princess wedding

Åh, bröllopet var helt fantastiskt! Vi stod i ett hörn nånstans vid kungsträdgården så att vi såg slottet. Det var hur mycket folk som helst och känslan var kunglig. Haha, Vi stod vid en enorm storbildsteve där man såg allt från när alla gick in i kyrkan tills att Viktoria och Daniel lämnade slottet i häst och vagn. Vi stod med små söta svenska flaggor och trängdes med hur mycket folk som helst för att se paret en sekund typ. Men den sekunden var urhäftig. Att se två personer som kronprinsessan och Daniel aka boxer-robert var helt galet. Alltså bröllopet var helt jättefint. Underbar klänning och det var jättegulligt. Daniel och hans pappas tal var ju sjukt fina alltså. Ett otroligt fint bröllop med andra ord.



höger någon?.......zooom in! Det är en "once-in-a-lifetime-feeling"

Hela helgen hos kusinerna mina var riktigt kul! i Fredags var vi på bio och såg Killers. En riktigt bra film alltså och Ashton Kutcher är för snygg alltså! Igår var vi inne i centrala stockholm och idag var vi en sväng i en fett stor galleria. Riktigt kul! ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har sagt det innan men det tål att sägas igen, dina fingrar är läskigt långa!



Var bara tvungen att notera det ;) Förövrigt så skulle du säkerligen kunna fånga in något öre ifall du sålde sista bilden ;)

2010-06-20 @ 23:45:09
Postat av: Josefin

Jossan där över förresten!

2010-06-20 @ 23:47:13
URL: http://joosefinjoohanssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0