20 augusti

Hej bloggen, Är redan riktigt mörkt ute. Såhär tidigt. Det är så härligt mit i sommaren när det är ljust hur länge som helst. Nu börjar det faktisktbli höst och det märks. När man är uppe tidigt på morgornarna så är det kallt och mörkt. När man cyklar till skolan är det också kallt. SKönt att det blir varmare framåt eftermiddagen då är man glad att man stått ut hela förmiddagen med shorts. I helgen ska jag träffa Becca, mycket ! Ska se till att äta Ben & Jerry nu. Haha får väl ta och schasa iväg sm(n)ålänningen imig.

Andra dagen i skolan idag, det börjar bli deprimerande. När man ser långt bortom allt lagom roliga ibörjan. Men det kommer lätta. Bara sån där ångest känsla man har i början.  Imorgon blir det förmdoligen en relativt lätt dag även om vi har både Biologi och Kemi.

(Justnu tror jag ingen orkar bry sig om detta totalt onödiga babbel, men visst är det lite tjusningen med att blogga, att bara kunna skriva när man har lust.!)
Hihi ska ta och pysa iväg till teven och kolla på American-Pie the wedding på kanal 6. Kan behöva lite humor nu. Haha (kul!)


Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Em

Du har väll inte missat att jag har utmanat dig? Här; http://emelojs.blogg.se/2009/august/utmaning.html

2009-08-21 @ 00:19:29
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: Em

Hej :) Allt bra med dig idag?

2009-08-21 @ 11:38:01
URL: http://emelojs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0