31:a maj!

Hey, What's up?

Sitter och pluggar, typ. Har varit nere och fixat fika för den stora dagen imon. Volleyboll tour 2010 á la Fagrabäckskolan imon ju....Jag kommer iaf lyckas bättre på Volleyboll imon än dem som inte är där..haha, var även nere på stan idag, stötte på Amanda och Becca på VILA lite randomly. haha, Man blir alltid lika förvånad när man ser folk man känner väldigt väl på stan...eller nån annan stans för den delen. Vad hände förresten med vädret. 1:a Juni imorgon ju.Är det inte strålande sol snart måste vi absolut flytta från Sverige..och det vore synd:(

Nej, nu måste jag tillbaka tyska verben och den demografiska transitionen ropar på mej..

ny musikvideo - Never Say never


me plus you

Ah, sitter och lyssnar på Bieber. Han släpper en ny video på måndag. Exciting!

Har varit och ätit hos farmor och farfar hela dagen. Jättemysigt men hela kvällen lär gå åt till plugg. Skriver en bokrecension. Förmodligen sista i nian och sista på hela högstadiet. (yes nu ni börjar nedräknandet med "sista")  Måste även öva till vårat efterblivna tyskaprov vi har på torsdag ,vill bara sitta här och lyssna på musik och chillaaa....Okej om två veckor lär det bara vara chill i tio veckor alltså! Bara köra på sista veckan nu!

Like a Satellite

Ah, Tysk eurovision seger igår. Alla andra var rätt lama balader eller låtar med helt fjolliga framträdanden. När spanien skulle sjunga var det någon från publiken som hoppade upp på scenen. Tyckte han kom lite random då dem andra var utklädda till något clowninspirerat. Annars var det väl inga skitbra bidrag. Men jag måste säga att Tyskland lite sådär otippat är bra! Mysigt,söt låt och Lenas dialket är så udda men samtidigt skön att lyssna på!

Mors dag idag, ska iväg med familjen min och äta hos farmor och farfar. Blir mysigt. Måste ta tag i tyskan nu på morgonen. How fun,.....

Never let you go

Hallå gott folk!

Har slappat hela dagen typ. Sovit länge, ätit för många digestive kex och städat alldeles för mycket. (typ) :D Har även varit nere på stan en stund med Frida. Där var det fest. Mycket som hände, lite uppträdanden och musik och sånt skoj. Mycket folk om man kom inte alltför långt på en minut.

Igår var jag och the girls nere på stan och käkade lite. Snackade i en evighet och blev underhållna av en kul tysk barnfamilj med massa lustiga små ungar som hoppade runt och in i buffébord..^^ Nu ikväll är det ju Eurovision Song contest. Förra året vann ju Rybak, gud vad vi spelade hans Fairytale alltså.Men ah han ser fortfarande bra ut...Synd bara att Sverige inte är med iår..lite lame sådär. Ska iallafall träffas och se på det eller någon film hos Sara ikväll, ska sticka alldeles strax. Såå ha en skoj lördagskväll allihopa.



Min mamma har alltid sagt åt mig att prova ny mat. Jag valde att lyssna på henne...


Stuck in the moment

Startar dagen med härlig musik och Kaffe. Är så otroligt trött och skulle bara vilja stanna hemma och sova. Men det är bara att gå till skolan med inställningen att det inte är något vidare ansträngande numera. Tysklandsutbytesstudent eleverna kommer ju idag. Kan man glo lite på dem....Minnen från våran resa för två år sedan alltså. Ah en halvtimme kvar måste nog dra och leta upp kläder och sminka mig så vi ses !

Swedish essay

Sitter och skriverpå en svenska uppsats om en småländsk författare, Pär Lagerkvist. Alldeles strax klar. Inte många grejer kvar nu innan lovet alltså. Snart sommarlov! har gått en promenad på typ 5 kilometer idag med Becca.Trevligt trevligt. annars händer inte mycket nu. Allt rullar på, fint väder, sköna sommarkläder. Jag fullkomligt älskar våren......................................ah, vi hörs!


I can't even tell you how awesome it really was.

Okej wow,

Ska försöka sammanfatta gårkvällen som var helt sjukt underbar. All galet bra musik, det perfekta sällskapet och så det unerbaraq vädret ( not). Vi var där vid fem tiden någon gång. Cyklade dit i strålande sol, var så himla skönt. Efter att vi tagit oss in och slagit oss ner på en filt under ett fett träd och suttit en stund, lyssnat på Grönwall och allmänt haft det astrevligt  så började det ösregna. Det är växjö vi snackar om. Det regnade utan uppehåll i typ två timmar.Klarade oss rätt bra utan regnet under det grymma trädet. när det väl slutade regna drog det igång på riktigt! Timo Räisinen var helt grym Live, det var heelt fantastiskt. Att vara en av alla dessa människor som står och hoppar framför scenen medans man skriker och sjunger med allt vad man pallar är en galen känsla. Något av det roligaste jag gjort alltså! Hoffmaestro var minst lika bra. När hela publiken på hur många människor som helst hoppade och sprang. Heelt galet säger jag bara.  Skitkul attsånt här anordnas i växjö må jag säga!




Rock the lake

Ikväll händer grejer i stan! Rock the Lake. Årets musikfest här i växjö, ska dit med fina vänner. Kommer äga allt. En massa skön musik, härligt sällskap och förhoppningsvis fint väder. Kan inte tänka mig annat än att det blir en minnesvärd kväll! Erik Grönwall uppträder, tror Hoffmaestro är där och en masas övriga kul band och artiser. Excited, ;)

And i was like Baby baby baby nooh

Okej,

sitter med näsan i fysikboken. Sista provet imon, är typ taggad. Ute är det vår/sommar. Har varit härlig värme idag alltså. Kunde cykla utan jacka..(wow, to much information?) Slapp dag, hade muntliga franska. Mkt obehagligt..fick massa bilder att prata om.,..! Nu är alla Nationella prov över! Kan knappt fatta det. Har även plockat en fin bukett med vitsippor som står i fönstret. Det är fortfarande ljust ute och jag hör fåglarna vid mitt öppna fönster. Alltså det är helt underbart. Känner mig skitgammal, men alltså våren har aldrig varit såhär välkommen! ^^ efter skolan fikade jag och Sanna.. Måste fira att jag och Sanna bloggat i ett hel år nu. Helt galet vad året gått snabbt. Känns som att det var igår vi bestämde oss för att kicka igång. Pluggadelite, sen stack vi till Samarkand. Hittade ett par assnygga kilklackar, svarta på skopunkten och en spersöt klänning på h&m. Kanske avlsutningsmiddagsmateria? we'll se we'll see..har väl ett mindre shoppinguppehåll nu. Välbehövigt alltså. Okej , höll på att somna över fysikboken igår så nu måste jag ta tag i att och läsa igeom några sidor een gång till!

Ha det bra allihopa ! :)

Summerplans,

Tror seriöst denna sommaren kommer äga sönder, bara slappa umgås och hänga med mina friends. Hoppas bara på skönt väder, det räcker och somaren kommer bli mer än sjukt grym!

Först nu avslutningsmiddagen någon dag innan skolavslutningen. Kommer blir fantastiskt. En sista grej med klassen och övriga människor på skolan. Ett förhoppningsvis trevligt avslut på tre år. Bara umgås och ha skittrevligt! Sen är det ju skolavslutningen, åh gud. Själva skolavslutningen kommer ju bli rätt..(kan inte ens hitta ett bra ord) men att skiljas från alla människor..Klasskompisar man kanske inte kommer stöta på på aslänge...

Sen bara nån dag efter avslutningen sticker la famillie upp till Stockholm och fina kusinerna mina. AH, fatta stockholm när kronprinsessan gifter sig. Alltså inte för att man lär SE något..Men förmodligen ascool känsla iallafall. Ja vet det finns nån liten Monarki tönt innuti mej,

Sen blir det Midsommar, yay! förra årets midsommar var awesome. Var med Becca och Sanna i Beccas stuga i skogen. Fatta mysigt. Det ösregnade och vi låg i ett tält. och så spelade vi poker, och åt fett mycket godis, Dagen efter var vi i Tidaholm och fikade. Ah alltså ah, det var fest det ! :D Hänger väl med farmor och farfar och familjen iår eller något. Brukar vara jättemys (A)

Sen blir det bara en grymt massa slappande. Alltså Jag har en feeeeeeeet lista med böcker jag verkligen vill läsa i sommar.  Blev jättesugen på att läsa den här Blonde skriven av Joyce Carol Oates när jag hörde en engelska redovisning om Marilyn Monroe för ett tag sen! Sen får ju inte Eclipse glömmas, den ska ses. Spännande hoppas trean lever upp till boken. Förmodligen inte. Tvåan var rätt lame,  men ettan, deet var grejer det. Ska väl också försöka panta lite burkar..har ju inte lyckats få ett somamrjobb så.....................................

Juli fylls väl av en massa skoj, kanske en sväng med husvagnen. Massa sol & bad förhoppningsvis.

31:a Juli Fyller jag freakin 16! Awesome,  Samma dag, ännu mer awesome åker vi med farmor och farfar plus 5 kusiner med familjer till Bulgarien i en vecka. Utomland en vecka med släkten. Kommer bli helt underbart mysigt, verkligen en minnesvärd resa alltså!

Sen blir det gymnasiet alltså, AH, det blir spännande alltså,!

Har ni andra några planer för sommaren? (här ska det vara ett hjärta men blogg.se dampar) ^^


I think i'm ready,

har precis tagit ett bad och pluggat lite fysik, Sista fysikprovet på torsdag nu. I helhet är det väl sådär 2 prov kvar efter det. Sen är det Slut! Alltså slut på riktigt. Sammanlagt är det runt 4 veckor kvar till sommarlovet. Slog mig just att det är sommarlov sen. Alltså evigheter av awesomeness. Jag tror verkligen den här sommaren kommer bli helt fantastisk alltså! De kommande 4 veckorna (4 veckor, omg!) lär väl mest bestå av flumm och skojigheter, Ska till swinghallen och dansa på torsdag, sen blir det lite övrigt grejs med klassen. Alltså, det är ju typ bara 2 "seriösa" veckor kvar av skolan. Alltså nu känner jag mig helt dum som säger samma sak over and over again. Men 4 veckor är ingenting. Tänk att det snart är skolavslutning, avslutningsmiddag och sista dagen på Fagrabäck. Alltså tänk om brandlarmet skulle gå på skolavslutningen..^^näh har vi tur slipper vi mera skit nu!

Jag har fortfarande funderat en hel del på det här med gymnasievalslinjen. Jag är fortfarande osäker. Men jag tror ändå jag har valt rätt. Jag kan inte fatta att jag ska börja The IB diploma programme till hösten. Jag tror verkligen det kommer blir helt galet kul. Självklart kommer en hel del läs: (SJUKTMYCKET) krävas. Men jag tror samtidigt verkligen att det är rätt...Eller jag hoppas det iallafall. 

One summer and I tink i'm ready to go!

Le week-end

jaadå var det söndag igen. Blev ju en lite längre helg denna veckan. Kändes lika kort som vanligt dock. Igår var ja nere på stan en sväng med Amanda. Skämde ut mig och stackars Amanda. Vi stötte på en cool snubbe klädd i något rosa grejs,strumpbyxor och en asballt paraply. Ah och så började han prata om massa positiva fördelar med alkohol alltså. Jag säger bara. Anna fattar inte att det är svensexa....eller jo..jag trodde ju inte han var seriös med tanke på hans klädsel men han hade ju seriösa argument..Så dumhuvve som man är ställer man sig och disskuterar med honom ,helgens fail Big time. ^^

På kvällen träffa ja Sanna en stund, käkade glass och hade lite allmänt chill. Idag har jag allmänt drivit omkring och seegat...varit ute hos mina kusiner och fikat. I sommar blir det Bulgarien med släkten. Det kommer bli så sjukt kul alltså ;)

Two random days of my life.

Glädje när man såhär en vanlig fredagskväll hittar 71 kronor i ett bortglömt påskägg i fönstret. Om man ändå vetat om dem när man sprang som en tok för att leta enkronor till bussen en minut innan avgång. Som ja sa så sitter jag och städar. har rensat lite bland mina böcker och smycken. Rätt lagom mysigt att lyssna på musik, ha American Pie på i bakgrunden och chatta med lite människor samtidigt som man städar ju. Har haft två trevliga lediga dagar. Gårdagen spenderades hos Philip med Becca och Sanna. Hade Band Of Brothers maraton. Åt asgoda chokladbollar jag lyckats rulla ihop på förmiddagen. Vi såg iallafall 7 avsnitt , cirkus 7 timmar alltså. Himla bra serie alltså. Idag har jag varit nere på stan en sväng med mamma och Frida. Vi glodde runt lite på stan och fikade. Köpte mig ett par nya vita ! tygskor. Ska se till att slänga mina smutsiga fläckiga håliga 99-kronors Converse imorgon. Verkligen på tiden alltså...

Ha det gott allihopa! :)

J.B

Alltså, Justin Bieber. Jag minns hur jag för två månader sen satt och sa att Justin Bieber var typ en 12 årig..tjej. Det var innan jag sett honom eller hört honom. Nu efter att ha spelat sönder Baby,Love me och one less lonely. Alltså det är riktiga "feel good" låtar, Hur hög klass musiken i sig håller kan väl disskuteras. Men dem är gulliga och jättemysiga! Och det här snacket om att han är Gay..han ser inte såå gay ut. Faktiskt.., även om hans musikvideos är en aning..speciella ^^ Ah, han är galet söt iallafaall! Jag kan inte sluta lyssna på honom..eller googla bilder och videos..känns som att jag är 12 igen alltså...


Sunshine,Lollipops and Rainbows

Långledigt nu! Härligt såklart.

Hade sovmorgon idag, har det alldelesför sällan. Funderade igår på att jogga nu på morgonen. Tror noi jag gjorde det ? Självklart Vaknade vid nio och då ösregnade det. Ösregn suger. Speciellt när man cyklar till skolan i nerförsbacke. I eftermiddags hade vi ett mini studiebesök där Per Lagerkvist föddes. Ska skriva om honom som Svenska arbete så nu är det bara att ta tag i texten också. Men FÖRST fyra lediga dagar. Ikväll ska jag, Sanna och Amanda bort till Becca och se på movie eller något. Vi får se vad som händer!

Ha det, ♥


All dressed in Pink

Tjabba!

Sanna har varit här i eftermiddag och kväll har haft riktigt skoj. Vi har gått en hel del, sparkat boll i trädgården och så har jag plockat (läs:snott) vitsippor från grannen. Blev inspirerad av min kusin Jennie igår. Så nu står det iallafall fina blommor i en vas i fönstret. Imon gäller kemi labb och matte C-del. Good Luck!

Idga har 9H glidit runt skolan i asballa grisrosa tröjor. Hel älskar dem iallafall. Jätte mysiga och jätte söta! Frågan är ju nu om mjukisbyxor-i-skolan kommer hålla i sig för våran del. Öhm..brukar ju ha typ leggings,strympbyxor grejer för det mesta. Men ah, det var sött iallafall. En lite H-arme ..i rosa tröjor.

Fina vänner, Beccas hand är förövrigt..creepy! ^^




Power to 9H

Jag och amanda klarade inte av att vänta tills imorgon. Vi sprang bort till philip och hämtade våra underbara tröjor. Dem är sjukt fina! Jättesöta,jättesköna och alldeles perfekta! Imorgon invigs dem, 9H, Eller hur?




Detta blir kanon alltså!:D


what time is it?

Hallå,

Vart tog våren väder. Är ju typ inga grader alls. That sucks. Har städat runt lite i eftermiddag utan att egentligen fått så mycket gjort och det är fortfarande stökigt. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Se en film kanske, läsa eller ta tag i min stickning. Kanske jogga en sväng. Att bara hänga vid datorn är också ett lockande alternativ. Näh usch vad lam jag är, ..Hoppas ni andra får en festlig lördagskväll iaf! Tror iallafall Lady Gaga Spelar i Globen ikväll. Fatta nice det hade varit att vara där! Tänk att höra hennes härliga låtar..Live!

Pussar

Friday night

Ah, har suttit och myst med High school musical och godis ikväll. Alltså sångerna. Man kan bara inte låta bliatt älska dem. Så sjukt söta och danserna är helt underbart söta alltså. Såg 2:an ikväll, måste få tag på 3:an också. Såg bara den på bio för evigheter sen! Zac efron ser gay ut, men alltså han passar perfekt som Troy.Sjukt mysig film som man kan se många gånger. Men nu kan jag bara inte sluta lyssna på låtarna på Spotify.

Var ju även uppe på Samarkand i eftermiddag. Köpte ett par jättefina smycken på h&m bland annat en ring. tror det var Becca som sa att man kan måla ringar och smycken, dvs Random smycken i silverfärg (ni vet sånna som alltid blir helt "rostiga" efter att man användt dem ett par gånger) med vanligt genomskinligt nagellack. Det verkar funka skitbra. Bara måla ett tunt lager så slipper man det där fula som uppstår innan man hunnit använda ringen.
Becca och Sanna hade även seriösa problem med bussen ;) Jag och Amanda skulle ta en buss till stan som Sanna och Becca skulle joina nere istan..tror ni inte dem hoppar på feeel buss..och åker en heelt annan runda åt heel fel håll. Haha, en runda på typ 1,5 km tog dem sådär 2 timmar att åka ;) haha, lite kul sådär! ;)



friday afternoon

Då är det hleg igen! Kan man annat än typ älska det. Flummat igenom skolan idag. Jag och Sanna höll i idrottslektionen. Det Ägde, t.y.p  har just fikat lite och nu ska jag snart springa iväg mot bussen. Ska iväg till Samarkand och kolla in h&m och skor. En liten trevlig eftermiddagsupplevelse med andra ord. Inga planer alls för helgen alltså, känner att jag måste sova sönder. Är sjukt trött för tillfället och de flesta Nationella proven är ju över nu. Har bara Kemi labb och Franska muntligt kvar. Plus då min missade C-del i matte. Känns som att terminen börjar gå mot sitt slut nu. Det sista dras igång för att snart avslutas. Tror även våra klasströjor anlänt! Så dem får vi väl nästa vecka typ! Riktigt kul ju :) Får man springa runt och vara stolt 9H:are..om det nu är något att vara stolt över! Coolt är det iaf ;) haha, ♥


a bomb? yeah sure,

OOkej, Idag blev skolan alltså Bombhotad. (Notera hotad) Känns otroligt konstigt att detta händer på Fagrabäck. Skulle dock blivit mer förvånad om det hänt för ett år sedan. Efter allt som hänt måste jag ändå säga att det känns rätt obehagligt. Ja menar, efter alla påtända toaletter vet man ju att folk faktiskt är kapabla till saker. Även om en bomb känns jävligt extremt. Vi hade precis slutat lektionen och tagit våra grejer i skåpen när lärare kommer gående och säger att "något,kan hända"..."något?..vi äär påväg hem, ta det lite lugnt." "Nej UUT"..öh.."haha det är säkert en fetbomb som kommer spränga oss alla"...Och så kommer polisen och lärare och säger att det faktiskt är ett bombhot. hm....No good publicity for Fagrabäck..

Ahja, Sålänge ingen för verklighet av hotet så är det väl rätt lugnt!


May fifth

Hejsan!

Har sprungit runt på stan med Sanna ett par timmar i eftermiddag. Vi har kikat runt lite efter avslutningsmiddagsklänningar. Har ju en najs fest (förhoppningsvis) någon dag innan skolavslutningen. Place still unknown. Kommer bli sjukt kul, ett trevligt avslut med alla liksom. Vem vet vart vi alla tar vägen sen.

Hade nationella Kemi Idag. Det var för svårt för att vara okej. Lite smått mysko udda frågor som jag inte riktigt vet hur mycket kemi det var. Skönt att ha det över. Inte många prov kvar nu! Alltså jag är för sentimental. Nu går jag och börjar snart räkna ner.."sista ....på fagrabäck"..."sista...med 9H"....Snart får vi ju förhoppningsvis våra skoltröjor. i'm excited ;)

Älskar vädret förövrigt. Kan inte fatta att det redan är 5:e maj, seriöst.

Ah SOMMAR SNART JUUUU!!!

MAY

2:a Maj idag! Woho vår nu ju. Var ju Valborg i fredags. Var borta hos Amanda och såg på film och allmänt chillade. Blev dock ingen brasa. Vi arma ungdomar orkade inte röra våra ben ner till stan. Men vad går upp med en mysigkväll med Wild Child och godis? :D Igår stack jag iväg med familjen till Öland, vi firade min morbror och hans frus 25:åriga bröllopsdag med massa god mat och släkt. Idag har jag bara åkt runt på Öland, sett massa fin natur och så träffat Sanna en stund nu på kvällen. Imorgon blir det tbx till skolan igen. SISTA hela månaden nu alltså. Maj, typ bästa månaden på året. Lite plugg har vi allt kvar! Men sen är vi klara med grundskolan, Sommarloov. För jäkla najs alltså!

                       
                    


RSS 2.0