I got in

Jag är preliminärt intagen till Katedralskolans IBProgram! Imorgon kommer brevet men resultaten finns redan uppe på inloggningen på Väjö kommuns hemsida! Känns riktigt bra alltså. Även om det bara är preliminärt så är det kul. Nu väntar jag bara på att Sanna ska vakna så att vi kan åka ner på stan! Måste fira med en glass eller något. Vi hörs allihopa!


Ullared

Var ju på Gekås,Ullared med mamma,Frida och några av mammas jobbarkompisar idag! Alltså där finns inte så mycket kläder och så. Men en himla massa "bra att ha grejer" Sånt som man aldrig orkar köpa hemma. Här är allt samlat på ett ställe till ett något billigare pris (ibland iallafall) Hittade iallafall lite kul smågrejer som jag tänkte kasta in några bilder på. Tappade ockås bort mina älskade sjal från Indiska. Fick typ smärre panik. Var runt kundtjänsten X antal gånger, sprang runt och rensade hela vägen jag gått och pratade med personalen. Till slut.  Två minuter innan vi skulle gå till bilen gav jag det en sista chans och sprang bort till receptionen en gång till. Tror ni inte min fina,mysiga Sjal ligger där och väntar på mig. Visst, bara en sjal. Men en mycket speciell sådann!


enorm myströja.





Hittade en svart,söt väska att använda. Kör just nu på en brun men en svart är ju inte alls fel, verkligen inte!

Hade iallafall en riktigt kul dag och imorgon börjar lovet på riktigt! Vad säger ni, några planer? ♥


Earth Hour 2010

Var nere på Earth Hour med mina fina vänner igen! Vi såg bland annat Anna Bergendahl och Jennifer Brown. Fantastiska sångerskor båda två.


Så, släckte ni något igår? ;)

hehe, roligast var nog små roliga lysande pinnar dem delade ut som man knäckte för att få dem självlysande..Min lös hela natten. Nu har den väl typ slocknat..Måste vara något extremt supereffektivt i dem!


All this talk about the weather..

Helt galet vad härligt vädret var igår. Att kunna gå i en tunn tygjacka eller skinnjacka med strumpbyxor och Converse är helt underbaart! Helt sjuk vad härligt det var igår alltså. Att bara vara ute i solen och seriöst njuta. Har inte varit såhär glad över våren på evigheter. Men denna vintern har varit helt extrem och nu är den över. Nästan iallafall..Om vi bortser från att regnet nu öser ner..Och att det har åskat..beh.ver vi kanske inte prata om. För innan var det helt sjukt underbart!


Dance Dance Dance

Gårkvällen spenderades med ett gäng supersköna människor här hemma. Hade verkligen riktigt roligt. Vi såg lite film,åt lite godis, promenerade här på Högstorp och allmänt umgicks. Just nu sitter jag och myser med m&m s. Riktigt super gott alltså. Har även lyckats låna min lillebrors högtalare till datorn (med hans tillåtelse numera) All musik blir väldigt mycket härligare. Lite mjukare, lite basigare och lite bättre. Har även hunnit springa runt på stan samt biblioteket en stund i eftermiddag. Har lånat lite olika engelskaböcker i olika genrer och svårighetsgrader. Kanon säger jag, Nu ska jag forstätta sega runt. Ikväll träffar jag tjejerna igen, Ska ner på stan och se Anna Bergendahal och Jennifer Brown spela under Earth Hour. det blir mysigt!

Vårluft

Tjingeling, här sitter jag och allmänt latar mig. Lyssnar på mysiga gamla låtar av Gärdestad och bloggar.  Idag anlände våren hit till växjö på riktigt alltså. Detta är den längsta vintern jag någonsin överlevt. Sjukt mycket snö och galet kallt sen i november typ. Nu har jag även köpt en fin vårjacka från H&m Divided för 299:- som ska användas flitigt snarast!

Har slutfört mitt So-arbete om motståndsrörelser under andra världskriget ikväll.För nu är det ju bara en dag kvar till Lovet. En Dag. Härligt det ska bli. Inga direkta planer ännu heller. Men vi får väl se vad som händer.


Enkel,vanlig svart. Köpte ju en på VILA förrförra helgen. har funderat på att lämna tillbaka den och nu åker den.Någon mer än jag som har seriösa problem med armlängden på jackor? Alla jackor slutar liksom alldeles precis så att man kan ha dem. Går man upp i storlek så blir dem ju istället stora någon annan stans. Lyx och material problem tragisk I know.


I MADE IT

Var ju på Katedralskolan idag för IB-programmet. Hur det nu än gick så är det iallafall över nu. Sen om det blir Ib eller Samhälle-Språk i slutet får vi väl se! Skulle jämföra proven med typ Nationella.. Inte galet svårt. Men å andra sidan inte galet lätt.Var mer nervös inför intervjun. Tror nog det gick rätt bra. Hon jag pratade med pratade dock snabbare än typ X2000, Vet inte hur många gånger jag var tvungen att säga, What? Excuse me?, Men det var väl nervositeten antar jag! NU är det bara att vänta på brevet som kommer snart hoppas jag. Där det står vad dem tyckte om mig..herregud..Vad kan dem tycka. Provresultatet och intervjun då. Samt om dem tror man klarar programmet..eller om dem rekommenderar en till att söka något annat. Jaja, Jag hoppas det gick bra, Men Vi får la se när brevet kommer..Och utifrån det se vad nästa steg blir! HA det bra ♥


En bild från Amanda som togs förra helgen! <3 Pussar på er


WEEKEND

Äntligen fredag dåja!
Har suttit hemma med mina syskon hela kvällen då mina föräldrar är iväg somewhere. Har ätit en massa godis, sett lite av luftslottet som sprängdes, Let's Dance och Solsidan. Som alla andra fredagskvällar med andra ord. RIktigt härligt med två dagars ledighet nu iallafall. Ladda upp ordentligt för Nationella Engelska skriftligt på Onsdag och Ib-intervjun och proven på måndag!

Var nere på stan med Sanna en sväng i eftermiddags. Har börjat bli lite av en tradition att sticka ner en sväng på fredagen nu när vi slutar redan ett. Riktigt kalas ju. MEN, både jag och Sanna har blivit helt shoppingfreakiga. Seriöst, det är läskigt. Känenr inte igen mig själv..., Köpte en söt svart ring från H&M samt en tröja därifrån med paljetter på axlarna. Blir nog tjuusigt någon dag. Eller vad säger ni? ;D

Brann förövrigt på skolan idag. Blev skitskraj när brandlarmet gick, vart ju trots allt ett par veckor sen sist. Skämt åsido. Nu var det någon filur som tänt eld på en städvagn tror jag. Men om nu så är fallet så undrar man ju seriöst vart IQ-nivån på den här stackaren ligger..

Ah, förresten blev just påminnd om att det är Earth Hour nästa helg! Visst är vi med! Både Anna Bergendahl och Jennifer Brown uppträder på stan. Kanske värt att spana in? Får la se nästa helg. Men kul vore det!



Ha en fin fredagskväll på er ♥


Hallå,
Har varit på Begravning i stort sett hela dagen. Denna gången var det min mormors mamma,min gammelmormor och min mammas mormor. ( Erkänn nödvändig förklaring), Var en fin begravning i kyrkan iallafall, god mat efteråt och trevligt med släktingar.Finns väl inte så mycket att säga egentligen, begrvningar är väl precis som dem alltid är :/ ...

För att skriva om något roligare, hade ju studiedag igår. Sov över med tjejerna här hemma. Hade riktigt trevligt där nere i källaren. Vi gick ner till affären precis när alla kommit för att köpa lite godis. Amanda som skulle ha en sån här energidryck var tvungen att ha legitimation för att få köpa den eftersom det är femtonårsgräns. Eftersom hon inte har något med sig så säger jag "ah men jag kan köpa den istället"..Värst vad jobbiga dem ska vara då. "näh så får man inte göra" "egentligen" Då säger jag lite smått på skoj, " ah men om jag går ut och kommer tillbaka in igen då" haha, tillslut fick vi köpa den iallafall, känns smått löjligt när vi står fyra tjejer alla över femton och ska köpa en ynka energidryck.

Ah, tappade också min tånagel. Detta måste uppmärksammas. Den har varit helt bruten jätte länge sen bara tyckte jag hela tån ramlade av.. Haha snacka om att de andra blev smått rädda i mörkret.(tur dock att en ny växt ut under) Smått fascinerande. Ännu värre var nog när min lillebror gömde sig och hoppade fram X antal minuter senare och skrämde skiten ur oss!

Ska se ifalla det går något trevligt på teve ikväll. Annars blir det nog någon film. Ha det ♥

T e c h n o l o g i c

Daft Punk – Technologic 

Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag and drop it, zip - unzip it,
Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam - unlock it,
Surf it, scroll it, pause it, click it,
Cross it, crack it, switch - update it,
Name it, rate it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax - rename it,
Touch it, bring it, Pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it.


Sleepover time

Girlsen är påväg och ikväll ska det mysas med skräckfilm i källaren. VI ska även hinna och springa iväg till affären och bunkra upp oss med goodis och tillbehör..hehe. Har vi tur kan vi tillochmed se Desperata Hemmafruar ikväll. Det blir helt enkelt en kalas kväll/natt. Har Studiedag imorgon så det är inga problem att sova länge heller ;) Så har så kul alla skolbarn imorgon.

Hade förövrigt Nationella Läs & Hör idag, tyckte det gick riktigt fint. De pratade dock lite fort och herregud vad jobbiga dem gör proven. Lindar in frågorna jätteduktigt..Sådär så man verkligen måste anstränga sig. Inte för att förstå engelskan utan vad dem vill säga med frågan..Helmysko! Men nu är iallafall halva Eng-delen avklarad (Y)

VII Höres ! <3


Always i want to be with you, And live in harmony harmonyy ohhhoohh

Sitter och skriver förfullt på min lilla bokrecension om Molnfri bombnatt. Har därför läst flera timmar idag och inte hunnit göra så mycket annat. Hade en riktigt trevlig kväll igår med väldigt trevligt sällskap.Sanna var här hemma en stund innan och hjälpte mig att locka håret. Blev mycket fin måste jag säga :) Vi åt lite Pizza, såg på Torkel i knipa ( otroligt viktig film) ;) Såg vissa små extremt små snuttar av melodifestivalen.Hörde iallafall att Anna Bergendahl vann. Har lyssnat på hennes låt ett antal gånger nu. Hon sjunger för himla fint så vi får väl hoppas att det går bra för Sverige i år. Gick ju iget vidare förra året .

Ah nähåter till Word och recensionen!

13 mars

Hallå, suttit och läst i stort sett hela förmiddagen. Boken är för hiskligt bra och ger en väldigt bra översiktsbild av Andra världskriget. Nu ska jag ta och sticka ner till stan med Sanna, Så otroligt härligt vårväder ute nu. Vill bara sätta sig ute i solen och ha det bra. Ska springa nu så vi hörs


One adorable dress...


Hittade denna lilla svarta sak på Gina Tricot idag för 199:-, Dem har här i växjö Gjort Gina typ..Dubbelt så stort. Jättesmidigt och rymligt! (Y)

Såg Die Velle idag! Riktigt riktigt bra film. Väldigt obehaglig men inte på ett dålig sätt. Läskigt hur lättprovocerade människor kan vara. Stack med Becca hemma till Sanna direkt efter Skolan och åt lite mellanmål. Sedan cyklade vi till Samarkand och provade massa fina kläder på h&M och skor på Skopunkten. Det är inte b-r-a. Alltså Den affären har hur mycket fina skor som helst till bra priser. Man får klistra sig fast i tanken att man inte BEHÖÖVER något nytt par just precis nu..Det funkar oftast.

Nu börjar snart Solsidan! Så sjukt bäst humor alltså, hehe ^^


Woke up to Ke$ha this morning,

Ke$ha i alla ära, Men att vakna av hennes konsert sjungande Tik Tk när klockan är runt sju är inte att rekommendera. Igår var det 21 Guns och förra veckan spelade mamma Björn Skifs..hehe ;)

Nu är jag iallafall vaken, ska strax springa iväg till skolan. Vi ska se Die Veller idag på So:n, en tysk film om en lärare som ska se ifall man kan återskapa nazismen. Tror den kan vara riktigt bra så det blir kul. I eftermiddag blir det shopping med Sanna und Becca iallafall!  Pussisar

S.p.o.t.i.f.y

Enligt moi, Någon annan som har ett trevligt tips ? Tas gärna emot. (A)

@          <---


Lyssna och drick något gott..Eller lyssna på den medans du städar. Eller whatever. Blandad mysig musik iallafall!


Knäckebrödshistorien

It's over..Totally Over..I messed up. YES you were right..

De senaste dagarna..har vi disskuterat. Blodig och aggressiv diskussion om hurvida man brer knäckebrödet. PÅ sidan med frön..eller utan. Skickade iväg ett mail till wasa. Idag kom svaret. Sanna & co hade rätt..Jag hade Fel och Becca för en gångs skull erkänner jag ! Happyface,

AAHJA, Fredag imorgon! DET ÄR HAPPYFACE på riktigt, Glömde min bok som jag läser i skolan..Måste hinna läsa och resencera den tills på Måndag. Får la lägga på ett kol imorgon. Tjoho, Fredag imorgon!

IB tests and Interview

Fick ett brev från IB programmet på Katedralskolan idag! :D Ska dit för English and Mathematics test plus an Interview! Ah, spännande och nervöst. Man får ett brev hem sen med någon sorts sammanfattning slash redogöring av hur man klarade testen och intervjun då. Alltså om man passar för programmet eller inte. Ah, tänk ifall det står typ FAIL med stora feta röda bokstäver. VAD,Vad, v-a-d gör man då? Hoppas jag slipper fundera på det iallafall


Ah men det blir nog spännande! Får hoppas det går vägen bara!


Here we go!

Ny Vecka idag. Invigit den med att se förra veckans avnsitt av DH och shoppat skor med Becca. Hittade ett par billiga,vita,vanliga fake Converse på Skopunkten för enbart 99:- Perfekta vårskor helt enkelt. Om bara snön kunde försvinna lite mer då..

I helgen har jag varit hos Farmor och farfar då mamma och pappa varit bortresta. Var mycket trevligt. Lördags natten spenderades dock med Sanna! Himla kul måste jag säga. Vi sprang iväg och köpte jättegod Pizza, Såg på Hide and Seek. Bästa skräckfilmen på länge! Vi fotade massa på natten, åt en massa godis och allmänt slappade ensamma här hemma.
(A)(Y) <3

Igår firade jag min kusin Jennie som faktiskt fyller år idag! Congratz

Upptäckte just att Erik Sades låt finns på Spotify. Tjoho, han är inte snygg egentligen. Men låten är bra! Förresten ..han är ju typ bara tjugo..(sa kusinerna mina ;) trodde han var typ..25 typ ^^

Ni får ha det så bra!


äntligen fredag

Har nyligen vaknat och käkat frukost. Älskar att lyssna  på musik såhär på morgonen.  Komma igång lite. Idag blir det skola hela dagen och i eftermiddag ska jag hämta min lillebror på Fritids. Åker till farmor och farfar efter det.

Snart helg allihopa!


B-e-c-a-u-s-e t-h-e n-i-g-h-t


Excellente klädhängare..hoho..Älskar färgerna och möstrer. Från Indiska på rea 103 Kr typ! :)

Suddig bild, Men dessa superlätta ärh'ngen hittade jag på h&m i veckan för typ 20 :-/st (Y)

Veckan längsta dag är över!

Våren är på G, solen skiner och man rullar med cykeln. Innan har man liksom fått guppa sig fram över snön och isen. Nu går det tillochmed relativt fort att komma vart man nu ska.

Segt att lovet är slut men det är väl bara att köra på.Efter imon ärdet bara tre veckor kvar tills påsklovet!

Idag på tyskan hände något lagom strange. Vi satt och läste en dialog två och två. Helt plötsligt..börjar tyska läraren gråta. Hon var Rörd..Över..att vi blivit så duktiga. Omg, det var så himla kul! Lite aww sådär.  :)

Sitter och klurar på idrotten. Vi ska skriva upp en massa övningar (som vi visserligen gått igenom på några lektioner) MEN det var bara så..tråkigt..Så jag var inget vidare uppmärksam..lol. Alternatvi 1 : hitta på egna övningar. Alternativ 2: Var ärlig mot läraren och säg att du inte kom ihåg några övningar. Alternatvi 3: Leta efter egna övningar på nätet. Ambitiöst och bra!

Hoho, Ingen annan vill ha kladdkaka MEN det finns glass..AH glass! Imorgon blir det Farmor och farfar över helgen! Blir kul och trevligt.

HA DET :D


Wha-wha-wha-wha-what did you say?

Tillbax till skolan idag då. var ledigha igår som komp för Öppet hus på en lördag om vi hade för x antal veckor sen. Aningen trött nu, alltid sådär att vara tillbaka. Snacka om att kastas in igen. Idrottsprov, möjligen So prov. Kan bara inte koncentrera mig på skiten.

DESPERATA HEMMAFRUAR PREMIÄR IKVÄLL. MÅSTE MÅSTE MÅSTE SE!

Fick tillbaka våra Svenska Np idag. Jag är MER än nöjd! Inte snöat idag iallafall och solen idag var så otroligt varm. Jätteskönt, vågar tillochmed säga helt fantastiskt!

Vår vår vår vår vår vår vår. Imorgon blir det stan med Sanna. Här ska det provas grejer. Kanske tillochmed i klackar,eller tygskor om vädret går med på det.

ttyl ♥


Vår i Tallinn förra året med massa braiga släktingar. Var en helt fantastisk resa! Riktigt feta, mega kul. Båtresorna med kusinerna..gåår nog inte glömma. Ärrad för livet :D!

plus and minus

+ Snön smälter! (även om det snöar, det är ju plus grader!) Snart vår Hopefully! Jag och Sanna gick tillochmed på asfat häromdagen...(stor händelse)

+ Indiska, Denna affären är underskattad! Det finns otroligt mycket fina saker. Koppar,smycken,kläder, scarfes,ljus och urgulliga kuddar!

+ 1 Mars idag! Februari os over. Bara drygt en månad kvar tills gymnasuiebeskeden kommer :)

+
I skolan imorgon lär vi få veta våra Svenska Np resultat! (jag sätter denna på plus för jag hoppas det går bra.Om inte annat..så är det gjort iallafall)

+ Sanna kommer hit i eftermiddag! Dock för att plugga...men det bryr vi oss inte om..lalala

+
MÅSTE bara hissa Solsidan. Seriöst Sveriges bästa humorserie på länge. Så galet kul.

+ Desperata Hemmafruar premiär i veckan!!!!!!!!!


- Laggande,jobbiga,irriterande datorer. Har haft lite problem tillochfrån med min. Meen nu tycker jag den går bra.

- Skolan drar igång imorgon. Mindre fritid mer plugg.

- Snart nationella i Engelska..:S



RSS 2.0