Systrar i Jeans.

Har ni läst bken? det är sen seire på fyra böcker som jag gillar väldigt mycket. Sitter iallafall och kollar på filmen som går just nu på kanal 5. Med både blake Livley som är med i Gossip Girl america fererra från Ugly Betty och Alexis bledel från  Gilmore girls kan det inte bli annat än bra, :) Det är en fjärde skådespelare också i huvdrollerna som jag int ekan namnet på. Handlar iallafall om fyra tjejer som httar en par jeans som passar allihopa även om dom är väldigt olika. Varje tjej får ha eansen i en vecka och sen skicka vidare dom till nästa. Meningen är att man ska uppleva saker i ett parj jeans som alla får ta del av då alla använder dom till olika saker. Älskar filmen,

Puss&Kram

Anna

Förmiddag i solen

Har ätit massa tårta som blev äver från igår.! tårta är bäst fast jordgubbar är ännu bättre. Det är så sommar. måste köpa fler jordgubbar. Ahh

mmm..

Hittade inte den "riktiga" solkrämen så jag fick ta en säämre. fast den luktar himla gott lol.


 
och så F-ör-s-ö-k-t-e jag ta tag i So:n det gick ingen vidare.¨


Ska ut i solen igen nu. Försöka undvika att få ont i huvudet. Jag är en klen typ som inte klarar av att sitta i solen längre nä typ fem minuter. Innan fastnade jag i solstolen Frida fotade . Det var förnedrande Haha

Puss&Kram

Anna

Äcklig incident!

Godmorgon. Vaknade för några timmar sen. Har hunnit sitta i solen en stund också medans jag började läsa en ny bok. Angelas dotter. Har inte hunnit så långt ännu men hoppas att den är bra. Har också lovat att jag ska börja med So-arbetet som förövrigt ska vara klart snart. Men jag vill inte! orkar inte! så fruktansvärt tråkigt. Speciellt när det är sånt här väder. Jaja förr eller senare blir jag väl så illa tvungen.

Glömde förresten berätta om incidenten hos Becca igår. jag har alltid sån otur. Hos b var det en himla massa hundar typ 4 stycken tror jag. Jättesöta men iallafall. Vi tog varsin hund och så skulle vi gå typ runt kvarteret.  Och när vi har kommit en bit och jag och Sanna hunnit byta hund. Står jag under ett träd. Och så kommer det en stor fet fågel och bajsar mig på axeln. undrar vad han ville egentligen. Så fruktansvärt äckligt. Tittar man ner på axeln och så ligger det bajs som är större än en femkrona där!!. Fick iallafall låna en kofta av Becca sen. Min kläning var aningen kort/bar för att gå i bara den eller vad säger du Sanna? *host* *host*

Ikväll: Gossip Girl

Xoxo

Anna

Robinsonfinal 09

Jaha så ellenor vann roninson vad säger ni? själv tycker jag Jarmo skulle vunnit. Han var en bättre överlevare även om hon kanske hade "spelat" smartare. Men i slutändan tycker jag det som räknas är hur bra överlevare man är och hela den poängen försvann ju när dom andra deltagarna fick rösta. Hade varit mycket roligare med en tävling. hehe men splar roll!

Puss&Kram

Anna


Beccas Konfirmation.

Det var faktiskt riktigt fint i kyrkan. Inte en sån där tråkig stel gudstjänst där prästen pratar timmavis. Hela altet tog sådär en timme. Helt lagom. Den innehöll bildspel modernare sånger coh ja ni vet allt vanliga som man måste ha med. Festen hos Becca var ännu roligare. Hon fick en Jättefin lapotop. Också en massa smycken och pengar. Så grattis igne B. Måste vaar skönt att ha det överstökat även om jag tycker det är riktigt roligt. Vi åt en massa god mat. Bullar och tårta. Och så fick vi träffa typ hela B's släkt vilket var kul men kändes lite mysko. Alla var jättetrevliga iallafall.

Nu har jag kommit hem och Hanna och Emma är här. Dom åt tydligen innan jag kom men det gör absolut inget är suppermätt efter matkalaset hos B. Robinson om 7 minuter. Hoppas Jarmo viinner. Han är Så tuff.!

Ha en fin lördagskväll allihopa.

Puss&Kram

Anna

Imorgon

Nu måste jag gå och sova. På allvar. Imorgon ska jag hinna med mycket.

Ner på stan för att köpa material så jag kan tillverka egna inbjudningskort till konfirmationen i sommar.
Ringa Linn så att hon vet att b's konfa är halv tre och inte tre som B sa.
Bestämma vad jag ska ha på mig. Inte döviktigt men jag prioriterar det iallafall.
Hitta några skor som passar till det jag ska ha på mig.
Hinna vakna , äta frukost och titta på Tv. Bara för att liksom.
Hinna andas och fortsätta leva. Låter mycket men förmodligen går det bra. Wish me Luck!.
På kvällen tror jag H och E kommer hit. Måste kolla när så jag vet när jag måste lämna B's tårtkalas. :)

Puss&Kram

Anna

Konfirmations klädhjälp.

Ska somsagt på B's Konfirmation imorgon. Vad kan man ha på sig? nåt snyggt men ändå inte för hm svåtr tt hitta ett bra ord. För kort då? hehe. Det är ju trots allt i kyrkan med hela B's släkt. Har iallafall några förslag.


1: en vit tight lårlång blommig tubklänning från Veromoda. Kort men jättefin till strumpbyxor, vit kofta och ett par skor.
2: en vit tunika ganska rak. jättesnygg med ett schärp i midjan.



Något annat förslag?

Puss&Kram

Anna

Sanna - Mother of 5

Hemkommen rån Sanna för en timme sen. Jättemysitg. OCh i eftermiddag fick hon TRE ny råttor. Jag är inget Big fan of råttor. Men jag får acceptera att hon älskar råttor. Och dom är ju supersöta. När dom inte kommer föör nära. haha.  En av råttorna var brun och gammal och lever förmodligen inte hundra år till. Dom andra två var yngre. och en av dom "nya" var grymt lik en av hennes första. Nästan obehagligt. Fast det kanske inte är så konstigt med tanke på att dom är syskon.


Söt råtta. Kan dock inte säga vem det är haha


Grattis Sanna. Du kommer bli världens bästa 5-råtts mamma :)

Puss&Kram

Anna

Strax till Sanna.

Hej ;) Slutade strax innan två i eftermiddags. Efter det hann vi med att jogga och snart ska jag cykla till Sanna och umgås lite. Imorgon är det B's konfirmation. Och vi är självklart där. Slår vad om att hon säkert kommer få en dator i present eller något annat häftigt storslaget. Nej nu måste jag rusa, Hörs senare

Puss&Kram

Anna

Och ni som skriver omogna kommentarer får ju jättegära sluta med det. Vilken nivå är ni på egentligen?!


290509

Bara tre dagar kvar av maj. Känns vädligt mysko. Känns som att sommaren knappt har börjat och snart är det skolavslutning.Och liiiseberg. Lite småtråkigt väder idag men ändå;) Har kollat lite på top Model 7nu. Någon som vet när dom börjar sända nästa säsong. Vad blir det 11?


Puss&Kram

Anna


19 dagar......


Imrgon är en ny dag x)

Nu måste jag sova. Fråga mig inte vad jag gör uppe. Det vet jag knappt själv. Jag är så trött att jag knappt ser vad jag skriver. Jag kan iallafall säa att jag är trött på Paint..lol x)

hörs imorgon Godnatt

Anna


Annanaspaj!

Är det godaste som finns.! Jag lovar. Äter det så ofta någon har bakat det.! Mohaha,


Visst ser det gott ut !!



Puss&Kram

Anna

Mina fina egensydda shorts ..

Eller fina och fina! men för att vara Jag så är jag ganska nöjd,. Men imorgon har vi ingen syslöjd. Och jag kommer inte hinna bli färdig och hur kul är det att ha ett par färdigsydda shorts i typ september efter sommarlovet. Detta är ett problem.


Vad tycks? Här är dom dock bara halvfärdiga! själv tycker jag att jag är väldigt kreativ.!

Puss&Kram

Anna


Taize

Hej. Har precis kommit hem från en gudstjänst med Becca. Även om jag redan är klar så säger man ju aldrig nerj till en gudjänst? eller, Det var en Taize gudstjänst. Vilket går ut på att vara tyst under en längre tid. Alltså inte som en vanlig gudstjänst. Alltid svåtr at vara tyst nr man vet att man ska vara tyst. Då komemr man alltid på massa roliga saker och så börjar man nästan skratta. Sitter man där och gör sitt allra yttersta för att inte låta. Det var B's kyrka. Hon tyckte jag var lite högljudd. Hehe

Kram Anna


260509

Godmorgon. Regnigt ute idag. Idag är en sån där typisk vilja-vara-hemma-dag. Men det är skola till tjugo ifyra någon gång. Jag är å trött. Så detta är väl typ det jag orkar skriva. Hörs senare,

Puss&Kram

Anna

öppet hus.

Hemma från öppet hus. Det var kort och klart sagt Flum xD. vi gjorde bort oss X antal gånger. Först Kommer vi in och ser massa goda godisskålar. ah tänker vi. Då ser Becca en skål med sura gådisar och vi går dit. Observera (vi såg inte att det var indrottsbordet)

Mannen : Ja är ni intresserade av Idrott?
Becca: Njaa.
Anna och Sanna: mm Nej,
Mannen: var det er jag pratade med innan?
Anna Becca och Sanna: öh.. neej.
Mannen: Nehe då kanske det var godisskålen som lockade?
Anna sanna coh Becca: aah
becca norpar åt sg sin sura godis och vi lallar flummaned bort därifrån i galet skratt x)

Och under infot! Det var inte galet kul. Lite halvflummigt. Det beror på hur man väljer att se det. Sanna sitter och gör konstiga ljud. Jag sitter och typskrattar och hostar. Äter godis. Och omformulerar allt dom säger till saker som gö att jag börjar skratta. Becca satt mest och försökte kontrollera oss och sa några galet kul saker hon också vilket inte precis hjälpte.

Efter infot ett päron flum och massa pollyn och dumlegodisar senare träffar vi Kasper i klassen.

Sanna Becca och Anna : Hej
Kasper. hej tror kkasper sa : ska ni gå här? jag tyckte han sa Är ni här?
Anna :  Nej vi ska gå nu!


Hahaha x)
Vi på Föörra Öppet hus! typ tredje på en månad. Vi börjar ju bli bra på detta!

Puss&Kram

Afternoon

Hej.funderar på att göra lite läxor. Tråkigt men nödvändigt. ikväll ska vi iallafall besöka nån gymnasieskola här. Vad hittar ni andra på ikväll?

Puss&Kram

Anna

270509

Godmorgon. Sovmorgon idag igen. ni måste tro att jag är en riktig latis.Och det är jag, ;) idag har jag skolan till halv tre. och vid kvart i elva.ka jag till tandläkaren...o.O jag gillar inte tandläkaren jätte mycket, Nu ska jag iallafall gå och äta lite frukost.och titta på The tyra Banks show. Eller är det top model som börjar nu?

Looooooove Anna, :)

förresten så hade jag besöksrekord igår. På 35 personer. Alltså hela 10 mer från förra gången. Tack så mycket allihopa som kollar in och lämnar kommentarer. Kram

Creepy? huh?

Såg ni Dh ? nu vet vi iallafall. dave ÄR en läskig psykopat? Detta gör det lite läskigare att kolla men med mer spänning.!

Någon mer än jag som tror han tänker typ döda Mj?
Nej han får inte döda Mj. Han är ju s söt.

Puss&Kram

Anna

Warp

Gammal bild på mig och Becca i warp. En av mobilernas roligatse grej. Har dock det inte på min mobil.


Här är jag och Becca snyggingarna själva!, :)


extremt snyggt! och roligt, :)

Puss&Kram Anna

DH ikväll?

visst ser vi väl på desperate Housevives ikväll? ska bli spännande att få se hur det går nu. Hur edies död kommer påverka Dave? han kanske får veta att det var Orsonsom sprang ut på vägen och så vill han döda honom istället..


Vad tror ni. Kommer Dave fortfarande vilja döda Mike och Katherine? eller låter han dom vara och går vidare?
det är den stora frågan !

Puss&kram Anna

Jag är S-l-u-t

Joggade nu efter skolan med becca. Jag är så sjukt trött. Vi brukar jogga mellan 3-5 km, tog bara två idag. Eftersom det

1. Är så varmt!
2. Jag är döhungriig! måte äta nu.
3. Latdag idag. Man måste få var lat vissa dagar.
4. småsur,

Puss&Kram innan jag dör av hunger..

Anna


Nu: Skolan






Randig tröja - H&M
Vitt Linne - Vero Moda
Tight - Gina tricot

Puss&Kram

Anna

Äpplekokossmoothie

Godmorgon, Sovmorgon idag. gjorde en jättegod smoothie till frukostpå någon äppleyourghurt,kokos och banan. jättegott.

mm.. Beccas fel att jag börjat äta så mycket smoothie(sar) haha!

Kort dag iallafall går bara till klockan fem i halv tre. Då är det jogg med  (queen) B. vågar inte säga något annat, lol

Puss&Kram

Anna

vilka krav?

Sitter och kollar på Momma's boys. Herregud vilka krav. Hon får itne vara svart. inte tjcok inte inte inte. stackars dom där kilarna. tänk att behöva känna att man är ihop med någon som ens mamma gillar bara för att slippa bryta med sin mamma? G-a-l-e-t


Dreamboard

Läste här. Hos blondinbella om sk dreamboards. Tyckte det lät som en rolig ide. Tnkte göra en egen. Me den idén tog stopp när jag inte hittade ett tillräckligt stort papper. Får väl skaffa ett stort papper och göra det en annan dag. Dreamboard here i come..snart iallafall ;)



vååååår...
puss&Kram

Anna


Aktivitet?

Ska åka och spela piano nu, vet inte om jag ska fortsätta pela tillhösten.förmodligen inte.


 

Någon som har någon idé på en rolig sport eller aktivitet?

Puss&Kram

Anna

Första doppet.

Jag har inte badat. Kanske gör det om några veckor. Men när jag kom hem fick iallafall Frida och filip för sig att dom skulle göra det, hehe. Frida badar Alltid först av alla. Kan nog inte minnas någongång det inte varit så. men iår var filip först, ;)






 
16 C

Vart ju jätte fint väer idag. Nästan 21 C woho sommaren närmar sig.

PussOKram

250509

Godmorgon bloggen. Jag är sen. vaknade vi tio över sju. Så jag har iallafall hunnit duscha och ätiti frukost, :) Ska gå och plocka iordning mina grejer . hörs i eftermiddag



randig tröja m ficka på bröstet - H&M
Jeanse - Gina tricot.

Puss&Kram

Anna

Nattinatt,

Har nästan renskrivit hela So jämförelsen. gud jag brukar aldrig vara så här seg. Jag är ute riktigt sent och borde ha gjort detta för länge sen. Det får inte vara mer n en A4:a så jag sitter och skriver pyttelitet. Hoppas det är värt det och att läraren gillar det.

Godnatt- måste sova nu!!

anna

Inga kopierare här.

Nu har jag fixat kodgrejen så att man inte kan kopiera bilder eller text. Mycket smidigt. Nu behöver man inte oroa sig över att någon kopierar och gör vad som helst med ens bilder. perfekt! Nu måste jag gå och ta tag i So jämförelsen på riktigt. inlämning imorgon.

Puss&Kram

Anna

friends, true friends.

 Plugg och flumm på McDonalds.

McFlurry är god, men dyr, Gillar fortfarande 8-kronorsglassen (som inte finns med i menyn) bäst!

So jämförelse.spanska för Sanna och så ritade vi en tur över skolan. Vi ska guida dom blivande6:orna nästa vecka, :)

Mitt S och mitt B : )

För dig B : )

Puss&Kram

Anna


Hemma igen.

Har nu varit och pluggat/flummat på McDonalds. mcflurry är smaskens. Lägger strax in lite bilder ska kolla på Gossip Girl. Hos becca kolade vi å Alexander Rybak klipp. Säger det igen. Han är ju så söt. Ni kanske tycker det är himla mysko. Speciellet becka. För hon tycker bara han har stora ögonbryn. Du sanna jag kom på värsta iden. Kan vi inte göra varsitt hårband du vet typ bandana med hansnamn på och så åker vi till ESC nästa år? eller till allsång på skansen? det vore COOLT. Nu Gossip Girl

Puss&Kram

Anna

anna är Kär.

hejjhejj , detta är Frida som skriver nu  [ annas syster]

Anna älskar alexander Rybak [ hon ska flytta dit & gifta sej med han ] hahahahah..
hon sitter och ta bilder på han från youtube & spelar låten hela tiden -.-
& så springer hon omkring i hela huset & sjunger hans låt tillsammans med en låtsas fiol xD






             


Nu har jag bråttom , ska iväg och träna .

puss&kram


Frida


Mot mcdonalds.

Ska möta upp Sanna och Becca på Mcdonalds. Vi tänkte äta glass och plugga lite. åker förbi Sanna först. Skulle vara där klockan fem överhalv tjugo i. vi harräknat ut att det tar en kvart att cykla. Dte innebär att jag borde cykla precis exakt nu. Och Nu cyklar jag inte för jag ssitter ju här. Men ja nu! ska jag cykla så vi hörs sen.

PussOKram

Anna

S¤l

Fick precis för mig att det var dags att sola. Ni vet så man blir sådär perfekt brun till skolavslutningen. tog på mig bikinin och gick ut med en solstol. Det var inte varmt. och efter cirka 15 sekunder gick jag in igen..:) det brukar bli så, jag är nog inte sola typen som sitter länge i solen.


topshop 129:- /del solglasögon H&M anske borde nämna att dom köptes förra året, x)

Skolavslutningsklänning, vad tycks? haha. tänkte ha en vit kofta till och ett par kor vet inte vad för skor elelr vilken färg? någon som har några förslag?

PussOKram

Anna


UPDATE: hehe lägg märke till texten under klänningen.   " haha tänkte ha en vit kofta till och ett par kor" ibland blir det bara väldigt Fel! hehe

Ny design

Amanda har gjort mig en ny design, vad tycker ni? jag älskar den .Lika rosa som jag. tack så jätte mycket <3

PussOKram

Anna


Söndag 240509

Godmorgon bloggen, söndag idag vilket för det mesta innebär tråkiiigt. brukarinte göra så mycket på söndagar. Kanske göra lite läxor. Precis innan långhelgen drog vår So lärare igång ett So arbete som skulle lämnas in fredag12 juni. Men så sa hon "egentligen sätter vi betygen den 9 juni dvs på tisdagen så vill ni att detta arbetet går på denna terminen betyg så ska det lämnas in några dagar Innan så hon hinner kolla och läsa det. Vilket blir på fredagen den 5 Juni!. Så ett stort arbete som är helt fritt som vi inte ens börjat med utan bara valt ämne ska vara klart inom 12 dagar!!. Sånt borde få vara olagligt.´

Ska nog fortsätta läsa lite också började läsa En shopaholic får en syster på engelska, Alltså Shopaholic and sister. Lagom svår at läsa på engelska. förstår hela sammanhanget men det är vissa ord som man hakar upp sig på . och efter ett tag orkar man inte slå upp dom.x) Vet inte helelr om jag missar några roliga delar men haha den är kul på engelska också, :)


skriven av Sophie Kinsella

pussOKram

Anna

Musikspelare/Ipod,

Har försökt lägga in en spellista/ipo/musikspelare kalla det vad du vill med musik. Enda problemet är att låten hackar sig och att sidan hamnar långt ner. Någon som vet vf sidan hamnar långt ner?. ser ju konstigt ut. Hjälp efterlyses ;)

Godnatt

Anna


Besöksrekord :)

Hej bloggen. Ville bara tala om att ag idag har haft besöksrekord på 23 personer och typ 90 sidklickningar eller vad det heter.  Riktigt kul,så Tack allihopa som kommenterat fortsätt jätte gärna med det. kom gärna med förslag och ider på hur man kan utveckla bloggen,

PussOkram

Anna


Robinson

Ska strax sätta mig och kolla på robinson. För en gång skull har jag följt hela serien från början till (ja nästan slut) brukar alltid missa en massa avsnitt och sluta kolla efter ett tag. förutom typ Desperate housevives, Gossip Girl och Ugly Betty,
Jag hoppas Jarmo vinner eller erik?
Vad tror ni?

PussOkram

Anna

Fredag-lördag

Från i går tills idag förmiddag var Jennie och jossan här och sov över. Himla skoj måste jag säga.:)

Jossan och hennes fina kamera.

Jossan måste lära sig att stå still!

Fridutt.





Smarta jag.

Var nere på stan med lillasyster Frida vid lunch. Efter det stack jag till Sanna. Hon hjälpte mig med So:n vi har varit och gjort en intervju med Jehovas. Nu ska vi alltså jmföra den kyrkan med en annan. Jag glömde boken i skolan. ..inte smart. Nu har jag precis ätit hamburgare, :)

PussOKram

anna

Alla var faktiskt talanger!

Godmorgon. Såg ni på talang 2009 igårkväll?. Igårvar det ju jättemånga väldigt duktiga människor med. Som tjej som höll på med akrobatik eller rörelse av något slag. hon var ju helt grymt duktig. Själv kan man ju knappt göra en bakåtkullebytta. Inga planer alls för dagen vad ska ni andra hitta på?

I eftermiddag har Sanna lovat mig att hon ska hjälpa mig med en So grej. Glömde boken i skolan. Kunde knappast cykla tillbaka heller eftersom vi har packat ner alla våra grejer i svarta sopsäckar föratt skåpen ska flyttas.

PussOKram

Anna


Bedtime

Nu ska jg snart gå och sova. Jag o Jossan är helt slut. Ikväll har vi varit och "lekt" land o rike. Ni vet den där leken man gjorde när man var mindre då man var ett land och så är det en stor ring som är uppdelad i fyra bitar . Och så tar man av varandra?. Tog iallafall massa bilder som kommer upp här imorgon. nyss så spelade vi Pippi memory.. med 96 bilder dvs 48 par. Det täcker typ hela bordet oh tar as lång tid att spela. Men vem Vann? hehe. det börjar iallafall på A och slutar också på A och i mitten finns två bokstäver som kommer efter m i alfabetet.

Godnatt.

Anna

Shopping.

 
Chinos 149:- veromoda- helgerbjudande


Grymt söt bikini från MAtthew Williamsons Hm kollektion.
149:- del. Får väl se om jag köper den men supersöt,




Fin sko som jag var osäker på. Från DNA man kunde inte lämna tillbaka den då affären upphör. Så den får stå där ett tag till. BÄHÄ!


Blå huset?

Hej. Nu har vi just kommit hem från stan. Hunnit äta har vi också gjort.hittade ett par byxor och två sipersöta tröjor på hm. Kan visa senare. Nu ska vi åka iväg igen och kolla på en extern hårddisk.

Anna: det heter väl extern hårddisk eller är det hårdisk?
Jossan: HAHA Hårddisk.

När vi sitter vid matbordet. så pratar vi om att åka till Blå huset. Men vi tänkte ifall det är stängt pga av klämdag.

Anna: vi kan gå in på datan( och kolla ifall det är öppet tänkte jag)
jossan: Va? ä det en affär?
alla: öh...
Frida: alltså gå in och kolla öppettiderna:D
HAHA


sega människor (inklusive mig själv)

PussOKram

Anna

Gladiatorsandaler.

Good Morniing, Idag ska jag ner på stan med Jossan. Ska försöka hitta lite nya kläder. Känns som om det var länge sen. Nu är det nästan 15 C ute. Kanske till ochmed kan använda mina nya sandaler. Hittade dom i stockholm när vikom hem från Tallin. Men.. dom fanns inte i min storlek. Och eftersom DNA affären jag hittat dom i finn här hemma också så kollade jag där, och Voila! där hade dom iallafall storlek 41. Supersöta.

   
                         


299:- DNA

Tv

Sitter och kollar på en dokumentär på tv3. Den handlar om en flicka Juliana, Hon föddes nästan utan ansikte. tycker så synd om henne. blir alltid lika dant när man ser på sånna dokumentärer. Ska se det sista nu en ska jag sova. Godnatt!

Långledigt

Gud vad skönt det är att vara ledig. Känner dock att jag inte utnyttjar ledigheten på ett bra sätt. Idag har jag väl mest suttit vid datan, läst och ätit rabarberpaj. Imon är iallafall stan öppet. Tror inte den var det idag. Visst är det väl alltid så att när stan väl är stängt så vill man dit som mest typ som på söndagar. Då är det iof öppet mellan 12-16 men ändå. x)

Imorgon kommer jossan och Jennie hit, :) det blir skoj. Då kommer jag och tänka på denna bilden.:) ag sitter på huk. Omoget värre.




Amanda har också gjort en Supersnygg (!) design som jag ska ha här på bloggen. Den är jättefint och det kommer bli så bra, :) tack Amanda, <3


PussOkram

Anna

Godis+Nutella+film+dricka+liite energidryck = Myskväll ;D

Hej, :) Nu har alla åkt hem.. Eller för ettvtag sen har hunnit titta på tv och äta rabarber paj efter det. Har förresten allvarliga problem med det här med bilder, Om an inte vill att någon ska ta dom. Hur kan man göra då?  Hur lägger man till en sån där text där det står jitt namn över hela bilden, dock svag text. Det är ju jobbigt att behöva skriva dit lite fult i paint varenda gång. haha. filmvällen igår/natt var iallafall BÄST!


  
motaffären!                                             goodis!                                 powerKiingenergi, :)

Nyss sprang min lillasyster in och frågae ifall min lillebror var inne. Nej säger jag. så vi springer runt och letar. och som alltid hittar man honom efter typ två minuter inne hos grannarna. Han har en väldigtnära oblyg relation med dom. haha, :)

Ha det bra

Anna

26 dagar....

Tonight must be a magic night.

Ikväll är det filmkväll med R.A.S.S.L.A haha, :) läser man det så blir det ett ord. Fast ni smarton fattade nog att det var det som var poängen. Vi har planerat detta länge. Och idag var enda dagen som passade. Det blir lätt så när man är många. Vi ska iallafall kolla på massa film och äta oss megafeta på godis. Mohaha. Måste bara städa och plocka iording innan alla kommer vilket r om typ två timmar...Så jag kanske borde sätta fart, :)

Amanda har även erbjudit sig att designa min blogg. Woho det är ju supersnällt, :) Tack A <3

PussOKram

Anna


Jordgubbssmoothie.

Kom nyss hem från skolan. Blev sugen på en jordgubbssmoothie. Ska strax sätta mig och titta på The Tyra Banks show.

PussOkram

Anna


Word.

Gomorron ,just nu på engelskan hller vi på med ett engelska arbete om USA. det ska renskrivas på max ett A4 dataskrivet. men eftersom vårat word är helt konsitgt. Det funkar inte alls utan att allt blir helt segt och så håller det på så tills man typ dör.Så nu får jag åka till skolan när jag egentligen hade haft sovmorgon för att skriva rent en text om snabbmat. surt men sant.

PussOKram

Anna

Vad tror ni?

Såg ni förra veckans avsnitt av Desperate Housewives? Isåfall hur tror ni det går för Edie? OhUgly Betty om en halvitmme,

PussOkram

anna

Bloglovin,

Blev tipsad Bloglovin av jana, fattar inte hur man ska lägga till den där "kodgrejen" så om det finns nån därute som vill bli vän vän där/ ha mig där. Så kan ni ju baar söka på  annnajohansssson.blogg.se och lägga till mig, :) Det funkar ju också ifall någon själ vill berätta för mig hur man gör koden också^^

     
sooommarlooov 28 dagar....


Stöd mig med en kommentar..;)

Hej. Ni som läser min sprillans nya blogg får jättegärna typ kommentera något. Det blir mycket roligare att skriva då. Bara roligt att se vilka som läser. och vet någon ifall man kan typ ha som vännerni vet som på bilddagboken fast utan bilddagobk. Att man får veta vilka som har uppdaterat och så?  Så kasta gärna hit en kommentar. Ni kan inte gömma er för alltid. Mohaha ;)

PussOkram

Anna

Nygammal väska

Hej förra veckan köpte jag en ny väska. Eller jag och F ska ha den tillsammans. Men den är mest min haha x) använde den första gången idag. Riktigt liten och man får inte plats med så mycket i den. Min plånbok gick inte i så jag fick ha en annan svart gammal ful.

    
                  Väska erikshjälpen 50 :-                                          
                                                                                      Vitt Linne - Stadium
                                                                                      Skinnjacka - Monki
                                                                                      Jeans - Gina tricot


Kort skoldag!

Hej. Har slutat nu! Gud vad härligt. Egentligen skulle jag gå till halv tre men studiebesöket slutade tidigare och musiken var inställd. alltså en håltimme på nästan tre och en halv timme för att komma tillbaka och ha tyska med tyskaläraren i typ en halvtimme. Så vet ni. Hon gav oss ledigt. Man kan allvarligt lura i henne typ vad som helst, stackarn. Tydligen ska dom äta ärtsoppa här hemma. Något jag inte är så förtjust i. I eftermiddag ska jag ner på stan med B. Vore jättekul om S och L också ville följa med.

PussOKram

Förresten någon mer än jag och alla jag känner som är helt galen i norska Alexander Rybak?. SÅ söt och hans låt är ju så fin. Iam in love with a fairytale.<3

Anna

Dags för skolan.

Då sticker jag till skolan nu, Vi hörs i eftermiddag, Vill göra något då. Perfekt att hitta på något när man inte har några läxor. Hade varit kul att åka ner på stan. Och så måste jag städa. O.o

PussOkram

Anna

Godmorgon

Godmorgon världen,
Har sovmorgon på tisdagar vilket är idag. Det är jätteskönt även om man inte sover längre så kan man bara göra saker mycket långsammare. Idag ska vi på studiebesök. Något Gotech företeg. vi ska alltså besöka en industri, allt för att dom tror att fler ungdomar ska bli intresserade av teknik. Jag tror att om man gillar teknik så har man ju kommit på det innan nu iallafall.Nu ska jag äta frukost, ;)

PussoKram

Anna

Shopaholic-serien med Rebecca Bloomwood

Har någon av er sett filmen en Shopaholics bekännelser? tänkte se den men hann inte innan den slutade gå på bio. Men för ett tag sen lånade jag första boken.( rosa och fin) av B. den var rolig redan på första sidan. Så grymt sjukt kul bok.  Seså spring genast och låna den av någon.

Den handlar iallafall om Rebeca/ Becky Bloomwood. Hon är journalist på en finanstidning. Hin gillar inte alls ekonomi och hennes allra största passion är shopping.! hon är en riktig shopaholic. Hon bor i London där delar hon lägenhet med sin bästa vän Susan.(som förövrigt också älskar shopping). Boken är skrivet på ett sjukt sätt. Men författarens har verkligen lyckats att beskriva hennes beteende så att man verkligen känner hur desperat hon är efter ett par skor eller en svindyr Danny and George scarf.


Jag är Anna!

Hej. Då har även jag hittat till blogg.se Har funderat ett tag på att skaffa en blogg. Och Nu. Nu har det äntligen blivit av. Funderar på att bli nästa Kenza. Eller blondinbella. Det vore ju inte fel att tjäna massor med pengar och få gratis saker hemskickade. Haha eller vad säger ni? Kanske borde satsta på att få mer än två läsare först. För två iallafall det vet jag att jag har. Haha S? B?

linslusen herself

Jag heter iallfall Anna johanson
. Jag bor någonstans i Södra Sverige.(lovar att det inte kommer ta mer än sådär två dagar innan ni vet var jag bor heh) Jag älskar att läsa och i februari började jag läsa Twilight. Efter att jag har läst färdigt alla kan man ju inte mer än säga att det är dom bästa böckerna ever. Älskade Harry Potter när jag var yngre. Men Twilight är mycket bättre. På fritiden gillar jag att gör sånt som vanliga människor gör, simma(de) seni höstas men nu när det har varit så fint väder sen tidigt i april är det ju mycket skönae att jogga. Funderar på att kanske göra två inläg istället för ingen orkar väl läsa såhär mycket

PussoKram

Anna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0