....

Förresten , åt glass idag på håltimmen med Becca. Åt en geisha glass. Den var totalt supergod. Gillar också KitKat glassen.


Vilken är eran favortiglass? har ni någon att tipsa om?



Magnus är ju bäst!
 



010609

Hejsan allihopa. är precis hemma från att ha varit och spelat piano. Har idag börjat spela Breakaway medKelly clarkson. I skolan hade vi vikarie i stort sett hela dagen. Vikarie är så grymt tråkigt och onödigt i vissa ämnen. Speciellt såhär i slutet på terminen.  eftersom det flesta arbeterna vi har gjort redan är klara finns det inte så mycket mer att göra. Hade inställd So idag på morgonen. Vikarie på engelskan en tjej som inte har så jätte bra engelska.Vi kollade iallafall på århundradets tråkigaste film!! jag tar inte i. Man hör jag på namnet liksom. Döda Poeters sällskap.! grymt trist. Nästa so lektion ännu en vikarie som inte heller hon kan så mkt svenska. fanns inte heller några datorer. Perfekt när det är det man behöver typ mest. lol.
 
Yay vi har iallafall ingen franska på morgonen!! Läraren skulle tydligen iväg någonstans.  Börjar alltså inte förrän 10.40. Men måste iaf vara här 10.00 ska ju som sagt vara guid åt blivande sjuor. Mohaha jag och Sanna kommer äga sönder. Tänker bara på ni vet typ reseledare med stora namnskyltar. Söta små kjolar och typ en scarfe runt halsen?. Hm har väl antagligen kollat alldeles för mycket på reseprogram...:)

Som Sanna hela tidien poängtarer och Linn också för den delen så kommer ju Sims3 ut på torsdag. yay kommer bli så fett grymt fruktansvärt kul!. kan inte påstå att jag är Sims nörd men jag kan ju int förneka att det är grymt kul.

         

Och så är det ju snart sommarlov !! och Liseberg den 13 juni!  Det kommer bli grymt bäst!

Puss&Kram

Anna

Glaaassss

Nu har vi håltimme och jag och becca har cyklat hela vägen hem hit. vi drack vatten och så kommer vi på att vi vill ha glass! här hemma har vi bara äckliga tråkiga pinnar från glassbilen som dessutom inte smakar ett skit. så nu cyklar vi ner till affären för att äta riktig glass !

Puss &Kram

anna

RSS 2.0