ett vackert fat


Mamma kom hem med ett fat som vi fått av f&f, Tyckte det var urgulligt. Funderar dock på vart jag ska ha det..och tillvad. Kanske lägga halsband där i..eller ljus..eller bara låta det vara som det är. Ut ska det inte iallafall. Jag gillar't


nailpolish

Försökte tidigare ikväll måla fransk manikyr. Jag.suger.på.att.måla.fransk.manikyr. Det är så himla fint och fräscht. Men hur ofta lyckas man själv? Överväger starkt att gå och göra manikyr någonstans. Dyrt dock men det hade varit kul att testa. Såg att dem öppnat något nytt uppe i Linnégallerina. Kanske värt att testa. Vem vet ;)

Det slutade iallafall med att jag målade bottenlacket..och..gav upp..det vita blev inte snyggt helt enkelt. Sanna"kungen av nagellack" du får hjälpa mig imorron. Haha!



Feb 28

Söndagar brukar vara rätt tråkiga men jag måste säga att dagen (som inte är över ännu) varit mysig. Efter att Sanna åkt hem igår runt halv ett, ett (min tidsuppfattning försvann där någongång) Så satt jag uppe en bra stud och lekte på datorn vilket ledde till en fet fet fet sovmorgon idag. Vilket leder till tt jag kommer behöva sitta uppe sent idag..Och då måste jag gå upp tidigt imorgon..Hm allting hänger ihop....;) Sanna och jag hade det iallafall kalas. Flummade sönder med kameran, såg på film och nördade Facebook. Ovanligt ellerhur?

Har även fått hjälp av pappsen att få upp spegeln på väggen. Riktigt fint om jag får säga det själv!





Photoshoot

Sitter i sängen med Sannapanna och fotar sönder. Helt galet seriöst.Är snart blind av blixten, tur att den inte slog ner. Typ 90 bilder under loppet av ingenting. Vi har varit och köpt morötter samt sett Sommaren med Göran. Vi är deffinitivt Coola.


En av alla galna pics. Ni får nöja er med denna för det laggar sönder när man laddar upp bilder..-_-

Pusssaaar


Sat Feb 27

Sitter och bläddrar runt lite på aftonbladet. Hittade nyss en kort artikel om en Österrikisk bonde som gått med på att göra ett DNA test och då fått veta att han var en av Hitlers sista släktingar. "Jag ångrar att jag aldrig gjorde det" säger han. Jag förstår han. Att bara vara släkt med en man som Hitler och dessutom vara en av dem enda som är det..Undra om han var Jude..Hope not..Måste ju bli lite..nej väldigt konstig känsla isf o-o

Inga planer alls för dagen. Sitter bara och lyssnar på lite musik jag lyckades hitta med hjälp av den senaste boken jag läste. Någon mer än jag som ofta söker upp låtar som personer i boken spelar?


OCH OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SNÖN SNÖN SNÖN SNÖN DEN SMÄLTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(önskar jag kunde skriva ännu större)


nybäddat

Har ikväll tagit tag i min säng! Efter att sovit över och haft samma örngottsgrejer allmänt länge ansåg jag att det var dags att byta. Ah alltid lika sjukt härligt. Reeeeeent. Rotade även fram två gulliga kuddfodral som jag satt i två mindre kuddar. Samt ett gammalt kuddfodral som jag lolligt nog sytt själv. Det står iallafall mitt namn på det..Och något om den blåa stjärnan på den behöver vi ju inte ens nämna.



Ska be pappa hänga upp den imon på väggen. Tror det blir riktigt kalas! Jag ser förövrigt ut som Albaba här..


Känner för att hoppa i sängen! Mysigt ljus härinne, bra musik och trevligt sällskap på msn.  Har städat i garderoben i veckan så nu känns hela mitt rum klart och det är väääldigt härligt måste jag säga.

Träffade ju även tjejerna igårkväll och natt och förmiddag Vi var hos Linn, hann se både kalle och chokladfabriken för trehundrasjuttielfte gången, Saw och Jack the ripper innan vi sa att vi skulle sova. Ah fast sen tog det ändå X antal timmar innan vi gjorde det;) hehe, blir lätt så när man är typ sex personer. Snackade en massa iallafall och det var riktigt mysigt! Tack allihopa <3

Åt och fikade med Jossan & Co på McDonalds idag sen var vi här hemma en stund innan de begav sig hemmåt igen. Jag och Jossan har iaf verkligen konstaterat att Ted Gärdestad måste varit lite pervers. Hans leende gå rakt in i hjärtat. Och igenom det..

mirror

Har läst i min nya bok tillochfrån hela eftermiddagen. Just ätit lite kvällsmat och om drygt en timme kommer Amanda hit så vi kan ta sällskap bort till Linn ikväll. Vi tjejer ska träffas och se på lite film, äta godis och sncaka en jäkla massa. Blir kalasskoj tror jag. Måste dock springa bort till affären först och köpa godis..Ah, varför inte skjuta upp det till sista sekunden liksom.

I förmiddags stack jag och mamma till Jysk och köpte en spegel. En silvrig en som jag tror kommer göra sig fin härinne! Kstar in en bild från JYSK:s hemsida som dock inte gör själva spegeln rättvisa. Men jag orkar inte dra fram kameran...;)



VI hööres och synes!


Min kamp mot bussen!

Jag känner ibland att det är onödigt att åka buss när jag har lite grovt trekilometer till stan ( stor del nerförsbacke dit) Ska man gå på stan några timmar blir det 24 spänn för buss. När man kan cykla. Gratis! JAG är inte snål. Sparsam bara. På sommaren fungerar cykeln utmärkt.Nu finns väl inget att göra än att ta bussen när vägarna är som dem är. Helt igensnöade, hala ,isiga och knöliga. Det går bara inte. Men idag när jag cyklade hem mötte jag 4:an /Hp bussen nere i stan. Mohaha, var tvungen att se ifall jag kunde hinna före den hem. Ni som tror jag vann. Ni hade fel. Ni som tror jag kommer försöka igen. RÄTT! Han var typ..1 minut föööre mig! lol..Jag var såå nära och kämpade såå hårt ju! :D Hahah

Hade varit fett kul att kunna skriva OMG JAG VANN MOT BUSSEN..Men nu kan jag inte det :(


typ så känndes det :(


fina fynd


HAPPINESS

Hittade dessa två böcker på stan nu i morse. På Åhlens respektive Bokia, 59:- och 69:- Elsas Mode skriven av Sofi Fahrman och Remember Me av Sophie Kinsella samma författare som till Confessions of a shopaholic.
Var inte alls så mycket folk.Lite lagom sådär. Rätt mysigt sådär på morgonen, det är mörkt ute och så går man in i en ljus mysig butik med en massa böcker..på REA. Hoho. Nu ska jag sätta mig och äta lite frukost och kanske börja lääsa! Ha det

Konstaterad fakta och ett tips : Det är halt ute, det är fruktansvärt kallt och det är typ en massa snö. Cykla inte uppför backen. Du kommer garanterat ångra dig


Tagga Bokrea

Imorgon drar årets bokrea igång! Kalasnajs att handla på sej ett gäng billigare böcker. Om inte annat är det sjukt kul att bara titta, samla inspiration och allmänt kolla läget bland nu:ets böcker. Den enda boken jag vet att jag skulle vila läsa är väl typ Barack Obamas biografi "My father had a dream" Annars får jag väl låna den någonstans. Funderar på att Någon mer som har några planer för rean?

New Jeans


Hittade ett par byxor på ZARA i måndags. Åh, det är verkligen en affär som skulle uppskattas här i Växjö. Dem har galet mycket fina kläder till ett oftast bra pris. Dessa Jeansen fick jag för 279 kr..(!) Det är otroligt bra för att par (enligt mig själv) snygga jeans som dessutom sitter bra. Har alltid seriösa problem med att köpa framförallt byxor då jag har vissa krav. Men nu fick det räcka. Har letat efter ett par i flera månader seriöst helt sjukt. Men dessa var fina och lagom pris. Parfait pour moi!

Påå Återseende!


B O W L I N G

Hemma från Bowling med my homies.. Haha, Det var fett skoj. Lyckades göra typ 4 Strikar! Mer än vanligt, vilket gjorde att jag vann totaalt. Ska inte skryta mer..:) Äh, med vårat staket var vi iallafall bättre än småbarnen. Tur att vi spelade samtidigt som treåringar. Då framstod vi iallafall som bra! vilket vi självklart var. Haha!


Laagom smickrande bild. Men tröjans fina rygg syns iaf! Hittat på JC i malmö. Notera : Jag vet att den finns här också. Men det brukar ta tid för mig. hoho!

Hade velat ha en bild på mina fina vänner. Men i dessa tider duger inte ens de fiiinaste bilderna! Så ni får nöja er med denna glamourösa skärm med tillhörde soptunna...;)

Toodles!


@ home

Hemkommen från Malmö för ett par timmar sen. Hade riktigt riktigt kul! På dit vägen var tåget bara lite drygt en timme sen och på hemvägen bara någon kvart eller så. Med tanke på vädret är det väl riktigt bra. I skånelandet var det dock inte lika mycket snö, inte lika kallt och vart var alla människor. Malmö är ju för tusan Sveriges tredje största stad. Visst det är måndag men lol. Det var värre än växjö..en söndag! Haha, näh inte riktigt. Men lite mer hade jag nog förväntat mej. Tror att hela stan är mycket roligare att besöka på sommaren :)

Hittade ett par jeans på Zarah ( på tiiden, haha), köpte även mins första tröja med uringning i ryggen. Kalastjusigt. Även två fat man kan ha ljus på. Måste då bara hitta ett par ljus snarast. Vill ju inviga. Åkte sedan till farmor och farfar och åt semlooor!

Kanske slänger in ett par bilder imoorgon! Ska lägga mig och bläddra i tdningar. Bokreaa på torsdag ju! Har aldrig varit där när det börjar. Kanske borde testa det iår..tror det var tidigt på morgonen. Brukar vara på natten. Faaast det är väl olika från affär till affär antar jag.  !

Imorgon, ska jag nog till Simhallen med Frida, lillebror och mamma. Om jag inte hittar någon annan att hitta på något med vill sääga! Vi höreees


Måndag

Förstaa dagen av lovet. Omg vad nice.  Har redan varit uppe en halvtimme. Känner mig inte extremt tr nött ännu. Tåget går till Malmö vid tio över åtta så farfar som ska skjutsa oss dit hämtar oss halv tjugo i åtta tror jag. Har aldrigt varit i Malmö så det blir kalaas! Liter nervös blir man dock när det är så mycket snö ute plus då kylan på det. Seriöst jag vet inte vad det är för fel. Men det är ju helt sinnes. Vintern 09-10 glömmer vi inte förrän nästa år...

Pussaar på era näsor. Speciellt din Sanna! ;)

1,1

Har spenderat hela eftermiddagen hos Becca med Sanna. I ärlighetens namn hände väldigt lite. Råkade knäa Sanna i ansiktet. Det var verkligen INTE meninge..(FÖRLÅT SANNA)  Men hon kittlade mig på golvet. Nu kommer hon kunna använda det emot mig i typ evigheter. Stack hem och åt Pizza, sen dess har jag bara slappat duschat och läst lite. Imorgon blir det Malmö med Frida och mamma,Får vi hålla tummarna för att inte tåget blir inställt bara! Haa det! :) ♥


1.0

Inte en själ inne på msn, Inte en enda blogg att läsa. Det snöar ännu mer förresten. Någon som är förvånad ? Har precis ätit lite frukost  och nu ska jag leta fram lite varma vinterkläder och gå ut en sväng. Kanske skotta lite..Eller fota. Ha en fin söndagsförmiddag :)


You would not believe your eyes if ten million fireflies

Idag har jag bara suttit här vid datorn och läst typ. Har börjat läsa en ny bok "Allt för min syster" heter den Den verkar rätt bra faktiskt. Snön härute är helt freking galet. Jag slår vad om att det är typ en halv meter,minst. Innan när Filip var härutanför och byggde snökojor i de enorma snöhögarna var jag lite smått oroligt för att han skulle drunkna därute i snön.

Gårkvällen var iaf jättetrevlig! Åt här hemma med farmor och farfar. Sprang sedan bort till Amanda och pratade och lyssnade på lite musik. Sedan tog vi bussen bort till Simhallen där vi träffade alla andra. Vi åt godis och såg på filmen "Up" jättegullig barnfilm.

Till allas glädje funkar numera min mellanslagsknapp som den ska!

Har även hunnit på att fixa in kamera bilder på datorn, sorterat i mappar och fixat. Sedan dog min dator. Tror den blevöverhettad eller något. Sen när jag startade den igen..så kom det upp en massa skyltar och grejer om ominstaleringar och skit. Är man inte insatt i hur datorer fungerar är det ända man kan komma på i ett sånt läge attbara stänga av den och glömma bort att något hänt. När jag satte på den sen igen..så funkade den! :D



Haha, Random bild.Men ..Läkerol..är gott!

Förövrigt, Fireflies med Owl City är nog låten som spelasmest här just nu. Den är grymt härlig. Lite plingig sådär. Och texten är bara för..random ^^


HAPPY BIRTHDAY

Måste börja med att säga Grattis på födelsedagen till min älskade syrra Friidis. Även om du inte vill ha kramar så jag måste springa som ett mongo efter så är du rätt bra. Haha! Ah Obehagligt..vad snabbt tiden går! Näh jag är inte 80. Ska strax äta middag med farmor och farfar. sen ska jag svika dem och umgås med friends! Vi hööres

hihi,från sommras! Vi var någonstans i Dalarna, Falun om jag inte minns helt fel. Besökte en hel cool gruva..(önskar jag kunde göra smileysen med rullande ögon) Men det var skoj! Haha :D Pussen


TAGGA LOOV!

Sitter och råpluggar BIOLOGI. Prov imorgon. SKulle haft So..men det blev inställt..Skojskoj när man ävat meer på det..haha failure. Men det ska nog funka! Har bara biologin imorgon då, så slutar rätt tidigt. Ska ner till stan efter det och fika med syrran som fyller år. förhoppningsvis gå en runda på stan också. Ha en trreeevlans kväll!


Studiemotivation

Sitter och pluggar (skulle vilja säga förfullt, men det vågar jag inte eftersom jag lär mig att inte ljuga...allt för mycket ^^) Tagit en paus och kollar sommarbilder från 2009. Ah sommar, Shit vad sommaren,ljus,sena kvällar GRÄS och värme är saknat..! Becca meddelade mig igår att Väder-Ola sagt på radion att det är en och en halv månad kvar av vintern. Jag hoppas Ola har fel den här gången..Om inte annat så önskar jag att jag köpt en riktigt mössa i december. Min mössa har håligheter i sig..Haha!


n...ååågra fler månader Sen är det frekin Sommar! AH :D


Future thinking


Behöver jag säga något mer? Vad tycks om Min Nyskpande idé..frågan är om det är min idé eller om jag sett den någonstans tidigare..Vaad vet jag! Gillar det iallafall! Klockan som är lite förstor passar perfekt i en vanlig kedja. Me Like

. . .

Omg vad tiden går fort när man har kul! -.-

Riktigt farligt är det när man får värsta idén om att blogga eller skriva om något kul. Har hållt på och få till ett snyggt foto nu i evigheter. ( slutresultatet blev väl rätt misslyckat i allafall, så det fanns väl inte direkt någon mening med det hele..antar jag)

Har iallafall spenderat en stund med min Biologibok...lovelovelovelove noooooooot Ska läsa lite So Istället. Mycket roligare! Läser iallafall om Andra världskriget. Det känns intressantare och mer viktigt än hur stor chansen är att kaninen blir svart...



Syslöjdsläxxxxa

Hallo, Har precis satt igång med en slöjduppgift vi fått. Skriva 3 (!) Sidor på datorn..om ja, Textilier i hemmet O.o Otroligt spännande tycker Anna. Sanna har skickat en massa snygga bilder från Tacco kvällen för några veckor sen. Haha, Massa mysiga, flummiga söta bilder! Sana har användt sin nya kamera som tar otroligt klara riktiga bilder. Borde kanske spendera pengar på en ny kamera. Men Jag har ju fortfarande en 6-megapixel kamera som är varken bra eller dålig! ;) Back to ..slöjden..poff

Mondaay

Melissa Horn är verkligen helmysig att lyssna på! Ska alldeles strax springa iväg till skolan, Där händer väl inget speciellt idag vad jag vet. Kanske stan i eftermiddag..Eller så blir det lite biologiplugg. Var är roligast..stan..vad är nödvändigast..biologi...vad borde varabäst..jaja biologi ärväl kanske viktigast. Tänkte även skriva en recension av 14 år Till salu som jag lägger upp här ikväll..Om någon är intresserad ;)

Pussar&Kramar

Valentines day

Glad alla ♥ dag Allihopa!

Jossan har precis stuckit hem igen. Gårkvällen var himla skoj. Åt semlor,mat,chokladpudding och godis + lite nötter. Var nere på affären och luktade på schampoo och tvålburkar.(huvudsyftet var från början att bara stanna lite i värmen) (A) Vi kom fram till att min 6-megapixel kamera är bra men ändå dålig. Den har ju Iso..hoh Vi chattade medfolk, fotade och pratade! Idaaaaaaaaag, Är det Söndag och Alla hjärtans dag. Ta hand om varandra och ha lite lagom mysigt :)


Sensation of the year

Jag har städat typ hela mitt rum! Var ett tag sen sist. Plockar väl undan lite då och då. Men storstädning idag typ. Inga grejer på golvet. Inget onödigt skräp på mitt skrivbord. Bara massa mysiga ljus som jag måste tända ikväll i mörkret. Har radat upp mina fina skor på bordet, fina å titta på. ^^

Har även roat mig med att läsa i min bok som jag köpte häromdagen " 14 år till Salu" vilken fruktansvärd historia, Ibland mår man nästan äckligt illa. Har lagt ifrån mig boken för ett tag sen och sitter nu mest och lyssnar på musik. Misery Business Acoustic version med Paramore, Tik Tok och Your love is my drug med Keisha,Ravers in the Uk och last train to awesometown går på repeat. Hoho måste jumpa lite. Så Vi hörs mina freunde.

Sat 13

Lördag (Y) Os är igång (N). Os i tidningar, Os på radio, Os på teven, Os överallt. Dagens plus är ju att det är melodifestivalen ikväll ( även om det förra veckan inte var så mycket att ha). Jossan and Da family kommer i eftermiddag/kväll. Här hemma ska jag städastädastäda. Måste nog göra det nu. Annars kommer jag bli huggen eller något. Städastädastäda, vilket jäkla tjat.


tjodiliho

Freedaag! Sitter och käkar lite choklad, lyssnar på musik och chattar. EN vecka till lovet!  Två at Tre NP i svenska är Done! Har vi tur gör vi tillochmed svenska muntligt nästa vecka så är all svenska borta innan lovet. Var nere på stan med tjejerna idag. Både Becca,Sanna,Amanda Linn och Carro! Fikade och sprang runt på stan. Mycket mysigt. As Usual. Galet nice. Imorgon kommer Jossan hit. Det kommer bli galet. Mohaha

10 Februari

Hade vårt första brandlarm på skolan denna terminen. Första denna terminen. Galet ju, att det gått såå lång tid, haha. Nackdelen var dock att det var typ en halvmeter snö när vi klev ut genom en " bakdörr " Vissa av oss hade inga skor stackarna men vad gör man inte när bildläraren kommer dundrade och beodrar alla att springa ut..i snön..i strumpor..o.o

NP i tisdag, gick bra..hoppas jag. Dock var det extreemt lite tid. Kändes det som, jag vet inte! Vi får väl se. Nervös inför morgondagens långa skrivprov. Hoppas på bra ämnen. Måste även inhandla lite onyttigheter att förtära underprovet (A)

Ikväll..är det väl inget som händer, Sova framför teven antar jag! Vi hörs

Nationella is awaiting...

Återhämtat mig från utedagen nu, Haha! Nationella imorgon. Läsförståelse svenska. Är väl med blandade känslor man vaknar imorgon. Men det komemr gå bra. Det kommer det att göra. Bara fokusera, koncentrera sig och köra på. Visst känner man väl av pressen i storts sätt alla ämnen. Men det får gå som det går. På torsdag är det dags att skriva uppsats i svenska. För min del är nog det svårare då jag alltid har problem med att komma på bra saker att skriva. Men när man väl komemr på något bara flyter det på. Imorgon, Imorgon, 80 Minuter. Det kommer gå bra. Läs, skriv och Andas. Wish us Luck! Pussar på er ♥

freezing

utedag idag....

HUR långt ska vi behöva gå?!
VAR är vi?!
DET är kallt ju!
SHit vad dålig information vi fått?!
SNÄLLA LÅT OSS GÅ HEEEEEM.

Haha, ingen av oss har varit något vidare positiv. Konstigt. Vi räknade med att gå ner till sjön, gå runt den, grilla och sen gå hem. Dvs inte vara ute mer än sådär två och en halv timme. Hjälp vad fel man kan ha. De drog med oss runt till Teleborgs slott (!) FÖR ATT ÄTA EN KORV. EN KORV. Sen så får vi veta att vi inte ens ska komma tillbaka till stället där vi började. (vi hade nämligen ställt våra cyklar där) " men varför tog ni med er cyklarna då?" Då fick vi gå tillbax till stan drygt 2,5 km för att sedan cykla hem. Ute i över 4 timmar. För klagomål och en korv. hade vi vetat detta hade jag aldrig valt att promenera. Speciellt inte när Frida som curlade slutade vid tolv...Hahah för typsikt.MEN det var mysigt en liten stund. Haha, Gick iaf med kul människor vilket deffinitivt höjer trevlighetsfaktorn på dagen.


u t e d a g

Måndag, Ny vecka. Vecka 6. Herregud, händer en himla massa grejer denna veckan. Idag är det friluftsdag. Vi lagom lata människor ska gå runt sjön och fika och grilla korv typ. Hade varit kul att åka pulka, skidor eller något sånt. Men jag orkar helt enkelt inte. Har dok inga skidor. Men mysigt trevligt blir det idag. Har bakat kladdkaka nu på morgonen. FIKA

VI HÖÖRS


The Book Thief

Lånade en bok på bibblan för evigheter sedan ( ja evigheter) har dock lånat om den ett par gånger. Har bara inte orkat ta tag i att läsa den ordentligt då jag har haft en hel drös andra böcker jag känt för att läsa först. För ett tag sen började jag iallafall att läsa den på riktigt. Och nu när jag är färdig. W-o-w. Dettaär ännu en av alla böcker man nästan blir lite stum av. Hur allting i slutet sys ihop och verkligen passar perfekt in.  Hur alla händelser i boken är en del av det stora nätet vid namn verkligheten.

Boken ustpelar sig i Nazisttyskland under ww2. Man får följa en flicka som hamnat hos en fosterfamilj utanför Munchen då både hennes bror och pappa dött och hennes föräldrar förs till koncentrationsläger.Flickan som heter Liesel upptäcker det magiska med orden och böcker. Hon stjäl böcker från Nazisternas bokbål,borgmästarens bibliotek och överallt vart de finns att hitta. Hon delar berättelserna med grannarna nere i skyddsrummet när bomberna faller och med den judiske man de gömmer i sin källare. Berättelsen handlar om Liesel och de andra människorna som levde på Himmel Strasse under dessa åren. Det är döden som berättar en historia om dessa människors livsöden och hur dem kom att utses under Hitlers styre.

Riktigtt fängslande bok om man gillar att läsa skönlitterära böcker som ustpelar sig under just krig. Den är skriven på ett annorlunda sätt. Eftersom det är döden som berättar historien så blir också döden "jag" Boken är indelad i olika delar och lite här och var finns små anteckningar och noteringar som gör att berättelsen blir väldigt levande.


Sunday evening

Svejsan, Hemkommen i eftermiddag från min moster och hennes familj. Hade det riktigt trevligt därborta. I eftermiddag har jag träffat Becca för en kort kort promenad och hypat runt lite random härhemma :) Försökt desperat att fota mina skor. Men som sagt Inget jag fotar gör sig snyggt på bild sådeså! Haha

Alltså, det ser mupp ut. Men som sagt. Blä usch ja vad illa det ser ut! Haha Men sak samma. Här är skorna och kjolen (älskar dragkedjorna) Från DinSko och Gina :)


Galet snygga skor!

Omg!

Kom nyss hem från stan.Gick och fikade med Sanna och Becca. Gick i lite affärer. Shit vilket shoppingbegär jag har byggt upp sen sist jag var på stan! Hittade seriöst ett par galet fina skor. Shoppade ett par grejer till. Måste bli bilder sen. Jag lovar .!! Omg känner mig hög. Känslan går iaf att jämföra. Även om jag inte varit hög så vet jag det. Haha, ska sticka till Becca och käka pizza och se på film nu. Vii höörs!

pluggpluggplugg

Har nyss sett dagens avsnitt av Ghost Whisperer. Ett program jag nyligen lärt mig att uppskatta. Har även plockat upp på mitt rum tänt lite ljus och plockat fram studiemotivation. Choklad!! Detta innebär att jag måste plugga. Inte en chans att jag städat förgäves. Haha!



VI hörs :)


1:a februari

Åh, sitter återigen och förundras över Spårlöst på teven. Tycker alltid det är lika fint när de hittar varandra efter så lång tid. Helt fantastiskt. :)

1 februari idag.
Sista dagen för valet! Ah, galet kul. Nu slipper ni höra mig prata om det ..iaf för ett litet tag.

Har latat här hemma hela eftermiddagen med fysikboken. Böckerna. har även skapat vackra kreationer i from av väskor på ett papper. Otroligt fina! Jag som är så duktig på att måla. :D haha tur att det är den "riktiga" tygbiten som bedöms..lol.

SNÖN..Vad är det med den hör vintern!!!!! får seriösa ryck varje gång jag ska ta mig någonstans. Främst då skolan (försöker undvika att ge mig iväg annars) Hoppas verkligen att sommaren bli lång och varm. Måste ju iallafall få nåågon sorts kompensation för denna vintern! Var riktigt länge sen snön legat kvar såhär länge. Och det är ju hur mycket som helst..

RSS 2.0